2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Gittiğin merkeze bağlı canım genelde ozeller cumartesi de çalışıyor. Ama 2. Günün pazara denk gelirse 3. Gün baslarsin muhtemelen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dedigin gibi canim cumartesi acikmis pazar kapaliymis ona gore ayarliycaklarmis adet olunca baslancak ya simdide olamayiz

Kocaman bi AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnn Allah razı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım evladın hayırlı uğurlu olsun.rabbim tamamına erdirsin inşallah.sana özel mesaj göndermek için arkadaşlık isteği gönderdim.kabul edersen sana sormak istediğim bazı sorularım var canım:)))

Teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Telefonla girdiğim için arkadaşlık isteklerini göremiyorum elimden geldigince yardimci olmays çalışırım tabiki..

Teşekkür ederim canım Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin Inşallah rabbim gönlüne göre verirde Ramazana mutlu hamiş olarak girersin takma kafana stresten olamiyorsun benim 1.5 ay gecikmisti

Telefonla girdiğim için arkadaşlık isteklerini göremiyorum elimden geldigince yardimci olmays çalışırım tabiki..

canım çok saol.bende gen arta karar vermeye çalışıyorum da.diğer topikte yazmışsın Aysun hanımla ilgili bir ayrıntı var isterseniz özelden yazarım diye.onu öğrenmek istedim.çünkü bende genarta gidersem doktorum Aysun hanım olacak inşallah.

Elimde dglki kndilgndn akiyo gozumdn yaslar aglmk istemyrm ama akiyo

Tatlim transfer günü esime igneleri al ben öderim dedim.neyse ödemiş geldi daha yatıyorum hastanede düşün öde bunu benmi dedim özelde yaptır diye dedi.hungur hungur aglatti üç gün çok kötü kavgalar ettik.sonucumu aldm ne bi sarılmak ne bi tebrik ne bi gül. .simdi bile sus stres yasak diyorum baslarim stresine diyo...ondada sorun var doktor ilac verdi onu bile icmedi...bende cok Üzgünüm hic destek görmedim ondan.yarin gel kalp atisini belki duyarz dedim izin alamam işim gücüm var benim dedi.gercekten hakkımı helal etmiyorum bende...

Bnmkide cok rahat izin alablr ama almiyo sorun bnde olsa ne olurdu acaba cok zoruma gdyo yaptklari annm babam hetgn gelyo yemegmi yapyo annm onun yaptgi yemegi onume getrp koymk zoruna gidiyo napcz basa gelen ceklyo sninki ne guzel pozitif insallah bnde gorurum pozitifi o zmnda bisi deyismz esim icin bndr allaha biraktm

İnşallah bitanem sıkma canını hepsi gelip geciyo..inşallah sonucun pozitif olur

Cnm rabbim evladını sana bagıslasın gözün aydın bu arada alfxa ulasabildinixzmi naptı acaba merak ettim

Cnm rabbim evladını sana bagıslasın gözün aydın bu arada alfxa ulasabildinixzmi naptı acaba merak ettim

Saolasin canim darısı bekleyenlerin başına Rabbim hepimizin yardimcisi olur inşallah..
alxfa dan ses çıkmıyor illaki girecektir veya giriyordu r yazmak istemiyordur inşallah bi aksilik yoktur mutlaka haberdar edecektir bizi. .

arkadaslar merhaba bende aranıza yenı katıldım baska topıkteydım bugun altıncı gunum ben cuartesi test yaptırmayı dusunuyorum nasıl olur sızce
benım belırtım de kasık agrısı ara arar 3 gun ya tansıyo yada seker dustu benım soguk soguk terledım elım kolum tıtredi
gögüslerim zaten tedaviye basladıgımdan beri hassas

hakkımızda hayırlısını versın allahım
isteyen herkeze ve bana evlat kokusunu duymayı o mınıcık elleri tutmayı nasıp etsın rabbim

Amin canim Allah yardimcin olsun. İnsallah guzel sonuclar alirsin. Benim transferim dun yapildi o yuzden senin sorunun cevabini bilmiyorum.
Ama diger arkadaslarimiz muhakkak seni bilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…