Kızlar öğlen 3 progestanı fitil şeklinde kullanmam gerekirken kafam daldı 4 attım bişey olur mu sizcee
Kizlarrrya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim
evet canim bugunleri görmek de varmış şükürler olsunDarisi tüm diğer arkadaşlarımızın başına
arkadaşlar transferimin 5.günü peçeteye hafif bi kan geldi.adet olacakmışım gibi hissediyorum bide ama adet içinde çok erken deil mi(
Silikti renk pembeden daha koyu gibi Dr U mu arasam?
Adet olmadan önce karnımda bi şişlik ve sızı olur aynı öyle hissediyorum
Arkadaşlar transferimin 5.günü peçeteye hafif bi kan geldi.adet olacakmışım gibi hissediyorum bide ama adet içinde çok erken deil mi(
Maşallah canımmm çoook sevindim darısı başımıza dualarını eksik etme :)
Canım hiç vakit kaybetmeden doktorunu ara bence onlar daha sağlıklı bilgi verir. İhmal etme sakin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay kuzum ya u inşallah inşallah tez vakitte ardarda topikce şenlik edecez
Ayiptir sormasi vajinadanmi alıyosun canim benimki öyle bişey olmaz vajinadan aliyorsan zaten akip gidiyo[/Evet canım vajinal yoldan günde 3 defa toplam 9 tane oluyo bence de bişey olmaz ya pimpiriklenmeyim boş yere
Ay kuzum ya u inşallah inşallah tez vakitte ardarda topikce şenlik edecez
Ayiptir sormasi vajinadanmi alıyosun canim benimki öyle bişey olmaz vajinadan aliyorsan zaten akip gidiyo[/Evet canım vajinal yoldan günde 3 defa toplam 9 tane oluyo bence de bişey olmaz ya pimpiriklenmeyim boş yere
Canim Bi kerecikten bişey olmaz takma kafana
Kizlarrrya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim
Hafif derken rengi açık mı? Adet değildir o olabiliyormuş öyle benim de 3. Gün pembelik olmuştu normalmiş. Üzülme.
Canım benim teşekkür ederim ilgin için. Akıntı olayı o gün oldu ve bitti şimdi ara ara hafif ağrılar dışında herhangi bişey yok zaten bu belirti olayıyla ipucu yakalayamayacağımı öğrendim sayenizde sabırsızlık işte benimki. :)
Vajinal jel ile progestan desteği yapılıyor ya benimki de işte iğneyle oluyor o progestan iğnesi oluyorum her gün 2 ampul jelin iğne formu gibi düşün.
Sen nasılsın? İnşallah mutlu haberi de paylaşırız burda yakında.
Akıntının durmuş olmasına sevindim canım. Hepimiz aynı durumdayız, ufacıcık bir işaret bekliyoruz, her an acabamı diye yaşıyoruz:)
Büyük Allah'ım karnimizdakilere can versin, sağlıklı, imanlı uzun ömürler versin inşallah, bizimde evlatlarımızla ilgili son sınavımız olsun inşallah. Bende iyi olmaya çalışıyorum, önden mesai yapıp 10 gün boş almıştım, evde ne zaman geçiyor nede bir şeylerle uğraşmaya hevesim var, haftasonu arkadaşlarla buluştuk, hafta içide eşimin iş saatini bekliyorum dört gözle. Yarın sabah progesteron hormonuma bakmak için kan alınacak, ben Prolaktinom içinde tahlil isticem, göğüslerim patlayacak neredeyse, çok canım yanıyor, hapı bıraktım hormon tavanmı yaptı acaba
Kızlar tarlusal içtim yine gelmedi bu adet.. Bugün doktora gittim doktor rahim ve yumurtaliklarimin temiz olduğunu ve atacak bi kanama gözükmüyor dedi.. anlayamadım sen 5 gün tarlusali iç adet gelmezse 12 haziranda ilaçlara baslatacam dedi..birde şeker ilacı verdi akşam 1 tane üç sonra yan etki filan olmazsa günde 2 ye çıkar yine olmazsa günde e cikaracaz dedi.. bir fikri olan varmı arkadaşlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne kadardır adet görmedin canım sen pco rahatsızlığın varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?