2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kesinlikle bende hep bebekle ilgili bisey goruyorm. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.

saoll canım...inşaallah sende hamilesindir canım olumlu düşün olumlu olsun :)

geçmiş olsun canım ama bak ilk 10hafta kritik dönemdirki sen bebişin daha kalp atışını bile duymadın...
bende işe gidiyorum ama kesinlikle çok dikkatliyim ve eve geldiğimde hep uzanıyorum yemeği bile eşim gelince yapıyor.üstelik biz pkoluyuz.düüşük riskimiz daha yüksek..kalbini karartmak için yazmıyorum canım yanlış anlama sakın.
ama dikkali ol lütfen...rabbim yavrularımızı korusun inşaallah

Insallah canim. Yani ilk 2 gun olumluydum ama hic bir belirti olmayinca umutta cok yuksek degil ne yalan soyliyim.
Allahtan umit kesilmez tabii.

Insallah canim. Yani ilk 2 gun olumluydum ama hic bir belirti olmayinca umutta cok yuksek degil ne yalan soyliyim.
Allahtan umit kesilmez tabii.

asla...ne umarsak O ndan umarız...
canım senn mniş 5.güne gelmiş maşaallah.ben şöyle düşündüm hep;yavrularım 5 günde tüpte yaşadıysa annelerinin içinde neden yaşamasınlar?hele rabbim de ol dediyse...
şansın yüksek hayırlısı ile.

Kızlar ben geldim bugün keselerimizi gördük çok şükür ve beklediğimiz gibi ikiz mişler nedense çook şaşkınım birazda çevrenin etkisiyle endişeliyim. Benim karnım ın şişliği gaz dan deilmiş su toplamış karnım o yüzden 6 aylık gibi olmuş bilginiz olsun sizinde aşırı şişse dikkat edin 3 lt su içmek her öğünde protein le beslenmek gerekiyor muş

canım gözün aydın ayy çok güzel yaa. benim de 2 embriyo inşallah ikiz olur diye dua ediyorum. sağlıkla kucağına al bitanem:)

Icime ferahlik verdin Allah razi olsun canim.

Canim gozun aydin. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bizede sizler gibi olmayi.

aynen sakın yorma kendini. tabiki işini gücünü yapcanda ağır kaldır uzanma. benim eşim kızıyor bişi yaptırmıyo saolsun. ama bende duramıyorum. çiçek felan ekiyorum bende. az önce biber fidesi ektim mesela inşallah onlarda tutar bebişimde.
ama bak dikkat uzanma ani hareket etme sakın. sen önlemini al gerisini Allaha bırak.

Kizlar sizin ikiz Galina allahim sizlere bagislasin. Bisey Merak ediyorum beta hcg leriniz kac cikmisti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar. Benim ilk tup bebek denemem olcak nasibse bugun ilk dr. Randevum esim su an ilaclari almaya gitti. Cok heycanli ve gerginim. İki tupumde tikanik, ameliyatlada acilamadi. Bakalim hayirlisi. Dualariniza talibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…