2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Allah sabrını versin inşallah, Athena_1983 de hiçbişey hissetmemişti, ama şimdi çok şükür hamile, sen keyif yap, işe git kafanı dağıt bir çırpıda geçsin vakit kuru incir çok yeme cnm, hayırlı olsun hayırlısı olsun tekrar, güzel haberlerini alalım İnşallah

Kızlar 4+4 oldum kasık ağrılarımda geçti sayılır nerdeyse hiç şikayetim yok gibi.sizde belirttiler nasıl..ben normal mıyım...

cnm 5 gun transferlerinin tutynma ihtimali yuksek olurmus.laboratuar ortaminda 5 gun duran anneye daha siki baglanrms.nette okudum burdan arkadaslar da aynini demsti doktorda aynilarni soyledi.

Evet canım ilk denemem iki embriyo transfer edildi rabbim hayırlı sonuç versin

hayırlı olsun rabbim kucagına almauıda nasip etsin inşallah.

Aslında sakinim canım sabırsızlık yok ama 2 dış gebeliğim olduğu için dış gebeliği tekrar yaşamaktan korkuyorum bi de beslenmeyle ilgili özel bişey söyliycek misiniz demiştim dr uma hayır dedi. Kuru incir neden yeme dedin kafama takıldı şimdi

Kızlarr
Ne güzel bir sürü pozitifler olmuş... Çok mutlu oldum sizler için

benim bugün transfer gününü de sayarsak 9. gün
Pazartesi test günüm
Ama geceleri adet sancısıyla uyanıyorum

adet oldum olucam gibi..

Bir sürü arkadaş sağolsunlar, adet sancısı da olabiliyor yazdılar
ama yine de ben adet olacağım hissindeyim

hayırlısı bakalım

acaba test gününe yani 13. güne dek beklemelimiyim dersinizzzz

Evet canım ilk denemem iki embriyo transfer edildi rabbim hayırlı sonuç versin

Transferin hayırlı olsun canım . Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah kucağına Almayı da nasip ederi inşallah . Bende tüp bebek tedavisine başladım iğne aşamasında dikkat etmem gereken bişe var mı yada yemem gereken var mı ?? Bide canım sen mi iki embriyo istedin doktor mu bende iki embriyo istiyorum ama yaşım 26 iki tane koymazlar diyorlar senin yaşın kaç bi de özel değilse sorun neydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm 5 gun transferlerinin tutynma ihtimali yuksek olurmus.laboratuar ortaminda 5 gun duran anneye daha siki baglanrms.nette okudum burdan arkadaslar da aynini demsti doktorda aynilarni soyledi.

Hayırlısı olsun ne diyim benim 7 tane yumurtam toplandı ertesi gün 4 tane döllendi diye aradı dr. Üçüncü gün transfer için çağırdığında 3 tane kalmıştı ikisini vediler biri donduruldu. Sayı az diye üzüldüm biraz ama sonuç önemli inş tutunur yavrularım.

Âmin canım, büyük Allah'ım mucizelerini gösterecek inşallah:)
Allah seninde yardımcın oldun canım, kesede görürsün, kalp atışlarınıza duyarsın, sonra tekme aymasından uyuyamayacağın günlerde gelsin, donra doğup oda seni minik elleriyle sarmslasın inşallah:)
Bu arada sen kaç yaşındasın canım ve kaç yumurta transfer edildi? Türkiye'de en fazla 2 Emryo transfer yapılıyor sanırsam.

Haziran ramazana rast geliyor tedavi olma konusunda endişeli yim bilmiyorum ne yapacagimi akil verin bana

Amin canım inş.senle dr umuz aynı sen hatırlamadın beni:) özel bi beslenme tavsiye etmedi transferden sonra bile. Benim 2 tane dış gebeliğim var sağ tüpüm kapalı sol tüp açık ama işlevini yerine getiriyo mu belli değil yaşım 31 tüp bebek tedavisine kendim karar verdim dr da onayladı.biz dr embriyolog ve ben üçümüz karar verdik iki tane olmasına ama tüm şartları değerlendirdiler. Sen de söylersizn iki tane istediğini konu oraya geldiğinde uygun görürse verir bence. İğnelere gelince puregonları kendim yaptım orgalutran ları poliklinikte yaptırdım daha kalın uçlu diye. Çatlatmayı da yaptırdım hayırlısı hepimiz için.

Âmin canım hayırlısı hakkımızdan :) kusura bakma canım aynı doktordu haklısın kafan çok karışık o yüzden kusuruma bakma tamam canım çok sagol 7 si görüşmemiz var o zaman inşallah 2 tane istediğimi söylüycem inşallah olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım, istemezsin gelir, beklersin gelmez, çok sinir bozucu:)
Ama acele etme bence, çünkü hafif bir akıntında gelmiş senin, doktora gidip önce bir kontrol ol, bir nedeni vardır belki. Bendede Prolaktinom var ve adet dönemim hormonumu kontrol altına alamadığımda 35 gün oluyordu, topikten bir bayanın tavsiyesiyle her sabah aç karna bir kaşık kestanebalı üzerine çörek otu ve tarçın döküp yedim ve bir bardak ada çayı içtim, adet dönemim 25 güne düştü😳 mucize gibi:)
İnşallah tek sorunun bu olur ve ilk ve son tedavin olur, Allah kucaklarını bebişlerle doldursun

Insallah tutunck brabbimn haznesi bol bizedevvvercek cnm bnmde 14"yumurtadn 5:dollndi iki yerlestrdler digerleri duruyo

Bir arkadaşımız, incir yediği için bir hormonu (adı aklıma gelmedi) yükselmiş, yeme demiyor ama az ye canım, hep doğal şeyler ye, iki elma ye kabuklu bol fıstık ye, bana doktorum bunları tavsiye etmişti

Bana da dr um incir yeme dedi. Benide tsh ve prolaktin hormonumda problem var hangisi icin dedi onu hatirlamiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…