2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar öğlen 3 progestanı fitil şeklinde kullanmam gerekirken kafam daldı 4 attım bişey olur mu sizcee

üçünüde aynı anda mı alıyosun?? Ben günde 2 tane kullanıyorum ama sabah, akşam.
sanırım bişey olmaz ama bence doktoruna bir sor. Belki yarın 2 tane al felan der.

Son düzenleme:

Canım benim teşekkür ederim ilgin için. Akıntı olayı o gün oldu ve bitti şimdi ara ara hafif ağrılar dışında herhangi bişey yok zaten bu belirti olayıyla ipucu yakalayamayacağımı öğrendim sayenizde sabırsızlık işte benimki. :)
Vajinal jel ile progestan desteği yapılıyor ya benimki de işte iğneyle oluyor o progestan iğnesi oluyorum her gün 2 ampul jelin iğne formu gibi düşün.
Sen nasılsın? İnşallah mutlu haberi de paylaşırız burda yakında.

Arkadaşlar transferimin 5.günü peçeteye hafif bi kan geldi.adet olacakmışım gibi hissediyorum bide ama adet içinde çok erken deil mi (

Arkadaşlar transferimin 5.günü peçeteye hafif bi kan geldi.adet olacakmışım gibi hissediyorum bide ama adet içinde çok erken deil mi (

Hafif derken rengi açık mı? Adet değildir o olabiliyormuş öyle benim de 3. Gün pembelik olmuştu normalmiş. Üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…