Âmin canım hayırlısı hakkımızdan :) kusura bakma canım aynı doktordu haklısın kafan çok karışık o yüzden kusuruma bakmatamam canım çok sagol 7 si görüşmemiz var o zaman inşallah 2 tane istediğimi söylüycem inşallah olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah tutunck brabbimn haznesi bol bizedevvvercek cnm bnmde 14"yumurtadn 5:dollndi iki yerlestrdler digerleri duruyo
Bir arkadaşımız, incir yediği için bir hormonu (adı aklıma gelmedi) yükselmiş, yeme demiyor ama az ye canım, hep doğal şeyler ye, iki elma ye kabuklu bol fıstık ye, bana doktorum bunları tavsiye etmişti
Senin sayın yüksekmiş maşallah. Ben uyandığımda sormuştum dr a kaç tane diye 7 deyince az değil mi dedim uyku sersemio da bi tane bile yeter dedi:) ama ne kadar çok olursa insan kendini o kadar iyi hissediyo
Esimle com buyuk bir kavga ettk su halde bile aglatiyo bni.sol kasigima felakt agri grdi sinirdn
Jel hiç kullanmadım canım iğne oluyorum ben.
Arkadaşlar bişey sorucam çok yakın arkadaşımın dün yumurtaları toplandı bugün doktoru aramış yRın 7 de hastanede ol transfer için 7 tane yumurta döllendi ikisini koyucaz demiş.bu embriyo gelişiminin günü önemli mi yani 1 günlük embriyo sağlıklı olmasa koymaz heralde.
Kizlar ben yarin yada cuma adwt olacak gibiyim hafta sonu randevu veriyolar mi 2.ci günü ya cumartesi ya pazat(((((
Canım lütfen üzme kendini ikiniz için de zor bi dönem üstesinden geleceksiniz inşallah pozitifliğini kaybetme nolur
Niye boyleler acaba kndi kiz kardslarne yapilsa bnlar bir dk bile durmzlar.bzede yazik gunah
Seni hatırlamaz mıyım kendi kendini üzmüştün daha 5. günden.
Ama çok şükür müjdeyi aldın :) herkeste ayrı olan belirtiler ne kötü ya tek tip olsa da hemen anlasak. Ne bileyim herkes göğüs de göğüs diyodu ben de baktım bişey yok.
Hiç yatmıyorum canım ben yemek ev toplamak yürüyüş vs her şeyi yapıyorum hiç yatmadım kaç gündür. Yorulunca dinleniyorum sadece. Hamile halinle bi dua gönder de peşinden gelelim canım inşallah.
Bende de aynısı oldu canım çok şükür tuttu. Onu hiç dert etmeyin 3'e 5'e bakmıyor bu iş. Allahın takdiri...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen öyle.. diyorum senin yaptığını kardeşinin kocası yapsa o kız bosanir diyorum ama işte yapamaz i diyo.. başkası yapamaz ama bizimkiler yapar.. boşver sabır çek.. benim eşimin kotu huyu yok diye çekiyorum.. yoksa asabiyetini anlayışsiz hali bazen çok zoruma gidiyor napalım kocadan çekiyorsan büyük bir sınavdan geciyorsun demektir sabır de gerekirse yapmacık ol ama uzatma.. benimkide surat yapmaktan ve uzatmaya hiç gelemez ama tek canımıda o sıkar.. takma kafana canım bebeğini düşün bebek olunca onları hiç takmayiz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
“Allah’ım, Sen benim Rabbimsin, Senden baÅŸka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, Ben, Senin kulunum, gücüm yettiÄŸince Senin ahdin ve vaadin üzereyim; iÅŸlediklerimin ÅŸerrinden Sana sığınır, üzerimdeki nimetlerini Sana ikram eder, günahımı da itiraf ederim, bundan ötürü beni maÄŸfiret eyle. Senden gayrı kimsecikler günahları bağışlayamaz.” (Buharî)
Rabbim sen büyüksun sen yaradansin herşeye kadir olan sensin senden başka hiç kimsemiz yok sana sığınıyoruz senden yardım diliyoruZ sen bize hayirli nesiller hayirli evlatlar nasip et bekleyen dileyen tüm kardeşlerime yavrularini tez vakitte nasip et
Rabbim Sonuclari nasil hayirliysa öyle ihsan et senden hayirli olani istiyoruz dd (aaamiiiinnn)
“Allah’ım, Sen benim Rabbimsin, Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, Ben, Senin kulunum, gücüm yettiğince Senin ahdin ve vaadin üzereyim; işlediklerimin şerrinden Sana sığınır, üzerimdeki nimetlerini Sana ikram eder, günahımı da itiraf ederim, bundan ötürü beni mağfiret eyle. Senden gayrı kimsecikler günahları bağışlayamaz.” (Buharî)
Rabbim sen büyüksun sen yaradansin herşeye kadir olan sensin senden başka hiç kimsemiz yok sana sığınıyoruz senden yardım diliyoruZ sen bize hayirli nesiller hayirli evlatlar nasip et bekleyen dileyen tüm kardeşlerime yavrularini tez vakitte nasip et
Rabbim Sonuclari nasil hayirliysa öyle ihsan et senden hayirli olani istiyoruz dd (aaamiiiinnn)
Fazla abartmadan doğal şeylerden yemeye çalışıyorum canım yalnız benim acayip uykum oluyo sizde de var mıydı merak ettim
Evet cnm sürekli uyukluyorum
Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun arkadaşım
Allahım, Sen benim Rabbimsin, Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, Ben, Senin kulunum, gücüm yettiğince Senin ahdin ve vaadin üzereyim; işlediklerimin şerrinden Sana sığınır, üzerimdeki nimetlerini Sana ikram eder, günahımı da itiraf ederim, bundan ötürü beni mağfiret eyle. Senden gayrı kimsecikler günahları bağışlayamaz. (Buharî)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?