- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
Allah sabrını versin inşallah, Athena_1983 de hiçbişey hissetmemişti, ama şimdi çok şükür hamile, sen keyif yap, işe git kafanı dağıt bir çırpıda geçsin vakitCanım hayırlı olsun transferin ben de pazartesi oldum benimki 3. Gün embriyosu a kalite dedi ama ne fark oluyo çok anlamıyorum. Bizim için en zor zamanlar başladı sanki beklemek sabır işi.bende uyku hali var yoğun şekilde ama dolaşmaya çalışıyorum evin içinde 3 gün rapor almıştım yarın işe başlıycam çayı sigarayı bıraktım yumurta süt peynir et kabak çekirdeği falan yiyorum. Kuru incir kuru kayısı ceviz falan. Ama sanki hiçbişey yokmuş gibi tuhaf hissediyorum yaa
Canım hayırlı olsun transferin ben de pazartesi oldum benimki 3. Gün embriyosu a kalite dedi ama ne fark oluyo çok anlamıyorum. Bizim için en zor zamanlar başladı sanki beklemek sabır işi.bende uyku hali var yoğun şekilde ama dolaşmaya çalışıyorum evin içinde 3 gün rapor almıştım yarın işe başlıycam çayı sigarayı bıraktım yumurta süt peynir et kabak çekirdeği falan yiyorum. Kuru incir kuru kayısı ceviz falan. Ama sanki hiçbişey yokmuş gibi tuhaf hissediyorum yaa
Saol canim Allah razi olsun,seninde transferin hayirli ugurlu olsun.. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah..
Canim bende evdeyim ama tam bir yatma hali degil mutfakla ilgilendim biraz, yavas yavas uzanmadan makinayi bosalttim.
Agir agir geziyorum evde. Bende seninle ayni besleniyorm protein agirli yemege gayret ediyorum.
Ama dedigin gibi hic bir sey yokmus gibi geliyor. Seninde ilk denemen mi?
Evet canım ilk denemem iki embriyo transfer edildi rabbim hayırlı sonuç versin
Canlar transferin 5.gunu test yaptırdım kan tahlili 0.1 cikmisti yazmayi unutmuşum sakın günü gelmeden test yaptirmayin sakın üzüntü sıkıntıdan baska bisey değil
bide benim hala klasik gebelik testlerinde çift çizgi çıkmıyor onada inanmayin sinir oluyorum i testlere:)
Birde değerim 82.58 miş bugun bir daha aradim gercekmi diyedün heyacandan 80 anlamisim pek bi fark yok ama olsun bi daha duymuş oldum
Allah sabrını versin inşallah, Athena_1983 de hiçbişey hissetmemişti, ama şimdi çok şükür hamile, sen keyif yap, işe git kafanı dağıt bir çırpıda geçsin vakitkuru incir çok yeme cnm, hayırlı olsun hayırlısı olsun tekrar, güzel haberlerini alalım İnşallah
Evet canım ilk denemem iki embriyo transfer edildi rabbim hayırlı sonuç versin
cnm 5 gun transferlerinin tutynma ihtimali yuksek olurmus.laboratuar ortaminda 5 gun duran anneye daha siki baglanrms.nette okudum burdan arkadaslar da aynini demsti doktorda aynilarni soyledi.
İnş birlikte alalım güzel sonucumuzu. Bu topik uğurlu çoğu kişinin olumlu oldu sonucu inş içinde biz de oluruzAmin canim insallah🙏🙏
İnş birlikte alalım güzel sonucumuzu. Bu topik uğurlu çoğu kişinin olumlu oldu sonucu inş içinde biz de oluruz
Mucize bebişlerin olsun inşallah. Yüzün hep güler Rabbim gönlüne göre verir inşallah. Yer gök duayla olsun, sen de belki burada nice anne olmayı bekleyen adaylara bir umut olacaksın canım belki de. teyzem doktora gittiğinde doktor ona teselli vererek çok üzgünüm ama sizin çocuğunuz olamaz, tıbben mümkün değil doğuştan çift rahimlisiniz demiş. Teyzem bunu duyduğunda evde onu bekleyen ikiz 6 yaşında oğulları vardı:) ben neler duydum neler gördüm. Rabbim çok büyük sadece zamanımız var. Ben daha kese bile görmedim sersem gibiyim eşimden başka kimsenin haberi yok durumundan. Nasip kısmet hepimiz için.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Transferin hayırlı olsun canım . Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah kucağına Almayı da nasip ederi inşallah . Bende tüp bebek tedavisine başladım iğne aşamasında dikkat etmem gereken bişe var mı yada yemem gereken var mı ?? Bide canım sen mi iki embriyo istedin doktor mu bende iki embriyo istiyorum ama yaşım 26 iki tane koymazlar diyorlarsenin yaşın kaç bi de özel değilse sorun neydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım inş.senle dr umuz aynı sen hatırlamadın beni:) özel bi beslenme tavsiye etmedi transferden sonra bile. Benim 2 tane dış gebeliğim var sağ tüpüm kapalı sol tüp açık ama işlevini yerine getiriyo mu belli değil yaşım 31 tüp bebek tedavisine kendim karar verdim dr da onayladı.biz dr embriyolog ve ben üçümüz karar verdik iki tane olmasına ama tüm şartları değerlendirdiler. Sen de söylersizn iki tane istediğini konu oraya geldiğinde uygun görürse verir bence. İğnelere gelince puregonları kendim yaptım orgalutran ları poliklinikte yaptırdım daha kalın uçlu diye. Çatlatmayı da yaptırdım hayırlısı hepimiz için.
Canim yaa :) :) akşam akşam güldürdün beni... valla ha stres oldum iyice..yarına kadar olmasam arayıp perşembe gidicem söktürücü mü veriyor neyaparsa yapsın... yarın gidemem maaşlari yatır cam...off ben çok mu zayifim bu konuda çözemedim kendimi korkuyorum birazda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah tutunck brabbimn haznesi bol bizedevvvercek cnm bnmde 14"yumurtadn 5:dollndi iki yerlestrdler digerleri duruyoHayırlısı olsun ne diyim benim 7 tane yumurtam toplandı ertesi gün 4 tane döllendi diye aradı dr. Üçüncü gün transfer için çağırdığında 3 tane kalmıştı ikisini vediler biri donduruldu. Sayı az diye üzüldüm biraz ama sonuç önemli inş tutunur yavrularım.
Bir arkadaşımız, incir yediği için bir hormonu (adı aklıma gelmedi) yükselmiş, yeme demiyor ama az ye canım, hep doğal şeyler ye, iki elma ye kabuklu bol fıstık ye, bana doktorum bunları tavsiye etmiştiAslında sakinim canım sabırsızlık yok ama 2 dış gebeliğim olduğu için dış gebeliği tekrar yaşamaktan korkuyorum bi de beslenmeyle ilgili özel bişey söyliycek misiniz demiştim dr uma hayır dedi. Kuru incir neden yeme dedin kafama takıldı şimdi
Bana da dr um incir yeme dedi. Benide tsh ve prolaktin hormonumda problem var hangisi icin dedi onu hatirlamiyorum ama :)Bir arkadaşımız, incir yediği için bir hormonu (adı aklıma gelmedi) yükselmiş, yeme demiyor ama az ye canım, hep doğal şeyler ye, iki elma ye kabuklu bol fıstık ye, bana doktorum bunları tavsiye etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?