2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sağol canııııı allah hepinizden razi olsun.. Sizde biran evvel evlatlarjnizi kucağıniza alırsınız inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamileleeerrrrrrrr veya bilgisi olanlarrrrr
Yumurta akı kıvamında akıntı var 6. Günüm jel kullanmıyorum ben iğne oluyorum. Neye yormak lazım?

Âmin amiiinnnn âmin inşallah hepimiz için. Ben 31 yaşındayım daha bir yıl olmadı evleneli. 4 toplandı benden 2 si 6. Gün transfer edildi. Diğerini dondurmaya uygun görmedi Dr um. Zaten rezerv azlığı var ben de. Çikolata kistine bağlı olarak. Sen kaç yaşındaydın yurtdışı senin sanırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yumurta akı kıvamında akıntı var 6. Günüm jel kullanmıyorum ben iğne oluyorum. Neye yormak lazım?

Benimde aynı gün ama akıntım yok. :18::18: çok merak ediyorum yaaa. nasıl beklicem salı gününü :18::18::18:

Benimde aynı gün ama akıntım yok. :18::18: çok merak ediyorum yaaa. nasıl beklicem salı gününü :18::18::18:

Ağrım da artmaya başladı sende ağrı var mı? Çok akıntı oldu ya bayaaa yumurtlama akıntısı gibiydi.
Ben beklemicem salı gününü cumartesi yaptırcam.

kızlarrrr.. Sizce 9. Günde test mest yapsam çıkar mııı:18::18:

Ağrım da artmaya başladı sende ağrı var mı? Çok akıntı oldu ya bayaaa yumurtlama akıntısı gibiydi.
Ben beklemicem salı gününü cumartesi yaptırcam.

ağrım yok benim. Hafif hafif batmalarım oluyor. Sadece bu sabah sağ kasığıma bir ağrı girdi ama bir kaç saniye sürdü. Erken yapcam testi diosun. Bekle derim ama çok zor biliyorum. En azından sonuç kötü çıkarsa üzülme daha erken olduğunu bilerek bak sonuca ve tabiki haber ver

Bende hiçbişey yoktu ara ara ağrılar oluyodu ama bugün bayaa var. Akıntı kimse yaşamamış heralde. 3. Gün de gelmişti benden pembe bi akıntı. Göğüslerimde hiçbi değişiklik olmaması beni çok korkutuyo ilk belirti o oluyo çünkü herkeste.
Erken yapıcam evet benim mantığıma göre 9. Gün varsa çıkar yoksa çıkmazsa da çıkmasın napalım Allahtan hayırlısı. İnşallah pozitif sonucu alırız.

inşallah canım ama bence alacaksın pozitif sonucu. Çünkü en azından senin belirtilerin var. O pembe akıntı muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Bende olmadı gerçi herkeste olmazmış. E akıntında var. Herkesin belirtileri aynı olmuyor. Bence pozitifi göreceksin inş.

Allah ikiz versin sanada inşallah, ve onların dıkıntılarını göstermesin.
Evet, biz Almanya'da yaşıyoruz. Bende 33 yaşındayım, 3 yıl oldu evleneli ve 3 yıldır çocuk istiyoruz, benim yumurta reservem yetirince var, hatta Dr. Sorunun eşimin spermlerinden kaynaklandığını söylüyor, fakat Prolaktin hormonum yüksek benim ve bazı aylar adet dönemim uzun sürüyordu, ikimizde çok sağlıklı değiliz anlayacağın:) benim 14 yumurtam toplandı 7si döllendi, 5ine genetik test yapıldı ve chromosom hatası tesbit edildi 2 tanesine test uygulayamamışlar, gelişimlerinde yavaş dedi Biolog 5.gün transferi yapıldı 15.06 tarihini gebelik testi için bekliyorum, sadece dua ediyorum, ben elimden geleni yaptım, Allah'ım isterse verir elbette, önce evlat hasretiyle sonrada evlat acısıyla sınamasın diye dua ediyorum, Allah'ım yanımızda olsun inşallah

Yerleşme olamaz diye düşünüyorum çünkü daha 3. Gün yerleşmiyor araştırdığım kadarıyla. Akıntı da hiç hamilelerden duymadım diye yormadım. Olsa hissederdim gibi geliyo bi de en önemlisi bu.
İlk denemede olsa çok sevinirim ama.

