Âmin canım aminn :) Puregon 300 ml kullanıyorum şimdi canım her gün 150 ml göbekten vuruyorum canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım amin. Allah hepimize gönlümüzden geçeni versin.
Amiiiiiiinnnn insallah canim hayirli haberlerini bekliyorum dua edelim birbirimize
arkadaşlar bir sorum olacak. annemin evi tüp bebek merkezine yakın ve ben transferden sonra orda kalmayı düşünüyorum. ama 3. katta oturuyorlar ve asansör yok. 3 kat merdiven çıkmak sakıncalı olur mu transfer sonrası? benim evim daha uzak ama asansörlü. ne yapsam ki:44:
Canim oncelikle Allah yardimcin olsun. Benim dr um ne istiyosan yap dedi. Bunu unut bununla yasama sadece iliski yasak dedi.
Ama ben 3 gundur evdeyim yatmadim ama kendimi yormadan evde gecirdim. Yarinda evden cikicam insallah.
Kızlar bu ayın 12 sinde uzun protokolle yani lucrinle baslıyoruz bu sefer hayırlısı olur inşallah sizlerin kervanınıza katılırım😘❤🙏🙏
Kızlar bu ayın 12 sinde uzun protokolle yani lucrinle baslıyoruz bu sefer hayırlısı olur inşallah sizlerin kervanınıza katılırım😘❤🙏🙏
Bende gonal-f 300 bide lucrin kullaniyorum canim ilk 4 gun boyle 2 gun de 225 sen simdi kacinci gunundesin
bursada oturuyorum canım.1 buçuk yıla yakındır istiyoruz eşimde bnde doktora gttik normal dyolar klomen 1 ay kullandm çatladı yumurtam gebelik oluşmadı bnde anlamadım ki.inşallah gerk kalmazda olur biran önce.hiç hamile kalmaım daha önce tüplermi kapalıdır nedir bilmiyorum ki
tüplerine baktır birde cnm inşallah biran önce kavuşursun bebeğine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sağol canım duanı eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş:)) ALLAH NAZARDAN KORUSUN SENİ .....İnan hamile olduğunu görünce hem cesaretlendim hem imrendim içimde anlamsız bi korku var onu atamıyorum ağlamaktan başka bişey yaptığım yok kendimi çok kötü hissediyorumbi tarafım hep eksik bi de benim muayenede canım acıyor o çok etkiliyor beni ama bi yerden başlamam lazım....neyse.... göğşen hocayı tavsiye ediyorsan seçeneklerden biri artık göğşen hoca ...bu arada ALLAH kucağına almayı nasip etsin bizim gibi uğraşanların,üzülenlerin kucağını boş bırakmasın
Bende pko luyum canim her gece yatarken glifor şeker ilaci içiyorum biz pko lularda insülin direnci oluyor onun için içiyoruzhatırlıyorum canım seninde gecikmişti... en güzel örnek sendin aslında :) valla doktor 12 haziran perşembe gel başlıyoruz iğnelere dedi.. muhtemel gelir inşallah.. birde ben pko luyum... bana şeker ilacı verdi...niye bilmiyorum ama icecem mecbur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
baktırcam canım korkuyorum filmden çok acıyo diyolar anestezi fln dyolar daha çok koruyorum.inşallh bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz
Bende pko luyum canim her gece yatarken glifor şeker ilaci içiyorum biz pko lularda insülin direnci oluyor onun için içiyoruz
baktırcam canım korkuyorum filmden çok acıyo diyolar anestezi fln dyolar daha çok koruyorum.inşallh bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz
Harika masallah canim..2 gunde bir katlanmasi insana daha da bi umut veriyo.Biz esimle hala şoklardayiz. Hepimiz Keselerimizi hayirlisiyla bi gorsekde rahatlasak
Bende lucrin kullandim .gun adet oldum canim artik igne gobegimi acitiyordu bana kist icin vermisti doktor sen ne icin kullaniyorsun canimBugün lucrinde 6. günüm adet olmak için gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?