2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Âmin canım aminn :) Puregon 300 ml kullanıyorum şimdi canım her gün 150 ml göbekten vuruyorum canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende gonal-f 300 bide lucrin kullaniyorum canim ilk 4 gun boyle 2 gun de 225 sen simdi kacinci gunundesin

Canim oncelikle Allah yardimcin olsun. Benim dr um ne istiyosan yap dedi. Bunu unut bununla yasama sadece iliski yasak dedi.
Ama ben 3 gundur evdeyim yatmadim ama kendimi yormadan evde gecirdim. Yarinda evden cikicam insallah.

Kızlar bu ayın 12 sinde uzun protokolle yani lucrinle baslıyoruz bu sefer hayırlısı olur inşallah sizlerin kervanınıza katılırım😘❤🙏🙏

tüplerine baktır birde cnm inşallah biran önce kavuşursun bebeğine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tüplerine baktır birde cnm inşallah biran önce kavuşursun bebeğine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

baktırcam canım korkuyorum filmden çok acıyo diyolar anestezi fln dyolar daha çok koruyorum.inşallh bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz

açıkçası şu hamilelik takvimini gördükçe üzülürdüm eskiden.ama sonraları imrenmeye gaza gelmeye başladım onları görünce o yüzden bende yaptım belki birileri gaza gelir diye gerçekten bizler çok uğraşıyoruz bizi bizden iyi kimse anlamaz.dualarım hep seninle olacak rabbim inşallah sana güç kuvvet verir başlarsın bi çırpıdada güzel haberini alırım

Bende pko luyum canim her gece yatarken glifor şeker ilaci içiyorum biz pko lularda insülin direnci oluyor onun için içiyoruz

baktırcam canım korkuyorum filmden çok acıyo diyolar anestezi fln dyolar daha çok koruyorum.inşallh bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz

canım eğer istanbuldaysan radyomar da çektir fındıkzadede. ben de çok korkmuştum ama makinaları ileri teknoloji olduğu için hiç bişey hissetmedim.o kadar korktum başım çatlarcasına ağrıdı kaç gün hiçbirine değmedi.

Bende pko luyum canim her gece yatarken glifor şeker ilaci içiyorum biz pko lularda insülin direnci oluyor onun için içiyoruz

banada matofin şeker ilacı verdi... 1 tane akşamları içeceksin dedi.. dün ilk ilacımı içtim... senin bebeğine zararı olmaz demi cnm o ilacın... gerçi doktor düşünmüştür... sanırım senin de 30-40 yumurtan toplanmıştı yanlış hatırlamıyorsam cnmm.... çok ağrın oldumu ben normalde çok yumurta toplanınca çok ağrı oluyormuşta.. korkuyorum .. birde doktor dedi bariz pkolusun snei biraz sık takip edecez dedi.. bu sıklık nasıl olur hergünmü olur acaba.. sen iğnelere başlayınca hergün gidiyormuydun cnm

Rahim filmi ben çektirdim canım bana anestezi verilmedi öle çekildi çok acımıyor adet sancısı gibi biraz sancı oluyor hiç acımıyor da değil ama sancı varmış gibi oluyor. inşallah bunlara gerek kalmadan bebişlerine kavuşursun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar transferimden sonra 4. günüm bugün ve hiçbir şey hissetmiyorum. Yazıları okudum herkeste kasılma sancı vb... şeyler olmuş moralim bozuldu neden bende hiçbir belirti yok ya Bebeklerimi hissetmek istiyorum artık ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…