Aminnnnn, çok şükür
Gittiğin merkeze bağlı canım genelde ozeller cumartesi de çalışıyor. Ama 2. Günün pazara denk gelirse 3. Gün baslarsin muhtemelen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dedigin gibi canim cumartesi acikmis pazar kapaliymis ona gore ayarliycaklarmis adet olunca baslancak ya simdide olamayiz
İnşallah canım senin bebeğinde hhayırlı olsun:)
Dedigin gibi canim cumartesi acikmis pazar kapaliymis ona gore ayarliycaklarmis adet olunca baslancak ya simdide olamayiz
�Allah�ım, Sen benim Rabbimsin, Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, Ben, Senin kulunum, gücüm yettiğince Senin ahdin ve vaadin üzereyim; işlediklerimin şerrinden Sana sığınır, üzerimdeki nimetlerini Sana ikram eder, günahımı da itiraf ederim, bundan ötürü beni mağfiret eyle. Senden gayrı kimsecikler günahları bağışlayamaz.� (Buharî)
Rabbim sen büyüksun sen yaradansin herşeye kadir olan sensin senden başka hiç kimsemiz yok sana sığınıyoruz senden yardım diliyoruZ sen bize hayirli nesiller hayirli evlatlar nasip et bekleyen dileyen tüm kardeşlerime yavrularini tez vakitte nasip et
Rabbim Sonuclari nasil hayirliysa öyle ihsan et senden hayirli olani istiyoruz dd (aaamiiiinnn)
“Allah’ım, Sen benim Rabbimsin, Senden baÅŸka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, Ben, Senin kulunum, gücüm yettiÄŸince Senin ahdin ve vaadin üzereyim; iÅŸlediklerimin ÅŸerrinden Sana sığınır, üzerimdeki nimetlerini Sana ikram eder, günahımı da itiraf ederim, bundan ötürü beni maÄŸfiret eyle. Senden gayrı kimsecikler günahları bağışlayamaz.” (Buharî)
Rabbim sen büyüksun sen yaradansin herşeye kadir olan sensin senden başka hiç kimsemiz yok sana sığınıyoruz senden yardım diliyoruZ sen bize hayirli nesiller hayirli evlatlar nasip et bekleyen dileyen tüm kardeşlerime yavrularini tez vakitte nasip et
Rabbim Sonuclari nasil hayirliysa öyle ihsan et senden hayirli olani istiyoruz dd (aaamiiiinnn)
canım evladın hayırlı uğurlu olsun.rabbim tamamına erdirsin inşallah.sana özel mesaj göndermek için arkadaşlık isteği gönderdim.kabul edersen sana sormak istediğim bazı sorularım var canım:)))
Amiiiin kocamam kocaman. ..
Hayırlı ugurlu olsun canım bebisin hamileligin:)♡♡♡
Allah cok guzel bir hamilelik ve cok tatli sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Transferi olanlarin transferleri hayirli ve mutlu haberlerle sonuclansin ins.
maideomer hiiic esine takipta sinirini bozma sen anne olacaksın kocayi kim takar bu saatten sonra =)))
Bende bir turlu adet olamadım bekliyorum ya haftasonu geldi nerdeysehaftasonuda fuarda olacagim ignelere baslarsam eger ben nasil fuarda igne yaparim igneleri ne yaparim heleki birde gece yarisi donersem hofffff. Ben ramazanda hamile olmak istiyorum ama ((
Teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Telefonla girdiğim için arkadaşlık isteklerini göremiyorum elimden geldigince yardimci olmays çalışırım tabiki..
Elimde dglki kndilgndn akiyo gozumdn yaslar aglmk istemyrm ama akiyo
Tatlim transfer günü esime igneleri al ben öderim dedim.neyse ödemiş geldi daha yatıyorum hastanede düşün öde bunu benmi dedim özelde yaptır diye dedi.hungur hungur aglatti üç gün çok kötü kavgalar ettik.sonucumu aldm ne bi sarılmak ne bi tebrik ne bi gül. .simdi bile sus stres yasak diyorum baslarim stresine diyo...ondada sorun var doktor ilac verdi onu bile icmedi...bende cok Üzgünüm hic destek görmedim ondan.yarin gel kalp atisini belki duyarz dedim izin alamam işim gücüm var benim dedi.gercekten hakkımı helal etmiyorum bende...
Aynen bende pazar olacaktim ahanda simdi olmuşum. Napcam ben şimdi sevinemedim bile
Hiç kasma kendini canım benim kafaya taktıkça gecikir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnmkide cok rahat izin alablr ama almiyo sorun bnde olsa ne olurdu acaba cok zoruma gdyo yaptklari annm babam hetgn gelyo yemegmi yapyo annm onun yaptgi yemegi onume getrp koymk zoruna gidiyo napcz basa gelen ceklyo sninki ne guzel pozitif insallah bnde gorurum pozitifi o zmnda bisi deyismz esim icin bndr allaha biraktm
İnşallah bitanem sıkma canını hepsi gelip geciyo..inşallah sonucun pozitif olur
Teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Telefonla girdiğim için arkadaşlık isteklerini göremiyorum elimden geldigince yardimci olmays çalışırım tabiki..
Cnm rabbim evladını sana bagıslasın gözün aydın bu arada alfxa ulasabildinixzmi naptı acaba merak ettim
Saolasin canim darısı bekleyenlerin başına Rabbim hepimizin yardimcisi olur inşallah..
alxfa dan ses çıkmıyor illaki girecektir veya giriyordu r yazmak istemiyordur inşallah bi aksilik yoktur mutlaka haberdar edecektir bizi. .
arkadaslar merhaba bende aranıza yenı katıldım baska topıkteydım bugun altıncı gunum ben cuartesi test yaptırmayı dusunuyorum nasıl olur sızce
benım belırtım de kasık agrısı ara arar 3 gun ya tansıyo yada seker dustu benım soguk soguk terledım elım kolum tıtredi
gögüslerim zaten tedaviye basladıgımdan beri hassas
hakkımızda hayırlısını versın allahım
isteyen herkeze ve bana evlat kokusunu duymayı o mınıcık elleri tutmayı nasıp etsın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?