benim dondurulmuş 1 tane embriyom kaldı.ilk gece rüyamda kendimi masada gördüm dr bunu da vericez diyo:) 2. gece yine muayene masasındayım dr bakalım tutmuş mu diyo :) 3. gece altımda ped vardı ama kanamam olmuş:)) her gece deli rüyalar görüyorum.bu bilinçaltı ne pis şey
Kesinlikle bende hep bebekle ilgili bisey goruyorm. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
Bense 25 yas izmir israel aruha yaptiriyorum canim insallah olumlu sonuçlar aliriz:)gelse bi
canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.dualarını esirgeme bizden:)
Aminn cnm dualarim sizinle
saoll canım...inşaallah sende hamilesindir canım olumlu düşün olumlu olsun :)Canim hamileligin hayirli olsun insallah. Benimde transferim sali yapildi. 5. Gun embriyosu.
Belki cok erken ama vucudumda hic bir degisiklik yokbelki sacmaliyirm ama beni anlarsin cok korkuyorm olmaz gene diye . Allah seni ve bebeklerini nazardan korusun. Bizde de dua et.
Canlar saolun Doktorumu aradim olabilir dedi bebeğin tutunmasi için haftada bir vurundugum iğneden hemen alip vurdurmami söyledi birde dinlen dedi
ya ben hiç duramıyorum iş yapıyorum gayet hareketliyim ++ bide çalışıyorum Allahtan işim yorucu değil bu hareketliligimi eşim görse burnumdan getirir ama bu kanama korkuttu beni daha tedbirli olacagim ağırdan ağırdan yuruyecegim
saoll canım...inşaallah sende hamilesindir canım olumlu düşün olumlu olsun :)
geçmiş olsun canım ama bak ilk 10hafta kritik dönemdirki sen bebişin daha kalp atışını bile duymadın...
bende işe gidiyorum ama kesinlikle çok dikkatliyim ve eve geldiğimde hep uzanıyorum yemeği bile eşim gelince yapıyor.üstelik biz pkoluyuz.düüşük riskimiz daha yüksek..kalbini karartmak için yazmıyorum canım yanlış anlama sakın.
ama dikkali ol lütfen...rabbim yavrularımızı korusun inşaallah
Insallah canim. Yani ilk 2 gun olumluydum ama hic bir belirti olmayinca umutta cok yuksek degil ne yalan soyliyim.
Allahtan umit kesilmez tabii.
Kızlar ben geldim bugün keselerimizi gördük çok şükür ve beklediğimiz gibi ikiz mişler nedense çook şaşkınım birazda çevrenin etkisiyle endişeliyim. Benim karnım ın şişliği gaz dan deilmiş su toplamış karnım o yüzden 6 aylık gibi olmuş bilginiz olsun sizinde aşırı şişse dikkat edin 3 lt su içmek her öğünde protein le beslenmek gerekiyor muş
asla...ne umarsak O ndan umarız...
canım senn mniş 5.güne gelmiş maşaallah.ben şöyle düşündüm hep;yavrularım 5 günde tüpte yaşadıysa annelerinin içinde neden yaşamasınlar?hele rabbim de ol dediyse...
şansın yüksek hayırlısı ile.
Kızlar ben geldim bugün keselerimizi gördük çok şükür ve beklediğimiz gibi ikiz mişler nedense çook şaşkınım birazda çevrenin etkisiyle endişeliyim. Benim karnım ın şişliği gaz dan deilmiş su toplamış karnım o yüzden 6 aylık gibi olmuş bilginiz olsun sizinde aşırı şişse dikkat edin 3 lt su içmek her öğünde protein le beslenmek gerekiyor muş
Canlar saolun Doktorumu aradim olabilir dedi bebeğin tutunmasi için haftada bir vurundugum iğneden hemen alip vurdurmami söyledi birde dinlen dedi
ya ben hiç duramıyorum iş yapıyorum gayet hareketliyim ++ bide çalışıyorum Allahtan işim yorucu değil bu hareketliligimi eşim görse burnumdan getirir ama bu kanama korkuttu beni daha tedbirli olacagim ağırdan ağırdan yuruyecegim
Insallah canim ben nezaman tedaviye basladim ne zaman bitti hic bilmiyorum cok cabuk gecti .insallh seninde guzel sonuclanir
senin sonucun hangi gün canım.transferimiz aynı senle?
asla...ne umarsak O ndan umarız...
canım senn mniş 5.güne gelmiş maşaallah.ben şöyle düşündüm hep;yavrularım 5 günde tüpte yaşadıysa annelerinin içinde neden yaşamasınlar?hele rabbim de ol dediyse...
şansın yüksek hayırlısı ile.
Merhaba arkadaslar. Benim ilk tup bebek denemem olcak nasibse bugun ilk dr. Randevum esim su an ilaclari almaya gitti. Cok heycanli ve gerginim. İki tupumde tikanik, ameliyatlada acilamadi. Bakalim hayirlisi. Dualariniza talibim.
Amin canim amin ecmain. RABBİM(CC) bu yoldaki herkesin yardimcisi olsun. Saglikli hayirli salih ve saliha evlatlar nasib etsin cumlemize. AminRabbim yardimcin olsun insallah.
Tesekkur ederim canim haberimi vereli 4 gun oldu :) Allahn izniyle hamileyim tuttu .bugunde dr. Gittim ultrasyonda nokta gibi gorduk haftaya daha net gozukecek insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?