2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

haklısın seninde imtihanın buymuş işte..rabbim tez zamanda evladına kavuştursun
sanırım hamilesin hatibulut seninle uzun zaman önce konuşmuştuk ben çikolata kisti hastasıyım henüz cesaret toplayıp tedaviye başlayamadım çok korkuyorum nedense ben hulusi hocaya gitmek istiyorum ama yoğunmuş sanırım göğşen bey nasıl iyi bi dr mu

Ay yerim çok tatlısınız şikayetlerin ve sen :) inşallah canım hayırlısıyla ben de katılırım aranıza. Tatil tam zamanında geliyor o zaman senin için Allah yardımcın olsun.

walla hep dualarımdasınız.
sende ihmal etme canımcım...yasin ve fetih surelerini okumaya çalış..olucak olucak inşaallah..
ALXFA beni çok meraklandırıyor senin de haberin yok dimi:18:

sende ihmal etme canımcım...yasin ve fetih surelerini okumaya çalış..olucak olucak inşaallah..

Canim hamileligin hayirli olsun insallah. Benimde transferim sali yapildi. 5. Gun embriyosu.
Belki cok erken ama vucudumda hic bir degisiklik yok belki sacmaliyirm ama beni anlarsin cok korkuyorm olmaz gene diye . Allah seni ve bebeklerini nazardan korusun. Bizde de dua et.

Sağol canım. Fetih okumadım okuyayım haklısın. Yasin ve çokça ayetel kürsi okudum Allah kabul ederse.
Alxfa niye böyle yaptı anlamadım keşke telefon mail falan alan olsaydı. İnşallah iyidir.

Merhaba tedavin hayırlı uğurlu olsun. Ben de ilk kontrole 5 gün sonra çağırılınca şaşırmıştım ama normalmiş sonradan sıklaşacak kontroller için rahat olsun.

Hatirlamaz olurmuyum hic..ben ikinci tedavimde gebe kaldim gogsen hoca hulusi hocadan daha cok ilgili bence..ama karar senin..insallah kendini bi an önce toplayip baslarsin tedaviye.dualarim seninle

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım bende tedaviye ilk 02.06.2014 tarihinde başladım ve 5 gün sonra gel dedi ve benim ilk tüp bebek denemem ve ben Dr çok memnunum inşallah hepimizin duaları kabul olur evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip olur ( aminnnn )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim hepimizin kucagini doldursun inşallahhhhh sen hangi igneden kullaniyorsun cnm

yumurtalıkları temiz gördüyse pco geçmişmi yani canım bnde anlamadım.sen tedavi gördün önceden dimi hormonlara fln bakmıştır heralde.bnde bu sene beklicem sonra aşılama tüp denerim.yine olmazsa kaderim diyip geçicem.zorlamanın anlamı yok.

Hatirlamaz olurmuyum hic..ben ikinci tedavimde gebe kaldim gogsen hoca hulusi hocadan daha cok ilgili bence..ama karar senin..insallah kendini bi an önce toplayip baslarsin tedaviye.dualarim seninle
çok sağol canım duanı eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş:)) ALLAH NAZARDAN KORUSUN SENİ .....İnan hamile olduğunu görünce hem cesaretlendim hem imrendim içimde anlamsız bi korku var onu atamıyorum ağlamaktan başka bişey yaptığım yok kendimi çok kötü hissediyorumbi tarafım hep eksik bi de benim muayenede canım acıyor o çok etkiliyor beni ama bi yerden başlamam lazım....neyse.... göğşen hocayı tavsiye ediyorsan seçeneklerden biri artık göğşen hoca ...bu arada ALLAH kucağına almayı nasip etsin bizim gibi uğraşanların,üzülenlerin kucağını boş bırakmasın

hormonlar iyi cikti... bende anlayamadım.adet olunca fel olmasada 12 haziranda gel başlayalım dedi.. hayırlısi canım..sen nerde yaşıyorsun.nerde tedavi göreceksin.. inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hamile kalırsın cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bursada oturuyorum canım.1 buçuk yıla yakındır istiyoruz eşimde bnde doktora gttik normal dyolar klomen 1 ay kullandm çatladı yumurtam gebelik oluşmadı bnde anlamadım ki.inşallah gerk kalmazda olur biran önce.hiç hamile kalmaım daha önce tüplermi kapalıdır nedir bilmiyorum ki

arkadaşlar bir sorum olacak. annemin evi tüp bebek merkezine yakın ve ben transferden sonra orda kalmayı düşünüyorum. ama 3. katta oturuyorlar ve asansör yok. 3 kat merdiven çıkmak sakıncalı olur mu transfer sonrası? benim evim daha uzak ama asansörlü. ne yapsam ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…