- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Allah yardımcın olsun canım, istemezsin gelir, beklersin gelmez, çok sinir bozucu:)
Ama acele etme bence, çünkü hafif bir akıntında gelmiş senin, doktora gidip önce bir kontrol ol, bir nedeni vardır belki. Bendede Prolaktinom var ve adet dönemim hormonumu kontrol altına alamadığımda 35 gün oluyordu, topikten bir bayanın tavsiyesiyle her sabah aç karna bir kaşık kestanebalı üzerine çörek otu ve tarçın döküp yedim ve bir bardak ada çayı içtim, adet dönemim 25 güne düştü😳 mucize gibi:)
İnşallah tek sorunun bu olur ve ilk ve son tedavin olur, Allah kucaklarını bebişlerle doldursun
Evet canim hep benzer hikayeler Rabbim yardimcimiz olsun
Âmin canım, büyük Allah'ım mucizelerini gösterecek inşallah:)
Allah seninde yardımcın oldun canım, kesede görürsün, kalp atışlarınıza duyarsın, sonra tekme aymasından uyuyamayacağın günlerde gelsin, donra doğup oda seni minik elleriyle sarmslasın inşallah:)
Bu arada sen kaç yaşındasın canım ve kaç yumurta transfer edildi? Türkiye'de en fazla 2 Emryo transfer yapılıyor sanırsam.
Hamileleeerrrrrrrr veya bilgisi olanlarrrrr
Yumurta akı kıvamında akıntı var 6. Günüm jel kullanmıyorum ben iğne oluyorum. Neye yormak lazım?
Benimde aynı gün ama akıntım yok. :18::18: çok merak ediyorum yaaa. nasıl beklicem salı gününü :18::18::18:
kızlarr
ne güzel bir sürü pozitifler olmuş... çok mutlu oldum sizler için
benim bugün transfer gününü de sayarsak 9. Gün
pazartesi test günüm
ama geceleri adet sancısıyla uyanıyorum
Adet oldum olucam gibi..
Bir sürü arkadaş sağolsunlar, adet sancısı da olabiliyor yazdılar
ama yine de ben adet olacağım hissindeyim
hayırlısı bakalım
acaba test gününe yani 13. Güne dek beklemelimiyim dersinizzzz
Ağrım da artmaya başladı sende ağrı var mı? Çok akıntı oldu ya bayaaa yumurtlama akıntısı gibiydi.
Ben beklemicem salı gününü cumartesi yaptırcam.
kızlarrrr.. Sizce 9. Günde test mest yapsam çıkar mııı:18::18:
ağrım yok benim. Hafif hafif batmalarım oluyor. Sadece bu sabah sağ kasığıma bir ağrı girdi ama bir kaç saniye sürdü. Erken yapcam testi diosun. Bekle derim ama çok zor biliyorum. En azından sonuç kötü çıkarsa üzülme daha erken olduğunu bilerek bak sonuca ve tabiki haber ver
yani bence gününü bekle. Şimdi aysin1 le aynı şeyi konuşuyorduk. yaptırcaksanda sonuca bakarken erken yaptırığını unutma. kötü bir sonuç çıkarsa üzülme yani.
Bende hiçbişey yoktu ara ara ağrılar oluyodu ama bugün bayaa var. Akıntı kimse yaşamamış heralde. 3. Gün de gelmişti benden pembe bi akıntı. Göğüslerimde hiçbi değişiklik olmaması beni çok korkutuyo ilk belirti o oluyo çünkü herkeste.
Erken yapıcam evet benim mantığıma göre 9. Gün varsa çıkar yoksa çıkmazsa da çıkmasın napalımAllahtan hayırlısı. İnşallah pozitif sonucu alırız.
Âmin amiiinnnn âmin inşallah hepimiz için. Ben 31 yaşındayım daha bir yıl olmadı evleneli. 4 toplandı benden 2 si 6. Gün transfer edildi. Diğerini dondurmaya uygun görmedi Dr um. Zaten rezerv azlığı var ben de. Çikolata kistine bağlı olarak. Sen kaç yaşındaydın yurtdışı senin sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım ama bence alacaksın pozitif sonucu. Çünkü en azından senin belirtilerin var. O pembe akıntı muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Bende olmadı gerçi herkeste olmazmış. E akıntında var. Herkesin belirtileri aynı olmuyor. Bence pozitifi göreceksin inş.
Hamileleeerrrrrrrr veya bilgisi olanlarrrrr
Yumurta akı kıvamında akıntı var 6. Günüm jel kullanmıyorum ben iğne oluyorum. Neye yormak lazım?
Canim gozun aydin.. Allah kucagdestan mayi nasip etsin insallah.
Benimde transferim dun yapildi. 5. Gun embroyosu.
Bizim gibi bekleyen arkdaslara ne onerirsin canim. Mesela ne kadar sure yattin. Nasil beslendin:)
Ufff çok zor(
buralarda hiç erkenden test yapıp pozitifi gören oldu mu acaba
kızlarrrr.. Sizce 9. Günde test mest yapsam çıkar mııı:18::18:
canım test yaptırabilirsin ama 2 günde bir yaptırman lazım yükselmişmi diye bakman lazımbu arada kasık ağrıları akıntılar bel ağrıları halsizlik gaz normal kızlar
Jele yor canım çünkü belli bir süre sonra akıntı şeklinde geri geliyor bu çok normal
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?