sanırım hamilesin hatibulut seninle uzun zaman önce konuşmuştuk ben çikolata kisti hastasıyım henüz cesaret toplayıp tedaviye başlayamadım çok korkuyorum nedense ben hulusi hocaya gitmek istiyorum ama yoğunmuş sanırım göğşen bey nasıl iyi bi dr muhaklısın seninde imtihanın buymuş işte..rabbim tez zamanda evladına kavuştursun
Ay yerim çok tatlısınız şikayetlerin ve sen :) inşallah canım hayırlısıyla ben de katılırım aranıza. Tatil tam zamanında geliyor o zaman senin için Allah yardımcın olsun.
walla hep dualarımdasınız.
sende ihmal etme canımcım...yasin ve fetih surelerini okumaya çalış..olucak olucak inşaallah..
ALXFA beni çok meraklandırıyor senin de haberin yok dimi:18:
walla hep dualarımdasınız.
sende ihmal etme canımcım...yasin ve fetih surelerini okumaya çalış..olucak olucak inşaallah..
ALXFA beni çok meraklandırıyor senin de haberin yok dimi:18:
Şu an itibariyle ignelerime baslamiş bulunmaktayim arkadaşlar bu benim 3.denemem basindan anlatayim sizlere ; birincisinde 23 yumurtam cikti tek embriyo oldu ve tuttu degerim yukselmedi kimyasal dediler aradan 2 ay gecti kendiliginden hamile kaldim fakat 6 hafta 2 gunlukken duşuk oldu arastirildi kan pihtilasmasi cikti 2.denemem 4 ay once oldu 7 yumurtam cikti yine tek embriyo yaptilar ve yine sonuc negatif cikti bu denemelerim Zekai tahirde yaptirdim ama bir daha olsa oraya gitmem o kadar yumurtam oldu kaliteli de cikti hic dondurma yapmadilar onlar yuzunden hep ayni sikintilari cektim insallah bu son olur.gelelim bu 3.denememe bu seferkine ankara acibadem hastanesinde basladim simdilik cok guzel gidiyor ilgilenmesi cok iyi doktorumun gecen ay bende 7 cm kist vardi doktorum lucrine baslatti ve su anki adetimde yok olmus cok sukur igne olarak gonal-f 300 ve lucrin 5ml verdi ikisine devam edecekmisim 4 gun 300 / 2 gun 225 yapacagim gonal-f. Ve haftaya carsamba 11 haziran da kontrole gidecegim yanliz tum ozeller de boyle bunu da merak etmiyor degilim cunku hastanede hergun gidiyordum 6 gun sonra gel deyince cok sasirdim beni de bu konu icin aydinlatirsaniz cok sevinirim ( bayagi bir uzun oldu ama boyle daha aydinlatici oldugunun farkina vardim bende hepsini yazdim arkadaslar insallaaahhhhhhhh hayirli sonuclarimi da burdan yazarim sizi takibe devam iyiki KADINLAR KULUBU var 😃😃😃
sanırım hamilesin hatibulut seninle uzun zaman önce konuşmuştuk ben çikolata kisti hastasıyım henüz cesaret toplayıp tedaviye başlayamadım çok korkuyorum nedense ben hulusi hocaya gitmek istiyorum ama yoğunmuş sanırım göğşen bey nasıl iyi bi dr mu
Merhaba tedavin hayırlı uğurlu olsun. Ben de ilk kontrole 5 gün sonra çağırılınca şaşırmıştım ama normalmiş sonradan sıklaşacak kontroller için rahat olsun.[/QUOT
Tesekkur ederim aysin1 insallah hepimiz icin hayirli olur canim sen transfer oldun mu hangi donemdesin
Merhaba tedavin hayırlı uğurlu olsun. Ben de ilk kontrole 5 gün sonra çağırılınca şaşırmıştım ama normalmiş sonradan sıklaşacak kontroller için rahat olsun.[/QUOT
Tesekkur ederim aysin1 insallah hepimiz icin hayirli olur canim sen transfer oldun mu hangi donemdesin
Evet oldum canım transferin 7. Günü bugün. Hiç çok uzak gelmesin sana bu günler, hemen geçiyor geçmiyor gibi gelse de. :)
Evet oldum canım transferin 7. Günü bugün. Hiç çok uzak gelmesin sana bu günler, hemen geçiyor geçmiyor gibi gelse de. :)
Canim bisey soracagim sana kacinci gunu yumurtalarin toplandi senin ilk denemen mi
