dumaduma ve yeni hamişler hepinizi tebrik ederim...
topiği takip ediyorum ama yazamıyorum fazla...midem çok fenaa...
sıra aysin ve tüm bekleyenlere geldi...inşallah pozitifler devam edecek.
bu arada ALXFA seni merak ediyorum..inşaallah herşey yolundadır canım ya...
kanama olduğu için test istemiştir...ve arkadaşımız hamile gibi maşaallah...sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize inşaALLAH
dumaduma ve yeni hamişler hepinizi tebrik ederim...
topiği takip ediyorum ama yazamıyorum fazla...midem çok fenaa...
sıra aysin ve tüm bekleyenlere geldi...inşallah pozitifler devam edecek.
bu arada ALXFA seni merak ediyorum..inşaallah herşey yolundadır canım ya...
kanama olduğu için test istemiştir...ve arkadaşımız hamile gibi maşaallah...sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize inşaALLAH
Dr a ulaştım 2 gün sonra tekrar istedi testi.değer 18 olunca yapıcak bişey yok dedi.nedemek bu anlamadım?
Soru işaretleri hiç bitmiyor
Kizlarrrya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim
Sen dedin mi bugün 5. Günüm falan diye karıştırmış olması? Sanki 10. günmüş gibi verilmiş bi tepki.
Söyledim transferin 5. Günü diye...10. Gün olsa ne değişecekti?
10. Gün olsa gebelik var ama testi 2 gün sonra tekrarla demesi normal olacaktı. Ama 5. Gün olunca genelde çıkmıyo da yine de bilemeyiz tabi hakkında hayırlısı.
5. Gün embriyosu transferden sonraki 1-2 saat içinde tutunur ve 2 gün sonra hormon salgılamaya başlar diye biliyorum.ama tabiki değerler düşük olur. Oyuzden genelde 10 gün den sonra istiyorlar testi daha kesin olduğu için..
Sen ne durumdasın ?
dr biraz enterasan mı neDr a ulaştım 2 gün sonra tekrar istedi testi.değer 18 olunca yapıcak bişey yok dedi.nedemek bu anlamadım?
Soru işaretleri hiç bitmiyor
gözün aydın...iki minişin seni hiç bırakmasın inşaallah.Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
Hakkında hayırlısı olsun senindeHmm iyiymiş. Benim transfer sonrası 7. Gün beklemedeyim.
Hakkında hayırlısı olsun seninde
dr biraz enterasan mı ne
acil durum olduğu için erken istemiştir...ben bir önceki tedavimde ohss olmuştum ve acile yatışım yapılmıştı o yüzden benden de 7.gün istemişti.50 çıkınca hamilesin umarım devam eder demişti...
bence sende hamilesin ve devam eder inşaallah...
gözün aydın...iki minişin seni hiç bırakmasın inşaallah.
Hepimizin inşallah.
gözün aydın...iki minişin seni hiç bırakmasın inşaallah.
Amin canım sağol. Senin de gözünaydın miniğin yoldaymış :)) tebrik ederim. Allah sağlıkla kavuştursun.
canım belirtin felan var mı? nasıl gidiyo...çok az kaldı hayırlsı ile
Bugün itibariyle belirtiler sıfırlandı yavrum. Ağrılarım vardı, 3. Gün lekelenme oldu, yoğun bi akıntı oldu bi gün de şimdi sıfır her şey. Olumlu düşünmek için üstün çaba sarfediyorum. :) sen ne alemdesin canım?
ayyy..öle deme canım ya..ben hiçte öyle hissetmiyorum:)
bende çok şükür idare ediyorum...okul çok yoğun ve son günler diye rapor almadım baya zorlanıyorum bulantılarla..ve transferin 2.günü başlayan ayakta uyuma haliii devam ediyor...
senden duyucaz inşaallah böyle şikayetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?