- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
Kizlarrrya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim
Neden özel olsun cnm, burda özelimiz yok :13:
35 oldum, sorun resmi evraklara göre eşimde. Sperm sayısı, hareketlilik ve morfoloji.
Birincisi tuttu ama dış gebelik oldu
Ikinci nedense tutmadı :) doktor da anlayamadı.
Iki tüp bebek denememden ikişer dondurulmuşum kaldı, hepsi 5. Günde transfer günü iptal oldu.
Aslında 4 kes tüp bebek denemiş kadar üzüldüm, dondurulmuşları beklemekte çok zor.
Şimdi 3.
Olsun canim benim olsun hayirlisi olsun insallah simdi sonuc bekliyosun dimi insallah pozitif olur haberlerini bekliyoruzzz:))
Kizlarrrya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim
Tedavin hayırlı olsun canım. Benimde dondurulmuş transfer oldu 29 mayısta gün sayıyorum. Sakin tut kendini. Bol bol dua et. 12 gün sonra güzel haberini bekliyoruz...
Aysin1 ve bende aynı gün transfer olduk, Allah üçümüzede hayırlı haberler almayı nasip etsin işallah:)
Tedavin hayırlı olsun canım. Benimde dondurulmuş transfer oldu 29 mayısta gün sayıyorum. Sakin tut kendini. Bol bol dua et. 12 gün sonra güzel haberini bekliyoruz...
Neden özel olsun cnm, burda özelimiz yok :13:
35 oldum, sorun resmi evraklara göre eşimde. Sperm sayısı, hareketlilik ve morfoloji.
Birincisi tuttu ama dış gebelik oldu
Ikinci nedense tutmadı :) doktor da anlayamadı.
Iki tüp bebek denememden ikişer dondurulmuşum kaldı, hepsi 5. Günde transfer günü iptal oldu.
Aslında 4 kes tüp bebek denemiş kadar üzüldüm, dondurulmuşları beklemekte çok zor.
Şimdi 3.
Olsun canim benim olsun hayirlisi olsun insallah simdi sonuc bekliyosun dimi insallah pozitif olur haberlerini bekliyoruzzz:))
Yok be cnm, daha bugün başlıcam iğnelere... Ooo önümde uzun bir süreç var..
Pozitif olan arkadaşlar hayırlısıyla sonuna kadar gidersiniz inşallah.
Kızlar öğlen 3 progestanı fitil şeklinde kullanmam gerekirken kafam daldı 4 attım bişey olur mu sizcee
Merak ettim seni canim, nasıl oldun?
Bu belirtiler senin canını sıkmasın canım, herkeste farklı oluyor, 5./6. gün transfer edilen Embryolar 4. güne kadar yerleşimini tamamlıyormuş ve arada akıntı/kan gelebiliyornuş. Ben hamile olduğumu hiç anlamamaştım, iki hafta boyunca adet olucam neden olamıyorum diye şikayet ettim, meğer 5 haftalık hamileymişim, yani ilk belirtiler bende adet sancısıyla aynıydı. şu an zaten iğnelerle jellerle hormonu yüklüyorlar, aynı hamile belirtileri oluşuyor, göğüs hassaslığı, duygusallık... Ben diğer 3 başarısız denememdede aynılarını yaşadım hep, ilaçları bırakınca göğüslerimde normale döndü
İçini ferah tut yani arkadaşım, az kaldı, inşallah mutlu haberi Allah'ın izniyle alacağız yakında
Bu arada senin jeel yada vajinaltablet kullanmaman değişik geldi baba hiç duymamıştım, istersen doktoruna tekrar sor.
Yok be cnm, daha bugün başlıcam iğnelere... Ooo önümde uzun bir süreç var..
Pozitif olan arkadaşlar hayırlısıyla sonuna kadar gidersiniz inşallah.
Insalla canim benim yaa allah herkeze versin
Aysin1 ve bende aynı gün transfer olduk, Allah üçümüzede hayırlı haberler almayı nasip etsin işallah:)
Maşallah, Allah'a şükür, darısı başımıza:)
Kat be kat artarak ilerlesin, sağlıkla büyüsün, sağlıkla doğsun...
süpersin çok sevindim. ilki 80 küsürdü galiba şimdi kaç olmuş?
ikincisinde arttığını gömek daha da mutlu ediyor insanı
Kızlar öğlen 3 progestanı fitil şeklinde kullanmam gerekirken kafam daldı 4 attım bişey olur mu sizcee
Arkadaşlar transferimin 5.günü peçeteye hafif bi kan geldi.adet olacakmışım gibi hissediyorum bide ama adet içinde çok erken deil mi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?