2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Merhaba arkadaslar. Benim ilk tup bebek denemem olcak nasibse bugun ilk dr. Randevum esim su an ilaclari almaya gitti. Cok heycanli ve gerginim. İki tupumde tikanik, ameliyatlada acilamadi. Bakalim hayirlisi. Dualariniza talibim.

aramıza hoşgeldin canım. benim de sorunum tüpler ve ilk denemem. allah hepimize yardımcı olsun.senin de tedavin hayırlı olsun canım.

Ay maaşallah:) ikiz bende cok istiyorum, darısı başıma:)
Evet benimde karnım başlarda cok su topladı, ama geçti çok şükür, madem ve tonbalığıda ye, iyi geliyor

Rabbim yardimcin olsun insallah.

aramıza hoşgeldin canım. benim de sorunum tüpler ve ilk denemem. allah hepimize yardımcı olsun.senin de tedavin hayırlı olsun canım.

Amin insallah.Hepimize RABBİM(CC) Hayirlisini nasib etsin. Hukmune razi olanlardan eylesin insallah. Siteyi uzun zamandir takip ediyordum. Uye olup tanismak bugune nasibmis. Yalniz su mesajlari bile yazarken heycanlaniyorum. Kalbim yerinden cikcsk sanki...

Seninde transferin hayırlı olsun canım :) güzel haberlerimizi de burada ardarda paylaşırız İNŞALLAH..

Ay maaşallah:) ikiz bende cok istiyorum, darısı başıma:)
Evet benimde karnım başlarda cok su topladı, ama geçti çok şükür, madem ve tonbalığıda ye, iyi geliyor

Hayirli olsun. Tebrikler. Saglikla kavustursun YARADAN(CC)

Hayırlı cumalar arkadaşlar, bu sabah kan vermiştim, şimdi Merkez'den aradılar, bugün taransferimin 8. Günü, progesteron 4e düşmüş, hamile olsaydım, ilaçta kullanıyorum, yumurtaliklarda biraz üretmesi gerekiyordu, Prolaktinimde 320 ye fırlamış 😳 normal değer 20 bir zararı varmı peki diye sordum, Dr. Burda yok, salı günü söyleriz dedi. Çok üzgünüm

Canını sıkma canım. Tahlil merkeze mi yaptırdın? Kendi doktorun mu yokmuş orada? Başka bir doktora sor. Kendini sıkıntıya sokma boş yere. Benim hiç bir fikrim yok kaç olması gerekiyor. Belki hamile olduğunda yükseliyordur bu değer.

Kizlar sizin ikiz Galina allahim sizlere bagislasin. Bisey Merak ediyorum beta hcg leriniz kac cikmisti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8.gün 201
11.gün 775
çok şükür.darısı tümmm isteyenlere inşaALLAH

Prolaktin fırlamış canım ama gebelikte de yükseliyo biliyosun hayra yoralım. Diğerinin normali nedir ne olmalı hiçbi fikrim yok. İnşallah her şey yolundadır. Ben yarın sabah test yapıcam bu arada.

Bi de şöyle bişey biliyorum diğer topikte bi arkadaş transferden sonra 4. Gün prolaktin yükseldi diye dostinex içmişti doktoru vermiş, bugün hamile olduğunu öğrendi hatta.

8.gün belli olmaz ki, prolaktin çok çıkmış evet, sıkma canını, 8. gün belli olmaz 4 gün daha sabret

Evet canım merkeze yaptırdım, ama doktorum bu hafta yoktu, salı gunünü beklemeliğim, hcg iğnesi yaptım, progesteron çok düşük diye, keşke ısrar edip iğneyi yapmadan hamilelik testide yaptirsaydım, bir hafta daha beklemeliğim şimdi😔

Prolaktin fırlamış canım ama gebelikte de yükseliyo biliyosun hayra yoralım. Diğerinin normali nedir ne olmalı hiçbi fikrim yok. İnşallah her şey yolundadır. Ben yarın sabah test yapıcam bu arada.
senin kaçıncı gün cnm ayy heyecanlandım şimdi
inşallah güzel haberlerini alırız

canımsao bendede bu ara cok terlıyorum sıcak basıyo

Ayyy.allahım dualarını kabul etsin canım ve inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin...bende yarın okulun eğlencesine gidicem hiç gidesim olmasada
geldiğimde senin güzel haberinle sevinicem inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…