2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Selam arkadaşlar,

Ben de bu akşam kısmetse 3. Tüp bebek için uzun protokolle tedaviye başlıyorum. Inşallah bu sefer herşey yolunda gider, pozitiflerimiz görmek nasip olur takii en sonuna kadar ömrün. Bir aksilik olmazsa Temmuz ortası gibi sanırım sonuç belli olur. Ilk kez uzun protokol olacak, daha çok cnm yanacak
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Hoşgeldin canım tedavin transferin hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla güzel sonucunu alırız testi yapma derim sabret düşük çıkar veya cikmaz moralin bozulur hiç gerek yok öyle şeylere
beni de ara ara sicak basiyordu ama ara sira hararetlenme şeklinde:) ayriyeten kasik ağrıları belirtilerimiZ ayni hadi hayirlisi :)

Hayirli olsun tedavin canim sıkma canini vardir bi bildiği doktorlarin Rabbim alninizin akiyla cikmayi nasip etsin tedavilerinizden...

Canlarım benimde aynıeşimde sorun var.. ben size söyle diyim bu yüzden bunların psikolojik sorunlari var benimkide umursamaz davranıyor..Çünkü sanırım kendilerini ezik görüyorlar.. birde duygusala bağlayıp iyice ezik konumuna düşmek istemiyorlar..zaten benimki diyor 1 kere deneriz olursa olur olmazsa 2.3. falan kesinlikle denemeyiz diyor...ben birde çalışıyorum yani ..neymiş olmazsa araba akacakmis.. Kızlar allaha söyle dua ediyorum inşallah nasip ederse kendimi çocuğuma adiycam..tmm eşimi seviyorum ama didismekten bıktım oda durulur inşallah diyorum... sakin canınızı sikmayin evladjjizi

kucağıniza alınca oda sizde herseyi unutursunuz.. şimdilik aksi adamlara sabır diyelim :) sizi görmeden seviyorum sevgiler hayırlı sabahlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim ya kiyamam üzülme hayirlisi olsun özel degilse sebep ne canim yaş kaç olur sikma canini sen rabbim hayirli evletlar versin insallah

selamm Monica
hayirli olsun inşallah güzel sonuçlar alirsin
kac tane dondudulmusun vardi kactanesi çözülecek bilgin varmi ??

Çok teşekkür ederim.
Bu benim 2. tedavim. İlkinden geriye 2 tane kalmıştı. Şimdi ikisini de çözdürecekler ve yaşarlarsa ikisini de transfer edecekler.
Bu sefer olsun diye dua ediyorum, yoksa sıfırdan başlayacak her şey.
Sen ne durumdasın? Tedavide misin şu an?

AMİNN..canım cok güzel bir dua paylaşmis sin çok sağol. ..

Canım senin kac günlük? ben de cumartesi gideceğim kalp atışı için, cok heyecan yapıyorum tutamıyorum kendimi

Canım senin kac günlük? ben de cumartesi gideceğim kalp atışı için, cok heyecan yapıyorum tutamıyorum kendimi

canım ben 5+4 oldum ama kalp atışı duyulmadı erken dedi doktorum alttan bakıldı.haftya perşembe 6+4 olcaz o zaman inşallah duyulcak dedi ..sen ne kadarlık oldun

canım ben 5+4 oldum ama kalp atışı duyulmadı erken dedi doktorum alttan bakıldı.haftya perşembe 6+4 olcaz o zaman inşallah duyulcak dedi ..sen ne kadarlık oldun

bugün 5+6 benim ctesi 6 hafta olacak tam, bakalım bana ne diyecek doktorum. Herkesin dediği gibi; çok zorlu bir süreçmiş, her aşamadan sonraki aşama merakla bekleniyor. Allah herkese sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

aaa aramızda 2 gün var oley rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.doktorum kal atışlarını görmeden sevinmeyeceğiz dedi bende tamam dedm

aaa aramızda 2 gün var oley rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.doktorum kal atışlarını görmeden sevinmeyeceğiz dedi bende tamam dedm

benim doktorum da aynı şeyi söyledi, akrabalarıma arkadaşlarıma hamile oldugumun müjdesini bile veremedim. Bir yandan içim içime sığmıyor diger yandan içimde bir korku var. Senin ağrıların var mı? Benim ağrılarım cok azaldı neredeyse hiç ağrım olmuyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…