2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

ayyy canım gozun aydın allah tamamına erdırsın belirtin varmıydı benımde 7.gun bugun yarın yapsammı

saol canım benm...
eğer embrio 5.günde transfer edildiyse çıkar mutlaka...değilse çıkmayabilir...seninde güzel haberlerini alalım inşaallah..emek veren her tüpçü annenin..AMİN

Prolaktin fırlamış canım ama gebelikte de yükseliyo biliyosun hayra yoralım. Diğerinin normali nedir ne olmalı hiçbi fikrim yok. İnşallah her şey yolundadır. Ben yarın sabah test yapıcam bu arada.

Sağ ol canım, normal değer en fazla 20 canım, hamileliğin ileri dönemlerinde ve emzirken yükseliyor normalde, hayırlısı bakalım, ben elimden geleni yaptım, gerisi Allah'a kalmış artık
Sen yarın test yaptıracaksın, çok heyecanlı:) hayırlı haberler ver bize, gitmişken sende Prolaktin ni ölçtür bir istersen, seninkinide merak ettim

Hamile olan arkadaslarim ,
tsh kan degerlerinize mutlaka baktirinz . Tam 1 ay once yaptirtigim tsh degerim normal iken. Hamilelik dolayisiyla beta degeri yukselince tsh degerimide olmasi gerekenin uzerine firlatmis. İlac takviyesi aliyorum. Ben tesadufen tekrar baktirmak istedim dr da istemememisti. Cunku tedaviye baslarken fdegerim normaldi.
Paylasmak istedim ihmal etmeyin kizlar

Ay maaşallah:) ikiz bende cok istiyorum, darısı başıma:)
Evet benimde karnım başlarda cok su topladı, ama geçti çok şükür, madem ve tonbalığıda ye, iyi geliyor
Ne zaman suyu tam olarak attı vücudun dr bana uzun sürebilir her öğün protein alman lazım filan dedi. Sen ne zaman öğrendin su olduğunu karnında bu arada allah gönlüne göre versin cnm,

Canim gozun aydin. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bizede sizler gibi olmayi.

amiiin cnm inşallah sizlerede çifter çifter versin rabbim.

Kizlar sizin ikiz Galina allahim sizlere bagislasin. Bisey Merak ediyorum beta hcg leriniz kac cikmisti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

12.gün 330 14.gün 732 çıkmıştı. Amiin cnm darısı tüm isteyenlerin başına

canım gözün aydın ayy çok güzel yaa. benim de 2 embriyo inşallah ikiz olur diye dua ediyorum. sağlıkla kucağına al bitanem:)

Saol cnm inşallah hep birlikte alırız bebeklerimizi kucağımıza. Benimde çiftti çok şükür tuttu ikisi de

amiiinnnnn masallah canim keseleri de gordun my? Benim 10.gun 528 12. gun 1127 daha doktora gitmedim ama yarin gidicem com Merak ediyorum ikiz mi diye

Oo maşallah değer çok iyi..seninde ikiz bence... biz büyüdük teyze si gördük bebisleri. Darısı sana inşaallah

canım handecim seninle aynı zamanda başlıyorum sanırım. bende şuan adet olmayı bekliyorum... doktor tarlusal söktürücü verdi içiyorum 2 gün oldu hala sökülmedi eğer sökülmezsede haftaya perşembe gel başlıyoruz dedi doktorum... hadi hayırlısı sende yaz süreçlerini... yada kan testi yaptır bişey yoksa iç söktürücüyü biran önce başla yoksa bekle bekle stresten hi.ç olmuyor ben şuan bu durumdaıyım

canım slm... ismin neydi bu arada senin... bende perşembe iğnelere başlıyorum Birgül hanım sen pkolusun dedi hakkımızda hayırlısı canım...sen şuan hisarda mı kontorllerini yaptırıyorsun.. çok sevindim ikiz olmasına cnm çok ama çok dikkat gerisi Allaha kalmış inşallah hayırlısaıyla doğsun yavrucukların... sen bana ne tavsiye ediyosun yatıyımmı transferden sonra.. birgül hanımın önerileri ne oluyor pkolulara...

