arkadaşlar ben tüp bebk tedavisine yenı başlıyorum
zekai tahire gidiyordum sen riskli grupsun dediler ve orda yapmak istemediler tıp fakultelerıne yonlendirdiler.
bende özelde yaptırmak istiyorum ve hulusı beyı duydum . başkent te ücret ne oluyor acaba?????????????
canım bende başkentte tedavi gördüm hulusi hoca çok yoğundu göğşen hocada oldum 2.denemem tuttu hamdolsun.sorununuz nedir ??? raporlu 2000 lira raporsuz 3000 lira ilaç iğneler 1,500 tutuyor
İnsallah sag salim kucagina alirsin benim sorunum tuplerim tikali peki ilaclari devlet karsiliyor mu karsilmis hali mi 1500
Bu arada ilgin icin tesekkur ederim kimse benim sorularima cevap vermiyor
est bitanem ne demek bilmediklerinden yazmıyorlardır.eğer rapor hakkın varsa hastaneye ilk gidişte 122 lira ödüyorsun sonra raporlu 2000 lira ödüyorsun kredi kartına taksitte var...raporlu olduğun için iğne ilaç en fazla 1000 lira tutuyor.ha raporun çıkmadı diyelim 3,000 lira hastaneye 1,500-1,800 arası ilaçlara iğnelere veriyorsun.tanıdık eczane varsa indirim bile yapıyor.tüplerin tıkalıysa çok önemli bi sorunda değil allahın izniyle tutar yeterki sabırlı ol ve iste
Maşallah canım günden güne inşallah daha iyi olur darısı bizim başımıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ben tüp bebk tedavisine yenı başlıyorum
zekai tahire gidiyordum sen riskli grupsun dediler ve orda yapmak istemediler tıp fakultelerıne yonlendirdiler.
bende özelde yaptırmak istiyorum ve hulusı beyı duydum . başkent te ücret ne oluyor acaba?????????????
Ameliyat raporum var cok tesekkur ederim canim insallah ordan da olumsuz bir cevap almam zekai tahirde tedaviye baslamadilar biraz saglik problemlerim var(hipertansiyon,astim, hipotroidi) var bunlardan dolayi yapmadilar tip fakultesine git dediler bende baskente gidecem pazartesi eger ordan da olumsuz cevap alirsam benim icin hayal baslamadan bitecek
Inşallah canim teşekkür ederim en yakin zamanda güzel haberlerinizi alacağıma yürekten inanıyorum
hiç korkmaaaaa allah büyüktür sıfır spermliler bile baba oluyorsa sende anne olursun allahn izniylegöğşen hocaya gideceksen ismimi verirsin.hulusi hocaya gideceksende tavsiye edebilirim yani :)))
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim başkentten haberim yok yardimci olamıyorum ne yazik ki ama genelde ozellerde 4bin ile 5bin arasinda oluyor
Canim işte beklediğin için stresten gelmiyor benim resmen 1.5 ay geçmiştiKızlar tarlusal içtim yine gelmedi bu adet.. Bugün doktora gittim doktor rahim ve yumurtaliklarimin temiz olduğunu ve atacak bi kanama gözükmüyor dedi.. anlayamadım sen 5 gün tarlusali iç adet gelmezse 12 haziranda ilaçlara baslatacam dedi..birde şeker ilacı verdi akşam 1 tane üç sonra yan etki filan olmazsa günde 2 ye çıkar yine olmazsa günde e cikaracaz dedi.. bir fikri olan varmı arkadaşlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canim hayirlisi ile darisi size inşallah 11.gun 82 13. Gün 300 olmuş
Hulusi beyi dusunuyorum canim terzi kendi sokugunu dikemezmis ebeyim ama o kadar dogum yaptiriyorum ama benim cocugum olmuyor cok kotu bir duygu
İnşallah canım dua et bize de :) canım ben buraya yeni üye oldum sayılır da sana bi sorum olucak şu tüp bebek süreci yaklaşık kaç gün sürüyor bi bilgi verebilirmisin bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik ederim canım. Adına çok sevindim.
Canim normalde 15 gün sürüyor ben şiddetli pko hastasi olduğum icin hormonlarimi kontrol alltina almaya çalıştılar 3-4gun uzun sürdü ama baslayip sonucu alana kadar neredeyse 1 ay geçiyor
Canim işte beklediğin için stresten gelmiyor benim resmen 1.5 ay geçmişti
tarlusal bendede hemen getirmedi yanlış hatirlamiyorsam 4 gün veya 5 gün gelmişti hiç icmesem hic olacağı yoktu demekki..birde ilaci aksatmadan saatinde iç ki faydasi olsun
kullanıcısından alıntı
Benimki de 5. Gün embriyosu transferimin 5. Günü ve kanamam oldu. Dr test istedi 18,58 çıktı ama şu anda Dr a ulaşamıyorum
Napsam acaba?
kullanıcısından alıntı
Benimki de 5. Gün embriyosu transferimin 5. Günü ve kanamam oldu. Dr test istedi 18,58 çıktı ama şu anda Dr a ulaşamıyorum
Napsam acaba?
kanama olduğu için test istemiştir...ve arkadaşımız hamile gibi maşaallah...sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize inşaALLAHBismillah. Ne testi canım bu 5. gün test? Kızlar yorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?