2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Dr a ulaştım 2 gün sonra tekrar istedi testi.değer 18 olunca yapıcak bişey yok dedi.nedemek bu anlamadım?
Soru işaretleri hiç bitmiyor

Geçmiş olsun sana canım midenden dolayı.
İnşallah hamiledir diğer arkadaşımız :) 5. Gün test olayına şaşırdım.

Dr a ulaştım 2 gün sonra tekrar istedi testi.değer 18 olunca yapıcak bişey yok dedi.nedemek bu anlamadım?

Sen dedin mi bugün 5. Günüm falan diye karıştırmış olması? Sanki 10. günmüş gibi verilmiş bi tepki.

10. Gün olsa gebelik var ama testi 2 gün sonra tekrarla demesi normal olacaktı. Ama 5. Gün olunca genelde çıkmıyo da yine de bilemeyiz tabi hakkında hayırlısı.

5. Gün embriyosu transferden sonraki 1-2 saat içinde tutunur ve 2 gün sonra hormon salgılamaya başlar diye biliyorum.ama tabiki değerler düşük olur. Oyuzden genelde 10 gün den sonra istiyorlar testi daha kesin olduğu için..
Sen ne durumdasın ?

Hmm iyiymiş. Benim transfer sonrası 7. Gün beklemedeyim.

dr biraz enterasan mı ne
acil durum olduğu için erken istemiştir...ben bir önceki tedavimde ohss olmuştum ve acile yatışım yapılmıştı o yüzden benden de 7.gün istemişti.50 çıkınca hamilesin umarım devam eder demişti...
bence sende hamilesin ve devam eder inşaallah...
Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
gözün aydın...iki minişin seni hiç bırakmasın inşaallah.

Ayyy inşallah :) bugün kanamam olunca çok korkmuştum

canım belirtin felan var mı? nasıl gidiyo...çok az kaldı hayırlsı ile

Bugün itibariyle belirtiler sıfırlandı yavrum. Ağrılarım vardı, 3. Gün lekelenme oldu, yoğun bi akıntı oldu bi gün de şimdi sıfır her şey. Olumlu düşünmek için üstün çaba sarfediyorum. :) sen ne alemdesin canım?

ayyy..öle deme canım ya..ben hiçte öyle hissetmiyorum:)
bende çok şükür idare ediyorum...okul çok yoğun ve son günler diye rapor almadım baya zorlanıyorum bulantılarla..ve transferin 2.günü başlayan ayakta uyuma haliii devam ediyor...

senden duyucaz inşaallah böyle şikayetler

Şu an itibariyle ignelerime baslamiş bulunmaktayim arkadaşlar bu benim 3.denemem basindan anlatayim sizlere ; birincisinde 23 yumurtam cikti tek embriyo oldu ve tuttu degerim yukselmedi kimyasal dediler aradan 2 ay gecti kendiliginden hamile kaldim fakat 6 hafta 2 gunlukken duşuk oldu arastirildi kan pihtilasmasi cikti 2.denemem 4 ay once oldu 7 yumurtam cikti yine tek embriyo yaptilar ve yine sonuc negatif cikti bu denemelerim Zekai tahirde yaptirdim ama bir daha olsa oraya gitmem o kadar yumurtam oldu kaliteli de cikti hic dondurma yapmadilar onlar yuzunden hep ayni sikintilari cektim insallah bu son olur.gelelim bu 3.denememe bu seferkine ankara acibadem hastanesinde basladim simdilik cok guzel gidiyor ilgilenmesi cok iyi doktorumun gecen ay bende 7 cm kist vardi doktorum lucrine baslatti ve su anki adetimde yok olmus cok sukur igne olarak gonal-f 300 ve lucrin 5ml verdi ikisine devam edecekmisim 4 gun 300 / 2 gun 225 yapacagim gonal-f. Ve haftaya carsamba 11 haziran da kontrole gidecegim yanliz tum ozeller de boyle bunu da merak etmiyor degilim cunku hastanede hergun gidiyordum 6 gun sonra gel deyince cok sasirdim beni de bu konu icin aydinlatirsaniz cok sevinirim ( bayagi bir uzun oldu ama boyle daha aydinlatici oldugunun farkina vardim bende hepsini yazdim arkadaslar insallaaahhhhhhhh hayirli sonuclarimi da burdan yazarim sizi takibe devam iyiki KADINLAR KULUBU var 😃😃😃

Ay yerim çok tatlısınız şikayetlerin ve sen :) inşallah canım hayırlısıyla ben de katılırım aranıza. Tatil tam zamanında geliyor o zaman senin için Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…