ayyy canım gozun aydın allah tamamına erdırsın belirtin varmıydı benımde 7.gun bugun yarın yapsammı
Prolaktin fırlamış canım ama gebelikte de yükseliyo biliyosun hayra yoralım. Diğerinin normali nedir ne olmalı hiçbi fikrim yok. İnşallah her şey yolundadır. Ben yarın sabah test yapıcam bu arada.
8.gün 201
11.gün 775
çok şükür.darısı tümmm isteyenlere inşaALLAH
Ne zaman suyu tam olarak attı vücudun dr bana uzun sürebilir her öğün protein alman lazım filan dedi. Sen ne zaman öğrendin su olduğunu karnında bu arada allah gönlüne göre versin cnm,Ay maaşallah:) ikiz bende cok istiyorum, darısı başıma:)
Evet benimde karnım başlarda cok su topladı, ama geçti çok şükür, madem ve tonbalığıda ye, iyi geliyor
Canim gozun aydin. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bizede sizler gibi olmayi.
Kizlar sizin ikiz Galina allahim sizlere bagislasin. Bisey Merak ediyorum beta hcg leriniz kac cikmisti?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım gözün aydın ayy çok güzel yaa. benim de 2 embriyo inşallah ikiz olur diye dua ediyorum. sağlıkla kucağına al bitanem:)
amiiinnnnn masallah canim keseleri de gordun my? Benim 10.gun 528 12. gun 1127 daha doktora gitmedim ama yarin gidicem com Merak ediyorum ikiz mi diye
amiiinnnnn masallah canim keseleri de gordun my? Benim 10.gun 528 12. gun 1127 daha doktora gitmedim ama yarin gidicem com Merak ediyorum ikiz mi diye
Amin canim cümlemize adet olmam gerekiyo bugün gelen giden yok çok üzülüyorum ya baslayamadim heycanim üzüntüye dönüştü heryerim sivilce şubatta n beri bekliyorum(nereye yaptirdin canim bide yasin kac tanismis oluruz dualarin icin cok saol allah razi olsun paylas heme emi ikiz mi tekmi:)
Kızlar ben geldim bugün keselerimizi gördük çok şükür ve beklediğimiz gibi ikiz mişler nedense çook şaşkınım birazda çevrenin etkisiyle endişeliyim. Benim karnım ın şişliği gaz dan deilmiş su toplamış karnım o yüzden 6 aylık gibi olmuş bilginiz olsun sizinde aşırı şişse dikkat edin 3 lt su içmek her öğünde protein le beslenmek gerekiyor muş
canım slm... ismin neydi bu arada senin... bende perşembe iğnelere başlıyorum Birgül hanım sen pkolusun dedi hakkımızda hayırlısı canım...sen şuan hisarda mı kontorllerini yaptırıyorsun.. çok sevindim ikiz olmasına cnm çok ama çok dikkat gerisi Allaha kalmış inşallah hayırlısaıyla doğsun yavrucukların... sen bana ne tavsiye ediyosun yatıyımmı transferden sonra.. birgül hanımın önerileri ne oluyor pkolulara...
canım handecim seninle aynı zamanda başlıyorum sanırım. bende şuan adet olmayı bekliyorum... doktor tarlusal söktürücü verdi içiyorum 2 gün oldu hala sökülmedi eğer sökülmezsede haftaya perşembe gel başlıyoruz dedi doktorum... hadi hayırlısı sende yaz süreçlerini... yada kan testi yaptır bişey yoksa iç söktürücüyü biran önce başla yoksa bekle bekle stresten hi.ç olmuyor ben şuan bu durumdaıyım
Oo maşallah değer çok iyi..seninde ikiz bence... biz büyüdük teyze si gördük bebisleri. Darısı sana inşaallah
Cnm hayırlı olsun senin de mi ikiz ben bugün gördüm keseleri daha kalpleri atmıyordu ama.benim mide bulantım filan olmadı hiç senin başladı mı ne zaman başladı çok mu ağır geçiyor? Kusura bakma çok soru sordum galiba ama bunları sorabileceğim hiç arkadaşım yok birde mide bulantısından çok korkuyorum ben
Voly masallah canim degerlerin gun gun benimkiler ile ayni asagi yukari sana kac embriyo koyulmustu?
Oo maşallah değer çok iyi..seninde ikiz bence... biz büyüdük teyze si gördük bebisleri. Darısı sana inşaallah
Seninde İkiz gibi duruyor değerlerin allah gönlüne göre versincnmben hafiften tırsmaya baş ladım herkes nasıl bakıcaksın o bebeklere yok nasıl taşıcaksın yandın sen, ben tekle baş edemiyorum falan filan diyor moralimi bozuyorlar anlamıyorum dertleri beni korkutmak mı ne bu insanların
bende daha kalp atışını duyamadım :))) mide bulantısından bende çok korkuyordum başımada geldi bi güzel çekiyorum.daha kusmalara başlamadım ama bulantılar berbat yaaaaaaaaaaaaçubuk kraker limon bunlarla dakikalık ferahlıyorum.işyerinde çok zorlanıyorum
açıkçası şu hamilelik takvimini gördükçe üzülürdüm eskiden.ama sonraları imrenmeye gaza gelmeye başladım onları görünce o yüzden bende yaptım belki birileri gaza gelir diyegerçekten bizler çok uğraşıyoruz bizi bizden iyi kimse anlamaz.dualarım hep seninle olacak rabbim inşallah sana güç kuvvet verir başlarsın bi çırpıdada güzel haberini alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?