2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım benim de 4. günüm bugün ben de bişey hissedemiyorum sadece uykum var transfer olduğum günden beri

Ya arkadaşlar ayiptir soylemesi benim çok koyu kıvam da bi kanamam olmuş ama böyle çok koyu çamur gibi kıvamı korkuyorum

Sabah aç karnına 2adet KİVİ yersen işe yarar. Bizde yaradı. Allah tamamına erdirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya arkadaşlar ayiptir soylemesi benim çok koyu kıvam da bi kanamam olmuş ama böyle çok koyu çamur gibi kıvamı korkuyorum

canım sakın canını sıkma oluyormuş böyle durumlar.. embriyo yerleşince o bölge tahrip olup kanamayla atılabilirmiş...sen korkmaz sakın içini ferah tut yeter

merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber aminnnnn

Transferin hayırlı olsun cnm, Güzel haberlerini alırız inşallah, Allah yar ve yardımcın olsun

Benimde 4. Gunum ve hic bir belirtim yok😔

ya umutsuzluğa kapılmak da istewmiyorum çünkü pozitif olmak çok önemli demişti dr. transfere kadar koşturmacalı geçiyo iğne yap kontrole git.opu transfer falan şimdi hiçbişey yapmadan bekliyoruz ya illa bişey hissetmeye çalışıyoruz.rabbim emeklerimizi boş çevirmesin hepimiz olumlu sonuç alalım inş. gerçi sonuç alınca da başka bekleyişler olacak ya değer katlıyo mu kese görüncek mi kalp atışı duyulcak mı:) allah hayırlısını versin hepimize.

Amin canim insallah. Valla cok haklisin kosusturma sonucu beklemek zor. Belirti aramamak icin soz verdim kendime ama olmuyo.
Ne gogus ne kasik ne bel hic bir agrim yok sapasaglam😂😂

dondurulmus emriyo transferi ....

mrb arkadaslar bugun bende dr geldim haftaya persembe dondurulms embriyo ile transferim var.8tane 5gun blokst.ins saglikli bir sekilde cozulur korkum cok bu mubarek cuma gunu allahim insallah saglikla bebegimize kavusmayi nasip eder....sizin nezaman tr/nsferiniz kac tane ...dondurulms transferi olan arkadaslar varmi gebelik sonucu alan....cok sorular sordum demi hangi ilaclari kullandiniz ...endiseliyim hakkimizda hayirlisi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…