Amin canim Allah yardimcin olsun. İnsallah guzel sonuclar alirsin. Benim transferim dun yapildi o yuzden senin sorunun cevabini bilmiyorum.
Ama diger arkadaslarimiz muhakkak seni bilgilendirir.
arkadaslar merhaba bende aranıza yenı katıldım baska topıkteydım bugun altıncı gunum ben cuartesi test yaptırmayı dusunuyorum nasıl olur sızce
benım belırtım de kasık agrısı ara arar 3 gun ya tansıyo yada seker dustu benım soguk soguk terledım elım kolum tıtredi
gögüslerim zaten tedaviye basladıgımdan beri hassas
hakkımızda hayırlısını versın allahım
isteyen herkeze ve bana evlat kokusunu duymayı o mınıcık elleri tutmayı nasıp etsın rabbim
Selam arkadaşlar,
Ben de bu akşam kısmetse 3. Tüp bebek için uzun protokolle tedaviye başlıyorum. Inşallah bu sefer herşey yolunda gider, pozitiflerimiz görmek nasip olur takii en sonuna kadar ömrün. Bir aksilik olmazsa Temmuz ortası gibi sanırım sonuç belli olur. Ilk kez uzun protokol olacak, daha çok cnm yanacak
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Selam arkadaşlar,
Ben de bu akşam kısmetse 3. Tüp bebek için uzun protokolle tedaviye başlıyorum. Inşallah bu sefer herşey yolunda gider, pozitiflerimiz görmek nasip olur takii en sonuna kadar ömrün. Bir aksilik olmazsa Temmuz ortası gibi sanırım sonuç belli olur. Ilk kez uzun protokol olacak, daha çok cnm yanacak
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Selam arkadaşlar,
Bugün dondurulmuş transferim var, merkezden çağırmalarını bekliyorum. Çoook heyecanlıyım. Ne yapacağımı şaşırdım.
selamm Monica
hayirli olsun inşallah güzel sonuçlar alirsin
kac tane dondudulmusun vardi kactanesi çözülecek bilgin varmi ??
Allahım, Sen benim Rabbimsin, Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, Ben, Senin kulunum, gücüm yettiğince Senin ahdin ve vaadin üzereyim; işlediklerimin şerrinden Sana sığınır, üzerimdeki nimetlerini Sana ikram eder, günahımı da itiraf ederim, bundan ötürü beni mağfiret eyle. Senden gayrı kimsecikler günahları bağışlayamaz. (Buharî)
Rabbim sen büyüksun sen yaradansin herşeye kadir olan sensin senden başka hiç kimsemiz yok sana sığınıyoruz senden yardım diliyoruZ sen bize hayirli nesiller hayirli evlatlar nasip et bekleyen dileyen tüm kardeşlerime yavrularini tez vakitte nasip et
Rabbim Sonuclari nasil hayirliysa öyle ihsan et senden hayirli olani istiyoruz dd (aaamiiiinnn)
Selam arkadaşlar,
Bugün dondurulmuş transferim var, merkezden çağırmalarını bekliyorum. Çoook heyecanlıyım. Ne yapacağımı şaşırdım.
Selam arkadaşlar,
canımmmmmmmm hayırlara vesile olsun inşallah
Ayy insallah canim hayirlisi olsun :)
Tatlim transfer günü esime igneleri al ben öderim dedim.neyse ödemiş geldi daha yatıyorum hastanede düşün öde bunu benmi dedim özelde yaptır diye dedi.hungur hungur aglatti üç gün çok kötü kavgalar ettik.sonucumu aldm ne bi sarılmak ne bi tebrik ne bi gül. .simdi bile sus stres yasak diyorum baslarim stresine diyo...ondada sorun var doktor ilac verdi onu bile icmedi...bende cok Üzgünüm hic destek görmedim ondan.yarin gel kalp atisini belki duyarz dedim izin alamam işim gücüm var benim dedi.gercekten hakkımı helal etmiyorum bende...
teşekkür ederim canlarım
Canım senin kac günlük? ben de cumartesi gideceğim kalp atışı için, cok heyecan yapıyorum tutamıyorum kendimi
canım ben 5+4 oldum ama kalp atışı duyulmadı erken dedi doktorum alttan bakıldı.haftya perşembe 6+4 olcaz o zaman inşallah duyulcak dedi ..sen ne kadarlık oldun
bugün 5+6 benim ctesi 6 hafta olacak tam, bakalım bana ne diyecek doktorum. Herkesin dediği gibi; çok zorlu bir süreçmiş, her aşamadan sonraki aşama merakla bekleniyor. Allah herkese sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
Hemen bizlerlede Paylaş kacinci deneme canim bide nerde yaptiriyosun:)
aaa aramızda 2 gün var oleyrabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.doktorum kal atışlarını görmeden sevinmeyeceğiz dedi bende tamam dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?