2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Selam kızlaar
Dün 3.gün embriyosu transferim oldu. 17 sinde kan testim var. Embriyo orta kalitedeymiş tek kafamı karıştıran o oldu :18:
İnşallah hepimiz annelik duygusunu yaşarız

Selam kızlaar
Dün 3.gün embriyosu transferim oldu. 17 sinde kan testim var. Embriyo orta kalitedeymiş tek kafamı karıştıran o oldu :18:

Amiiiiiinnnnn canim amiiiiinnn hic onu dusunme bence hic alakasi yok hep pozitif dusun kac tane arkadasimin 3.kalite tuttu rabbim insallah sana ve hepimize kismet eder

Canim bide bugun biz burda 3 kisi transferimizin 4. Gunundeyiz ve hic belirtimiz olmamasindan sikayetciyiz. Senin belirtilerin nelerdi

Hayirlisi olsun canim hepiniz icinde.Allahm güzel haberler almk nasip etsin dualarim sizinle.benim belirtilerim bel agrim vardi surekli.alt tarafima ara ara sanci girip cikiyodu.cogu tutan kiside lekelenme oluyomus bende leke falan olmadi .bende olmayinca tutmadi diye korkmustum.transferin 8. Gununden sonrada ateş basiyodu menopozlular gibi bi giyinip bi soyunuyodum :) baska bi sikayetim olmadi

Saol canim cevabin icin. Hic bel agrim falan da yok. Aslinda bunalri dusunmemek lazim ama olmuyo.
Masallah Allah yavrunu sana bagislasin insallah.

Saol canim cevabin icin. Hic bel agrim falan da yok. Aslinda bunalri dusunmemek lazim ama olmuyo.
Masallah Allah yavrunu sana bagislasin insallah.

Amin canim sagol.birde bana herkes yat hic kalkma dedi.ilk 2 gun dinlendim 3. Gun duşa girdim.sonra hep gezdim carsiya ciktim gezmelere oturmalara gittim :) kendimi yoracak hicbisey yapmadim sadece agir seyler yapmadim.sitres yapmadim 12 gunu dolu dolu grcirdim

Tesekkur ederim cnm aminn Allahm sanada nasip etsin insallhh. İlk denemem canim ve muhtemelen ikiz :) haftaya belli olcak tekmi ikizmi

Amin canim cümlemize adet olmam gerekiyo bugün gelen giden yok çok üzülüyorum ya baslayamadim heycanim üzüntüye dönüştü heryerim sivilce şubatta n beri bekliyorum (nereye yaptirdin canim bide yasin kac tanismis oluruz dualarin icin cok saol allah razi olsun paylas heme emi ikiz mi tekmi:)

Ya arkadaşlar ayiptir soylemesi benim çok koyu kıvam da bi kanamam olmuş ama böyle çok koyu çamur gibi kıvamı korkuyorum

bitanem hemen doktorunu ararmısın

canım koyu renkli olunca korkacak bişey yok diye biliyiroum.ama bi dr unu ara istersen.

hemen doktorunu ara bence hiç kafanı bulandırma.
Canlar saolun Doktorumu aradim olabilir dedi bebeğin tutunmasi için haftada bir vurundugum iğneden hemen alip vurdurmami söyledi birde dinlen dedi
ya ben hiç duramıyorum iş yapıyorum gayet hareketliyim ++ bide çalışıyorum Allahtan işim yorucu değil bu hareketliligimi eşim görse burnumdan getirir ama bu kanama korkuttu beni daha tedbirli olacagim ağırdan ağırdan yuruyecegim

Sıkıntı yapma okadar canm olursun insallh.ben samsun 19 mayis tip fakultesinde yaptirdim.yasim 30 .sen nerden

Selam kızlaar

canım hayırlı olsun transferin.sen dün olmuşsun 17 sine test günü vermiş dr un.ben pazartesi oldum taa 16 sına verdi 3. gün transferi benim de öyle olunca 14 gün sonra test yapılcak dedi.ben daha çok bekliycem anlıycaın

Canim bende salidan beri evdeydim. Bugun ciktim. Ama hic oyle surekli yatmadim. Evde yavas yavas yemek yaptim. Dun gecede dus aldim. Bu gunde evden ciktim.
Ama iste o stres yapmama cok zorr. Yani dusunmeden 10 dk gecmiyo.hatta dun gece ruyamda bir oglum olmustu. Cokk guzeldi..

Canim kendine dikkat et yorma kendini. Allaha emanet ol.

benim dondurulmuş 1 tane embriyom kaldı.ilk gece rüyamda kendimi masada gördüm dr bunu da vericez diyo:) 2. gece yine muayene masasındayım dr bakalım tutmuş mu diyo :) 3. gece altımda ped vardı ama kanamam olmuş:)) her gece deli rüyalar görüyorum.bu bilinçaltı ne pis şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…