2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

evet kasık ağrısı yerini göğüs ağrısına bulantıya halsizliğe bıraktı benim..herkese duyurdu eşim gebeliği.söylemesen nedne çocuğu olmuyomu diyolarmış bende tamam dedim:)

inşallah son olur duadan başka yapabilecek birseyimiz yok
bende ikinci adetimi bekliyorum dondurulmuslari o zaman transfer edicek doktor hayirlisiyla
toplamda kac embriyon vardi yani ilkinde kactane cozduler acaba ?

Malesef canim yaabelirti çok ama gelemedi normalde yarın olmam gerekiyoda bugün geleydide iyi oludu:))

Stres yaptın ya ondan gelmiyodur canım düşünme dicem elde değil mecbur bekliceksin artık hadi hayırlısı olsun inşallah.israel bey cumartesi musynanede oluyomuymuş.bide çokmu yoğun ben ayın 2osinde izmirde olucam şimdiden randevu almama gerek var mı?

Sadece pazar olmuyormus canim al sen randevu yoksa dahada atarlar cok yogun calisiyo bildigin gibi degil subattam beri anca tedaviye baslayabildim laparoskopi oldum da ondan ama cok hastasi var

Hemen bizlerlede Paylaş kacinci deneme canim bide nerde yaptiriyosun:)
Tamam Handecim
saat 16:00'dan sonra olacakmış işlem. Embriyolarda problem yokmuş şimdilik.
2. deneme, ilki tazeydi bu dondurulmuş. Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Aytun Aktan'ın hastasıyım.

inşallah son olur duadan başka yapabilecek birseyimiz yok
bende ikinci adetimi bekliyorum dondurulmuslari o zaman transfer edicek doktor hayirlisiyla
toplamda kac embriyon vardi yani ilkinde kactane cozduler acaba ?

Benden 9 yumurta toplandı, 7 si döllendi. Geçen sefer 1'ini transfer edip 2 tanesini dondurabilmişlerdi. Şimdi 2'sini de çözdürüp transfer edecekler, geriye bir şey kalmayacak maalesef.
Nickin çok hoşuma gitti, umut olduğu sürece başarmamız mümkün. :) Umarım sen de bebeğine kavuşursun bu sefer.

Hamileleeerrrrrrrr veya bilgisi olanlarrrrr
Yumurta akı kıvamında akıntı var 6. Günüm jel kullanmıyorum ben iğne oluyorum. Neye yormak lazım?

Merak ettim seni canim, nasıl oldun?
Bu belirtiler senin canını sıkmasın canım, herkeste farklı oluyor, 5./6. gün transfer edilen Embryolar 4. güne kadar yerleşimini tamamlıyormuş ve arada akıntı/kan gelebiliyornuş. Ben hamile olduğumu hiç anlamamaştım, iki hafta boyunca adet olucam neden olamıyorum diye şikayet ettim, meğer 5 haftalık hamileymişim, yani ilk belirtiler bende adet sancısıyla aynıydı. şu an zaten iğnelerle jellerle hormonu yüklüyorlar, aynı hamile belirtileri oluşuyor, göğüs hassaslığı, duygusallık... Ben diğer 3 başarısız denememdede aynılarını yaşadım hep, ilaçları bırakınca göğüslerimde normale döndü
İçini ferah tut yani arkadaşım, az kaldı, inşallah mutlu haberi Allah'ın izniyle alacağız yakında
Bu arada senin jeel yada vajinaltablet kullanmaman değişik geldi baba hiç duymamıştım, istersen doktoruna tekrar sor.

Hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun, bu sefer yavruna yada yavrularına kavuşursun inşallah:)

Ah canim ya kiyamam üzülme hayirlisi olsun özel degilse sebep ne canim yaş kaç olur sikma canini sen rabbim hayirli evletlar versin insallah

Neden özel olsun cnm, burda özelimiz yok :13:
35 oldum, sorun resmi evraklara göre eşimde. Sperm sayısı, hareketlilik ve morfoloji.
Birincisi tuttu ama dış gebelik oldu
Ikinci nedense tutmadı :) doktor da anlayamadı.
Iki tüp bebek denememden ikişer dondurulmuşum kaldı, hepsi 5. Günde transfer günü iptal oldu.
Aslında 4 kes tüp bebek denemiş kadar üzüldüm, dondurulmuşları beklemekte çok zor.
Şimdi 3. Deneme işte. Bakalım zaman ne gösterecek, hayırlısıyla olur inşallahhhh

inşallah canim cümlemiz

Kizlarrr ya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim

Handecim şimdi muayneyle görüştüm israel bey 28 inde yurt dışına çıkıyomuş temmuzun 14 üne kadar yokmuş

Selam arkadaşlar,
Bugün dondurulmuş transferim var, merkezden çağırmalarını bekliyorum. Çoook heyecanlıyım. Ne yapacağımı şaşırdım.

Tedavin hayırlı olsun canım. Benimde dondurulmuş transfer oldu 29 mayısta gün sayıyorum. Sakin tut kendini. Bol bol dua et. 12 gün sonra güzel haberini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…