benim doktorum da aynı şeyi söyledi, akrabalarıma arkadaşlarıma hamile oldugumun müjdesini bile veremedim. Bir yandan içim içime sığmıyor diger yandan içimde bir korku var. Senin ağrıların var mı? Benim ağrılarım cok azaldı neredeyse hiç ağrım olmuyor artık.
Çok teşekkür ederim.
Bu benim 2. tedavim. İlkinden geriye 2 tane kalmıştı. Şimdi ikisini de çözdürecekler ve yaşarlarsa ikisini de transfer edecekler.
Bu sefer olsun diye dua ediyorum, yoksa sıfırdan başlayacak her şey.
Sen ne durumdasın? Tedavide misin şu an?
Hande hastalandın mı canım...
evet kasık ağrısı yerini göğüs ağrısına bulantıya halsizliğe bıraktı benim..herkese duyurdu eşim gebeliği.söylemesen nedne çocuğu olmuyomu diyolarmış bende tamam dedim:)
benim eşim de "kimseye söylemeyelim kalp atışını duymadan" dedi, ama kendisi herkese duyurdu:)
Malesef canim yaabelirti çok ama gelemedi normalde yarın olmam gerekiyoda bugün geleydide iyi oludu:))
Stres yaptın ya ondan gelmiyodur canım düşünme dicem elde değil mecbur bekliceksin artık hadi hayırlısı olsun inşallah.israel bey cumartesi musynanede oluyomuymuş.bide çokmu yoğun ben ayın 2osinde izmirde olucam şimdiden randevu almama gerek var mı?
Tamam HandecimHemen bizlerlede Paylaş kacinci deneme canim bide nerde yaptiriyosun:)
inşallah son olur duadan başka yapabilecek birseyimiz yok
bende ikinci adetimi bekliyorum dondurulmuslari o zaman transfer edicek doktor hayirlisiyla
toplamda kac embriyon vardi yani ilkinde kactane cozduler acaba ?
Hayirli olsun tedavin canim sıkma canini vardir bi bildiği doktorlarin Rabbim alninizin akiyla cikmayi nasip etsin tedavilerinizden...
Hamileleeerrrrrrrr veya bilgisi olanlarrrrr
Yumurta akı kıvamında akıntı var 6. Günüm jel kullanmıyorum ben iğne oluyorum. Neye yormak lazım?
Hemen bizlerlede Paylaş kacinci deneme canim bide nerde yaptiriyosun:)
Tamam Handecim
saat 16:00'dan sonra olacakmış işlem. Embriyolarda problem yokmuş şimdilik.
2. deneme, ilki tazeydi bu dondurulmuş. Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Aytun Aktan'ın hastasıyım.
Benden 9 yumurta toplandı, 7 si döllendi. Geçen sefer 1'ini transfer edip 2 tanesini dondurabilmişlerdi. Şimdi 2'sini de çözdürüp transfer edecekler, geriye bir şey kalmayacak maalesef.
Nickin çok hoşuma gitti, umut olduğu sürece başarmamız mümkün. :) Umarım sen de bebeğine kavuşursun bu sefer.
Ah canim ya kiyamam üzülme hayirlisi olsun özel degilse sebep ne canim yaş kaç olur sikma canini sen rabbim hayirli evletlar versin insallah
Tamam Handecim
saat 16:00'dan sonra olacakmış işlem. Embriyolarda problem yokmuş şimdilik.
2. deneme, ilki tazeydi bu dondurulmuş. Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Aytun Aktan'ın hastasıyım.
Benden 9 yumurta toplandı, 7 si döllendi. Geçen sefer 1'ini transfer edip 2 tanesini dondurabilmişlerdi. Şimdi 2'sini de çözdürüp transfer edecekler, geriye bir şey kalmayacak maalesef.
Nickin çok hoşuma gitti, umut olduğu sürece başarmamız mümkün. :) Umarım sen de bebeğine kavuşursun bu sefer.
Hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun, bu sefer yavruna yada yavrularına kavuşursun inşallah:)
Kızlar son 2 gün pazartesi kader anı inş betahcg baktıracam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden özel olsun cnm, burda özelimiz yok :13:
35 oldum, sorun resmi evraklara göre eşimde. Sperm sayısı, hareketlilik ve morfoloji.
Birincisi tuttu ama dış gebelik oldu
Ikinci nedense tutmadı :) doktor da anlayamadı.
Iki tüp bebek denememden ikişer dondurulmuşum kaldı, hepsi 5. Günde transfer günü iptal oldu.
Aslında 4 kes tüp bebek denemiş kadar üzüldüm, dondurulmuşları beklemekte çok zor.
Şimdi 3. Deneme işte. Bakalım zaman ne gösterecek, hayırlısıyla olur inşallahhhh
Kizlarrrya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim
Selam arkadaşlar,
Bugün dondurulmuş transferim var, merkezden çağırmalarını bekliyorum. Çoook heyecanlıyım. Ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?