2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun arkadaşım

Insallah tutunck brabbimn haznesi bol bizedevvvercek cnm bnmde 14"yumurtadn 5:dollndi iki yerlestrdler digerleri duruyo

Senin sayın yüksekmiş maşallah. Ben uyandığımda sormuştum dr a kaç tane diye 7 deyince az değil mi dedim uyku sersemi o da bi tane bile yeter dedi:) ama ne kadar çok olursa insan kendini o kadar iyi hissediyo

Fazla abartmadan doğal şeylerden yemeye çalışıyorum canım yalnız benim acayip uykum oluyo sizde de var mıydı merak ettim

Senin sayın yüksekmiş maşallah. Ben uyandığımda sormuştum dr a kaç tane diye 7 deyince az değil mi dedim uyku sersemi o da bi tane bile yeter dedi:) ama ne kadar çok olursa insan kendini o kadar iyi hissediyo

Insallah bize tutunurlarda daha cok mutlu ederler.ol der mevlam insallah.uc aylarin hurmetine mekkede medinede edilen dualarin hurmetine...

Bende de aynısı oldu canım çok şükür tuttu. Onu hiç dert etmeyin 3'e 5'e bakmıyor bu iş. Allahın takdiri...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben yarin yada cuma adwt olacak gibiyim hafta sonu randevu veriyolar mi 2.ci günü ya cumartesi ya pazat(((((

Gittiğin merkeze bağlı canım genelde ozeller cumartesi de çalışıyor. Ama 2. Günün pazara denk gelirse 3. Gün baslarsin muhtemelen

Niye boyleler acaba kndi kiz kardslarne yapilsa bnlar bir dk bile durmzlar.bzede yazik gunah

Aynen öyle.. diyorum senin yaptığını kardeşinin kocası yapsa o kız bosanir diyorum ama işte yapamaz i diyo.. başkası yapamaz ama bizimkiler yapar.. boşver sabır çek.. benim eşimin kotu huyu yok diye çekiyorum.. yoksa asabiyetini anlayışsiz hali bazen çok zoruma gidiyor napalım kocadan çekiyorsan büyük bir sınavdan geciyorsun demektir sabır de gerekirse yapmacık ol ama uzatma.. benimkide surat yapmaktan ve uzatmaya hiç gelemez ama tek canımıda o sıkar.. takma kafana canım bebeğini düşün bebek olunca onları hiç takmayiz :)

“Allah’ım, Sen benim Rabbimsin, Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, Ben, Senin kulunum, gücüm yettiğince Senin ahdin ve vaadin üzereyim; işlediklerimin şerrinden Sana sığınır, üzerimdeki nimetlerini Sana ikram eder, günahımı da itiraf ederim, bundan ötürü beni mağfiret eyle. Senden gayrı kimsecikler günahları bağışlayamaz.” (Buharî)

Rabbim sen büyüksun sen yaradansin herşeye kadir olan sensin senden başka hiç kimsemiz yok sana sığınıyoruz senden yardım diliyoruZ sen bize hayirli nesiller hayirli evlatlar nasip et bekleyen dileyen tüm kardeşlerime yavrularini tez vakitte nasip et
Rabbim Sonuclari nasil hayirliysa öyle ihsan et senden hayirli olani istiyoruz dd (aaamiiiinnn)

Cok sukur bnmkininde kotu huyu yok ama coculk gibi kuser her zmn ozurdileyen bn oluyrm.cok rabbime birakyrm bn napaym kader kismet insallah evladimz olurda onlarla ilglnmktn bska dusncmz derdimz olmz

Amin. Allah razı olsun.

Aminnnnn, çok şükür

Amiiiin kocamam kocaman. ..
Hayırlı ugurlu olsun canım bebisin hamileligin:)♡♡♡
Allah cok guzel bir hamilelik ve cok tatli sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Transferi olanlarin transferleri hayirli ve mutlu haberlerle sonuclansin ins.

maideomer hiiic esine takipta sinirini bozma sen anne olacaksın kocayi kim takar bu saatten sonra =)))

Bende bir turlu adet olamadım bekliyorum ya haftasonu geldi nerdeyse haftasonuda fuarda olacagim ignelere baslarsam eger ben nasil fuarda igne yaparim igneleri ne yaparim heleki birde gece yarisi donersem hofffff. Ben ramazanda hamile olmak istiyorum ama ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…