2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

:) peki ya saçmasapan şeye ağlamalar? Benim olmadı galiba hati adet öncesi de sinirli alıngan olurdum aynı şeyler oluyo

kız olumsuz düşünme ben hala banyoya gidip bakıyorum adetmi oldum diye bunlar normal sen olumlu düşün dua et hayırlısını iste yeter

kız olumsuz düşünme ben hala banyoya gidip bakıyorum adetmi oldum diye bunlar normal sen olumlu düşün dua et hayırlısını iste yeter

Allah iyiliğini versin daha ne adeti yahu senin :) saçmasapan bişeye ağladım bi de sinirliyim falan bunlar hamilelikte olmaz diye biliyodum ben.
Çok dua ettim hala ediyorum Allah emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah.

Ufff çok zor (
buralarda hiç erkenden test yapıp pozitifi gören oldu mu acaba

cnm bnm
çok iyi anlıyorum seni, aynı şeyleri bende hissettim, haticenin dediği gibi ben de bakıyorum hasta mı oldum diye. Aynı şeyler pozitifi görsen bile devam edecek inan ki. Yok keseyi görcem mi, yok kalbini duycam mı, ay ikiz mi ki, ay kolu bacağı oluştu mu şimdi

Allah içini serinletsin cnm, sen elinden geldiğince farklı şeyler düşün. Bugün ben de duramadım, 16.gün herşey yolunda mı diye gittim kan tahlili yaptırdım. Aile doktorumuz bana çok kızdı. Bunun sonu yok kendine gel dedi. Gerçekten de herşey olacağına varıyo, bizler stres yapıp olacağını da belki engelliyoruz Allah korusun.

Doktorum bir örnek verdi. Bir adam güle oynaya kahvede okey oynuyomuş. Birisi gelmiş oğlunun şehit olduğunu kulağına fısıldamış. Aklınca şaka yapmış. Adam olduğu yere yığılmış kalmış. Ortada hiçbirşey yokken. Kalp bile dayanmıyorsa, düşün vücuduna neler yaşatıyosun.

Lütfen cnm, çok zor ama kendini meşgul et birşeylerle, yalnız kalma, çok düşünme, Allah yar ve yardımcın olsun

Son düzenleme:

Herrr kelimende tamamen haklısın marmelatcımm
deniycem dediklerini yapmayı

Herrr kelimende tamamen haklısın marmelatcımm
deniycem dediklerini yapmayı
İlk bir hafta annemle babam gelmişti yanıma, eşim şehir dışındaydı, annem bana okadar iyi geldi ki, babamla film izledik sürekli falan nasıl geçtiğini anlamadım. Bir hafta sonra gittiler eşekten düşmüş gibi oldum
Sen de sana iyi geleceğini düşündüğün birilerini çağırsana yanına

Allah iyiliğini versin daha ne adeti yahu senin :) saçmasapan bişeye ağladım bi de sinirliyim falan bunlar hamilelikte olmaz diye biliyodum ben.
Çok dua ettim hala ediyorum Allah emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah.

canım benim az kaldı senin zaten az daha sabır

kızlarrrr.. Sizce 9. Günde test mest yapsam çıkar mııı:18::18:

Yapma cnm sabirla bekle lütfen yapmayin en iyi ben bilirim o meraki ama iradenize sahip olun zamansiz uzmeyin kendinizi gebelik testleri de göstermiyor...kanda pozitif gördüğüm gün gebelik testi tek çizgiyi çekmişti bana.

Son düzenleme:

YOK fıstıklar
zaten kesin negatifi görücem ben

normal adet günüme 3 gün var... tam adet sancısı yaşamaya başladım.. yumurtalıklarım rahmimin içi kazınıyo gibi ağrımaya başladılar :/
yapmıycam test... iki kere üç kere kahrolmayayım

Kızlar 4+4 oldum kasık ağrılarımda geçti sayılır nerdeyse hiç şikayetim yok gibi.sizde belirttiler nasıl..ben normal mıyım...

Benim de 5+5 oldu, benim de ağrılarım kesildi gibi, ilk başlardaki o kasık ağrılarım yok artık. Cumartesi kalp atışını duymak için çağırdı doktor. Sabırsızlıkla cumartesini bekliyorum.

Ayy kuzum canım ya nasil anlıyorum sizi nasıl anlatamam benim halimi hatirliyormusunuz aklima geldikçe halen kalbim sıkısiyor
Aysin pozitifi gördüm ama benimde pek bi belirtim yok benimde göğüslerim hala normal sadece dün akşamdan beri kasiklarimda istem dışı kasilmalar oluyor bişeyler oluyor ama ne olduğunu bilmiyorum bide bugun sadece bi halsizlik var uzerimde bide uykum gelip duruyor...
sende çok aşırı yatma kalk ağır kaldirmadiktan sonra günlük hayatını yaşa abartmadan sabir canım sabır dua et Rabbim hayiirli sonuclar nasip etsin...

Cnm aynisi bende de oldu adet olacak gibi bi kasilma
Dun değil önceki gün dediğin yerimde bir sızı bi sızı bişey oldu falan diye korktum belirtiler Rabbimin izniyle iyiye işaret hadi bakalim sabır az kalmis...testte çıkmıyor zaten.

Son düzenleme:
Inşallah canım darısı tüm bekleyenlere olur inşallah

DUMADUMACİM,Canim agzina saglik ne guzel yazmissin herseyi. Guzel yurekli insan🌸
Benimde 1 tane 5. Gun embriyosu.
Baska var onu dondurdular.
Dr um 1 tane koymayi uygun gordu sanirim. Hakkimizdan hayirlisi olsun artik.sende bizler icin dua et lutfen.
Allah hayirlisi ile evladini kucagina almayi nasip etsin insallah.
Peki belirtilerin nelerdi canim?

Arkadaşlar bişey sorucam çok yakın arkadaşımın dün yumurtaları toplandı bugün doktoru aramış yRın 7 de hastanede ol transfer için 7 tane yumurta döllendi ikisini koyucaz demiş.bu embriyo gelişiminin günü önemli mi yani 1 günlük embriyo sağlıklı olmasa koymaz heralde.

Seni hatırlamaz mıyım kendi kendini üzmüştün daha 5. günden.
Ama çok şükür müjdeyi aldın :) herkeste ayrı olan belirtiler ne kötü ya tek tip olsa da hemen anlasak. Ne bileyim herkes göğüs de göğüs diyodu ben de baktım bişey yok.
Hiç yatmıyorum canım ben yemek ev toplamak yürüyüş vs her şeyi yapıyorum hiç yatmadım kaç gündür. Yorulunca dinleniyorum sadece. Hamile halinle bi dua gönder de peşinden gelelim canım inşallah.

Kızlar bugün işten erken çıktım 4 te kan verdim... Bugün tam 10 gün geçmisti.. sonuç tabii negatif.. girdim eczaneye 1 tarlusal 1 de soğuk du aldım şimdi ece gidiyorum inşallah cumartesi falan başlarım allah izin verirse.. Sevgiler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim tedavin hayirli olsun.. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…