Jele yor canım çünkü belli bir süre sonra akıntı şeklinde geri geliyor bu çok normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gozun aydin.. Allah kucagdestan mayi nasip etsin insallah.
Benimde transferim dun yapildi. 5. Gun embroyosu.
Bizim gibi bekleyen arkdaslara ne onerirsin canim. Mesela ne kadar sure yattin. Nasil beslendin:)

Canım teşekkür ederim seninde tedavin transferin hayırlı olsun yavrularin artik veya biricigin artik seninle Rabbim hayirli sonuçlar nasip etsin benim de 5.gun embriyosu ve tekdi
canım benim dinlenme olayi masal gibi
transferim oldu yarim saat sonra cişe kalktim korka korka sonra haydiiii ayaktayim görümceme gittik orda ayakta gezindim sonra sağlık ocağına gittim sonra kaynanama anca akşama eve gelip uzanma şansı buldum diğer günlerde hafif hafif ev işlerine başladım eşimde yardim etti ama ben ona caktirmadan hep yaptim ikinci gun pazara gittik:) üçüncü gun iki saat ayakta durmusumdur ütü yaptim sonra hafid hafif ev işlerine devam ettim 10 dk yi gecmeyecek şekilde gittiğim yani yurudugum yerler oldu ağrım olduğu zamanlar korktugum zamanlar uzandim hic unutmuyorum bi gün şiddetli yağmur yagmisti ben islanmayida sevdiğim için terasa çıkıp yagmur sularini sürüdum bi nevi terasta temizlik oldu biraz islandim ama hoşuma gitti ben calistigim için icimde kalmasin diye 7gun rapor aldım ama pişman oldum 4 gun yeterli yoksa günler gecmek bilmiyor birde inanin işe gelsem daha az yorulurdum öyle 7 gunden sonra işe basladim
herkes çok kizdi yatayim diye ama ben inadına yatmadim hayırlısı dedim
sonra şu kanaate vardim demekkki sürekli yatmak başarıyı artirmiyor ama siz bana bakmayin benim gibi kendinizi yormayin fazla ayakta gezinmeyin teras temizlemeyin
Anladiniz işte sonra sebebi ben olmayayim Allah korusun
beslenme ye gelince ilaclarimi düzenli kullanmaya dikkat ettim tam olarak protein ağırlıklı yedim diyemem ara ara protein aldim ama bol bol meyve yedim çünkü meyve delisiyim her türlü yerim bol bol su içtim
birde bol bol dua edin Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin yine destan yazmisim yahu actirmayin benim ağzımi susmak nedir bilmiyorum
herzaman diyorum
Dilinize tesbih edin akliniza geldikçe söyleyin vede gucune inanin
Rabbi yessir velatu assir Rabbi temmim bil hayr
Rabbim kolaylaştır zorlastirma Rabbim hayirla sonuçlandır...

Ufff çok zor (
buralarda hiç erkenden test yapıp pozitifi gören oldu mu acaba

Ben yaptım canım pozitifi de gördüm ama şunu unutma bazen bebecikler geç tutunabiliyo. Benim değerim yüksek olduğu için belki de çıkmıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrrr.. Sizce 9. Günde test mest yapsam çıkar mııı:18::18:

canım test yaptırabilirsin ama 2 günde bir yaptırman lazım yükselmişmi diye bakman lazım bu arada kasık ağrıları akıntılar bel ağrıları halsizlik gaz normal kızlar

canım test yaptırabilirsin ama 2 günde bir yaptırman lazım yükselmişmi diye bakman lazım bu arada kasık ağrıları akıntılar bel ağrıları halsizlik gaz normal kızlar

:) peki ya saçmasapan şeye ağlamalar? Benim olmadı galiba hati adet öncesi de sinirli alıngan olurdum aynı şeyler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…