Kızlar bugün işten erken çıktım 4 te kan verdim... Bugün tam 10 gün geçmisti.. sonuç tabii negatif.. girdim eczaneye 1 tarlusal 1 de soğuk du aldım şimdi ece gidiyorum inşallah cumartesi falan başlarım allah izin verirse.. Sevgiler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben yarin yada cuma adwt olacak gibiyim hafta sonu randevu veriyolar mi 2.ci günü ya cumartesi ya pazat(((((
Arkadaşlar bişey sorucam çok yakın arkadaşımın dün yumurtaları toplandı bugün doktoru aramış yRın 7 de hastanede ol transfer için 7 tane yumurta döllendi ikisini koyucaz demiş.bu embriyo gelişiminin günü önemli mi yani 1 günlük embriyo sağlıklı olmasa koymaz heralde.
canım cumartesi çalışan bi hastaneyse veriyorlar ama pazar vermiyorlar.hemen hastaneni ara sor
DUMADUMACİM,Canim agzina saglik ne guzel yazmissin herseyi. Guzel yurekli insan🌸
Benimde 1 tane 5. Gun embriyosu.
Baska var onu dondurdular.
Dr um 1 tane koymayi uygun gordu sanirim. Hakkimizdan hayirlisi olsun artik.sende bizler icin dua et lutfen.
Allah hayirlisi ile evladini kucagina almayi nasip etsin insallah.
Peki belirtilerin nelerdi canim?
Sagol canim darisi size olur insallah Canim ara ara kasiklarimda regli agrilarindan farkli kasilmalar oluyordu şuan artmış durumda ve kkorkuyorum
birde iki üçgun önce yine kasiklarimin içinde sizilarim oldu tabiri caizse yara gibi sizladi hatta noluyo alla alla falan dedim
Esimle com buyuk bir kavga ettk su halde bile aglatiyo bni.sol kasigima felakt agri grdi sinirdn
Sagol canim darisi size olur insallah Canim ara ara kasiklarimda regli agrilarindan farkli kasilmalar oluyordu şuan artmış durumda ve kkorkuyorum
birde iki üçgun önce yine kasiklarimin içinde sizilarim oldu tabiri caizse yara gibi sizladi hatta noluyo alla alla falan dedim
Esimle com buyuk bir kavga ettk su halde bile aglatiyo bni.sol kasigima felakt agri grdi sinirdn
Ağlama cnm benim halledemiceniz bişey yoktur umarım, böyle bi zamanda alttan alsa ya o da
Onun için de zor bir dönem ama düşünmesi lazım inşallah barışırsınız
Aglama canim uzme kendini stres yapmamaliyiz baska biseyle ugra dikkatini dagit.
iyi yapmışsın hadi çabuk gel
Elimde dglki kndilgndn akiyo gozumdn yaslar aglmk istemyrm ama akiyo
Benzerlerini bende yaşadım 5 yıl boyunca yalnız mücadele ettim, yeri geldi operasyon yapıldı, yeri geldi rahim filmi çekildi, Ankaradaydım, yolları bilmem iz bilmem, yolda bayılmadığım mı kaldıBu yola ciktgmzdan beri hic destek olmadi bana cok zoruma gidiyo bnden yasca buyuk esim ne dersm sn cocukmsn diyo.transferin ilk gunu bile moralimi alr ust etti bn izin almk istmyrm tek kalsan ne oluyo diye
Bu yola ciktgmzdan beri hic destek olmadi bana cok zoruma gidiyo bnden yasca buyuk esim ne dersm sn cocukmsn diyo.transferin ilk gunu bile moralimi alr ust etti bn izin almk istmyrm tek kalsan ne oluyo diye
Ah canim ya.. Yani su gunlerde biraz durumumuzu bilen insanlarin bize karsi dikkatli olmasi lazim.
Ama kimse aslinda ne yasadigimizi bilmiyor. Bizi bir biz anliyoruz. Uzulme luten🌸
Sorun bnde olsaydi olmustum galiba bn herseyi bn cekyrm ruhu duuymuyo rabbim yasadklrma goryyo emeklermz bosa gtmz insallah
Benzerlerini bende yaşadım 5 yıl boyunca yalnız mücadele ettim, yeri geldi operasyon yapıldı, yeri geldi rahim filmi çekildi, Ankaradaydım, yolları bilmem iz bilmem, yolda bayılmadığım mı kaldıhepsi geçicek canım, benim eşim benden özür diledi, o da anlayacak sen güçlü bi kadınsın, anne olacaksın Allahın izniyle lütfen sıkma canını
bu isteksizlik benim kocamdada var merak etme tek değilsin canım..sıkma canını.. Bazı erkekler böyle napalım huy bu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?