Şu an itibariyle ignelerime baslamiş bulunmaktayim arkadaşlar bu benim 3.denemem basindan anlatayim sizlere ; birincisinde 23 yumurtam cikti tek embriyo oldu ve tuttu degerim yukselmedi kimyasal dediler aradan 2 ay gecti kendiliginden hamile kaldim fakat 6 hafta 2 gunlukken duşuk oldu arastirildi kan pihtilasmasi cikti 2.denemem 4 ay once oldu 7 yumurtam cikti yine tek embriyo yaptilar ve yine sonuc negatif cikti bu denemelerim Zekai tahirde yaptirdim ama bir daha olsa oraya gitmem o kadar yumurtam oldu kaliteli de cikti hic dondurma yapmadilar onlar yuzunden hep ayni sikintilari cektim insallah bu son olur.gelelim bu 3.denememe bu seferkine ankara acibadem hastanesinde basladim simdilik cok guzel gidiyor ilgilenmesi cok iyi doktorumun gecen ay bende 7 cm kist vardi doktorum lucrine baslatti ve su anki adetimde yok olmus cok sukur igne olarak gonal-f 300 ve lucrin 5ml verdi ikisine devam edecekmisim 4 gun 300 / 2 gun 225 yapacagim gonal-f. Ve haftaya carsamba 11 haziran da kontrole gidecegim yanliz tum ozeller de boyle bunu da merak etmiyor degilim cunku hastanede hergun gidiyordum 6 gun sonra gel deyince cok sasirdim beni de bu konu icin aydinlatirsaniz cok sevinirim ( bayagi bir uzun oldu ama boyle daha aydinlatici oldugunun farkina vardim bende hepsini yazdim arkadaslar insallaaahhhhhhhh hayirli sonuclarimi da burdan yazarim sizi takibe devam iyiki KADINLAR KULUBU var 😃😃😃
Canim bisey soracagim sana kacinci gunu yumurtalarin toplandi senin ilk denemen mi
14 mayıs ilk iğnem 26 mayıs yumurta toplama 29 mayıs transfer ilk denemem canım.
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım bende tedaviye ilk 02.06.2014 tarihinde başladım ve 5 gün sonra gel dedi ve benim ilk tüp bebek denemem ve ben Dr çok memnunum inşallah hepimizin duaları kabul olur evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip olur ( aminnnn )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet pko demişti en son doktor fakat düzenli adet görüyorum her ay.. en fazla 1 hafta gecikirdi bugün tam 11 gün oldu ve alttan muayene etti rahim ve yumurtalıklar temiz sen adet gördünde hatırlamıyormusun demezmi.. şuan rahim ve yumurtalıklardan gelecek bir kanama görmüyorum ama tarlusal söktürücüyü iç bitir olmazsanda perşembe gel başlıyoruz artık iğnelere dedii.. hayırlısı bakalım artık.. şaşırıyorum kendime hiç böyle bişy duymamıştım...
14 mayıs ilk iğnem 26 mayıs yumurta toplama 29 mayıs transfer ilk denemem canım.
Az bi zaman kalmiş canim insallah ilk denemede kucagina alanlardan olursun ☺☺
çok sağol canım duanı eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş:)) ALLAH NAZARDAN KORUSUN SENİ .....İnan hamile olduğunu görünce hem cesaretlendim hem imrendim içimde anlamsız bi korku var onu atamıyorum ağlamaktan başka bişey yaptığım yok kendimi çok kötü hissediyorumbi tarafım hep eksik bi de benim muayenede canım acıyor o çok etkiliyor beni ama bi yerden başlamam lazım....neyse.... göğşen hocayı tavsiye ediyorsan seçeneklerden biri artık göğşen hoca ...bu arada ALLAH kucağına almayı nasip etsin bizim gibi uğraşanların,üzülenlerin kucağını boş bırakmasınHatirlamaz olurmuyum hic..ben ikinci tedavimde gebe kaldim gogsen hoca hulusi hocadan daha cok ilgili bence..ama karar senin..insallah kendini bi an önce toplayip baslarsin tedaviye.dualarim seninle
yumurtalıkları temiz gördüyse pco geçmişmi yani canım bnde anlamadım.sen tedavi gördün önceden dimi hormonlara fln bakmıştır heralde.bnde bu sene beklicem sonra aşılama tüp denerim.yine olmazsa kaderim diyip geçicem.zorlamanın anlamı yok.
hormonlar iyi cikti... bende anlayamadım.adet olunca fel olmasada 12 haziranda gel başlayalım dedi.. hayırlısi canım..sen nerde yaşıyorsun.nerde tedavi göreceksin.. inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hamile kalırsın cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim hepimizin kucagini doldursun inşallahhhhh sen hangi igneden kullaniyorsun cnm
Az bi zaman kalmiş canim insallah ilk denemede kucagina alanlardan olursun ☺☺
Sağol canım amin. Allah hepimize gönlümüzden geçeni versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?