Haftaya tekrar ordayım kalp atışlatı için cnm sana ilaç ları aldırttı mı? Yumurta toplamadan sonra kullanacağın ilaçları. Bundan sonraki muayeneler de para alıyorlar cnm bana kalsa hemen kendi dr.ma geçicem çok yüksek buranın fiyatları madem o parayı vericem bari özel muayene si olan dr.um a gideyim diyorum bilmiyorum kafam çok karışık. Ben transferden sonra 2 gün dinlendim evde ama sürekli yatmadım sadece iş yapmadım okadar sabah kullanılan lanet bi jel var o iyi emilsin diye zaten yarım saat dolaşman gerekiyoryoksa jel emilmiyor işe de yaramıyormuş. Neyse 3.günden itibaren ev işi pek yapmadım ama bol bol yürüdüm gezdim alışveriş bile yaptım kafamı oyalayacak ne varsa yaptım sonuçta takdir allahın biz ne yaparsak yapalım olacaksa olucaktı bu konularda pimpirikli olmayı doğru bulmuyorum açıkçası zaten hemşirede 3.günden sonra normal hayatına dön demişti. Bu arada bugün sordum bu aralar tedavisi sonuçlanan çoğu kişinin pozitif sonucunu almışlar çok sevindim şanslı aylardayız galiba inşallah sende çifte mutluluk yaşarsın cnm ama dikkat et de benim gibi gaz deyip geçme karnın şişer se hemen dr, a sor su olabilirmi diye bi baksın pko lularda oluyormuş daha çok

amiiinnnnn masallah canim keseleri de gordun my? Benim 10.gun 528 12. gun 1127 daha doktora gitmedim ama yarin gidicem com Merak ediyorum ikiz mi diye

Seninde İkiz gibi duruyor değerlerin allah gönlüne göre versincnmben hafiften tırsmaya baş ladım herkes nasıl bakıcaksın o bebeklere yok nasıl taşıcaksın yandın sen, ben tekle baş edemiyorum falan filan diyor moralimi bozuyorlar anlamıyorum dertleri beni korkutmak mı ne bu insanların

Tamam canim cok saol normalde günüm bugün ama gelmedi hala yarinda gelmezse ariycam tekrar heran bakiyorum ama yokallahin izniyle basliycaz ama gelirse şimdiden çok heycanliyim sen nerde yaptiriyosun canim yas kaç özel degilse senin sebep ne canim

Oo maşallah değer çok iyi..seninde ikiz bence... biz büyüdük teyze si gördük bebisleri. Darısı sana inşaallah

Cnm hayırlı olsun senin de mi ikiz ben bugün gördüm keseleri daha kalpleri atmıyordu ama.benim mide bulantım filan olmadı hiç senin başladı mı ne zaman başladı çok mu ağır geçiyor? Kusura bakma çok soru sordum galiba ama bunları sorabileceğim hiç arkadaşım yok birde mide bulantısından çok korkuyorum ben

bende daha kalp atışını duyamadım :))) mide bulantısından bende çok korkuyordum başımada geldi bi güzel çekiyorum.daha kusmalara başlamadım ama bulantılar berbat yaaaaaaaaaaaa çubuk kraker limon bunlarla dakikalık ferahlıyorum.işyerinde çok zorlanıyorum

Aminn canım âmin . Seninkiler büyüdü valla maşallah yerim ben onları. Ayy çok güzel ya ikiz annesi olmak da güzel onları içinde hissetmek de. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa hiç de bile ne güzel bişey ya, bence harika. Bi çırpıda ikisi de büyür baş başa. Ben de duyuyorum ama hiç sallamıyorum. Korkma ikiz anneleri çok şanslı bence. Umarım hayırlısıyla sağlıkla ben de görürüm. Yarın belli olacak inşallah

Senin de mi ikiz hati Aaa ben bilmiyodum inan ne güzel. Bulantı ben de daha yok inş da olmaz

İnşallah canım çok sağol umarım bu bunalımlı günlerim biter nerdeyse 4senelik evliyim herkes bebek soruyor inanılmaz daraldım

Kizlar crionone jel kullandiktan sonra sabahlari parca parca kahverengimsi ilac geri geliyor sanki.kanama degil ilac geliyor. Neden anlamadim sizin de oldu mu. Bi de sürüp ztn evden cikiyrm hareket ediyrm yani anlamadim işe yaramiyor mu yada kalani yarar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…