Kızlar transferimden sonra 4. günüm bugün ve hiçbir şey hissetmiyorum. Yazıları okudum herkeste kasılma sancı vb... şeyler olmuş moralim bozuldu neden bende hiçbir belirti yok yaBebeklerimi hissetmek istiyorum artık ben de
Ya arkadaşlar ayiptir soylemesi benim çok koyu kıvam da bi kanamam olmuş ama böyle çok koyu çamur gibi kıvamıkorkuyorum
Ya arkadaşlar ayiptir soylemesi benim çok koyu kıvam da bi kanamam olmuş ama böyle çok koyu çamur gibi kıvamıkorkuyorum
canım benim de 4. günüm bugün ben de bişey hissedemiyorum sadece uykum var transfer olduğum günden beri
merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraberaminnnnn
Benimde 4. Gunum ve hic bir belirtim yok😔
ya umutsuzluğa kapılmak da istewmiyorum çünkü pozitif olmak çok önemli demişti dr. transfere kadar koşturmacalı geçiyo iğne yap kontrole git.opu transfer falan şimdi hiçbişey yapmadan bekliyoruz ya illa bişey hissetmeye çalışıyoruz.rabbim emeklerimizi boş çevirmesin hepimiz olumlu sonuç alalım inş. gerçi sonuç alınca da başka bekleyişler olacak ya değer katlıyo mu kese görüncek mi kalp atışı duyulcak mı:) allah hayırlısını versin hepimize.
Transferin hayırlı olsun cnm, Güzel haberlerini alırız inşallah, Allah yar ve yardımcın olsun
Tesekkur ederim canim haberimi vereli 4 gun oldu :) Allahn izniyle hamileyim tuttu .bugunde dr. Gittim ultrasyonda nokta gibi gorduk haftaya daha net gozukecek insallh
Ben yeni başladım canım bugün 4. Günüm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım amin. Allah hepimize gönlümüzden geçeni versin.
Amiiiiiiin insallah canim
Hadi bakalim hayirlisi canim hepimiz mutlu haberlerimizi de yazariz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 😞😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?