Merhaba arkadaslar. Benim ilk tup bebek denemem olcak nasibse bugun ilk dr. Randevum esim su an ilaclari almaya gitti. Cok heycanli ve gerginim. İki tupumde tikanik, ameliyatlada acilamadi. Bakalim hayirlisi. Dualariniza talibim.
Kızlar ben geldim bugün keselerimizi gördük çok şükür ve beklediğimiz gibi ikiz mişler nedense çook şaşkınım birazda çevrenin etkisiyle endişeliyim. Benim karnım ın şişliği gaz dan deilmiş su toplamış karnım o yüzden 6 aylık gibi olmuş bilginiz olsun sizinde aşırı şişse dikkat edin 3 lt su içmek her öğünde protein le beslenmek gerekiyor muş
Rabbim yardimcin olsun insallah.
aramıza hoşgeldin canım. benim de sorunum tüpler ve ilk denemem. allah hepimize yardımcı olsun.senin de tedavin hayırlı olsun canım.
aramıza hoşgeldin canım. benim de sorunum tüpler ve ilk denemem. allah hepimize yardımcı olsun.senin de tedavin hayırlı olsun canım.
canım hayırlı olsun transferin.sen dün olmuşsun 17 sine test günü vermiş dr un.ben pazartesi oldum taa 16 sına verdi 3. gün transferi benim de öyle olunca 14 gün sonra test yapılcak dedi.ben daha çok bekliycem anlıycaın
Ay maaşallah:) ikiz bende cok istiyorum, darısı başıma:)
Evet benimde karnım başlarda cok su topladı, ama geçti çok şükür, madem ve tonbalığıda ye, iyi geliyor
Hayırlı cumalar arkadaşlar, bu sabah kan vermiştim, şimdi Merkez'den aradılar, bugün taransferimin 8. Günü, progesteron 4e düşmüş, hamile olsaydım, ilaçta kullanıyorum, yumurtaliklarda biraz üretmesi gerekiyordu, Prolaktinimde 320 ye fırlamış 😳 normal değer 20bir zararı varmı peki diye sordum, Dr. Burda yok, salı günü söyleriz dedi. Çok üzgünüm
Benimde sorun tüpler ve ilk denemem kizlar allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Benimde sorun tüpler ve ilk denemem kizlar allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kizlar sizin ikiz Galina allahim sizlere bagislasin. Bisey Merak ediyorum beta hcg leriniz kac cikmisti?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı cumalar arkadaşlar, bu sabah kan vermiştim, şimdi Merkez'den aradılar, bugün taransferimin 8. Günü, progesteron 4e düşmüş, hamile olsaydım, ilaçta kullanıyorum, yumurtaliklarda biraz üretmesi gerekiyordu, Prolaktinimde 320 ye fırlamış 😳 normal değer 20bir zararı varmı peki diye sordum, Dr. Burda yok, salı günü söyleriz dedi. Çok üzgünüm
8.gün belli olmaz ki, prolaktin çok çıkmış evet, sıkma canını, 8. gün belli olmaz 4 gün daha sabretHayırlı cumalar arkadaşlar, bu sabah kan vermiştim, şimdi Merkez'den aradılar, bugün taransferimin 8. Günü, progesteron 4e düşmüş, hamile olsaydım, ilaçta kullanıyorum, yumurtaliklarda biraz üretmesi gerekiyordu, Prolaktinimde 320 ye fırlamış 😳 normal değer 20bir zararı varmı peki diye sordum, Dr. Burda yok, salı günü söyleriz dedi. Çok üzgünüm
Canını sıkma canım. Tahlil merkeze mi yaptırdın? Kendi doktorun mu yokmuş orada? Başka bir doktora sor. Kendini sıkıntıya sokma boş yere. Benim hiç bir fikrim yok kaç olması gerekiyor. Belki hamile olduğunda yükseliyordur bu değer.
senin kaçıncı gün cnm ayy heyecanlandım şimdiProlaktin fırlamış canım ama gebelikte de yükseliyo biliyosun hayra yoralım. Diğerinin normali nedir ne olmalı hiçbi fikrim yok. İnşallah her şey yolundadır. Ben yarın sabah test yapıcam bu arada.
Prolaktin fırlamış canım ama gebelikte de yükseliyo biliyosun hayra yoralım. Diğerinin normali nedir ne olmalı hiçbi fikrim yok. İnşallah her şey yolundadır. Ben yarın sabah test yapıcam bu arada.
Hoşgeldin canım tedavin transferin hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla güzel sonucunu alırız testi yapma derim sabret düşük çıkar veya cikmaz moralin bozulur hiç gerek yok öyle şeylere
beni de ara ara sicak basiyordu ama ara sira hararetlenme şeklinde:) ayriyeten kasik ağrıları belirtilerimiZ ayni hadi hayirlisi:)
8.gün 201
11.gün 775
çok şükür.darısı tümmm isteyenlere inşaALLAH
Prolaktin fırlamış canım ama gebelikte de yükseliyo biliyosun hayra yoralım. Diğerinin normali nedir ne olmalı hiçbi fikrim yok. İnşallah her şey yolundadır. Ben yarın sabah test yapıcam bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?