Cnm hayırlı olsun senin de mi ikiz ben bugün gördüm keseleri daha kalpleri atmıyordu ama.benim mide bulantım filan olmadı hiç senin başladı mı ne zaman başladı çok mu ağır geçiyor? Kusura bakma çok soru sordum galiba ama bunları sorabileceğim hiç arkadaşım yok birde mide bulantısından çok korkuyorum ben
Rahim filmi ben çektirdim canım bana anestezi verilmedi öle çekildi çok acımıyor adet sancısı gibi biraz sancı oluyor hiç acımıyor da değil ama sancı varmış gibi oluyor. inşallah bunlara gerek kalmadan bebişlerine kavuşursun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım eğer istanbuldaysan radyomar da çektir fındıkzadede. ben de çok korkmuştum ama makinaları ileri teknoloji olduğu için hiç bişey hissetmedim.o kadar korktum başım çatlarcasına ağrıdı kaç gün hiçbirine değmedi.
Haftaya tekrar ordayım kalp atışlatı için cnm sana ilaç ları aldırttı mı? Yumurta toplamadan sonra kullanacağın ilaçları. Bundan sonraki muayeneler de para alıyorlar cnm bana kalsa hemen kendi dr.ma geçicem çok yüksek buranın fiyatları madem o parayı vericem bari özel muayene si olan dr.um a gideyim diyorum bilmiyorum kafam çok karışık. Ben transferden sonra 2 gün dinlendim evde ama sürekli yatmadım sadece iş yapmadım okadar sabah kullanılan lanet bi jel var o iyi emilsin diye zaten yarım saat dolaşman gerekiyoryoksa jel emilmiyor işe de yaramıyormuş. Neyse 3.günden itibaren ev işi pek yapmadım ama bol bol yürüdüm gezdim alışveriş bile yaptım kafamı oyalayacak ne varsa yaptım sonuçta takdir allahın biz ne yaparsak yapalım olacaksa olucaktı bu konularda pimpirikli olmayı doğru bulmuyorum açıkçası zaten hemşirede 3.günden sonra normal hayatına dön demişti. Bu arada bugün sordum bu aralar tedavisi sonuçlanan çoğu kişinin pozitif sonucunu almışlar çok sevindim şanslı aylardayız galiba inşallah sende çifte mutluluk yaşarsın cnm ama dikkat et de benim gibi gaz deyip geçme karnın şişer se hemen dr, a sor su olabilirmi diye bi baksın pko lularda oluyormuş daha çok
2 canım sana kaç tane konuldu? Maşallah sen baktırdın mı gördün mü keseleri peki? İkiz mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canim cok saol normalde günüm bugün ama gelmedi hala yarinda gelmezse ariycam tekrar heran bakiyorum ama yokallahin izniyle basliycaz ama gelirse şimdiden çok heycanliyim sen nerde yaptiriyosun canim yas kaç özel degilse senin sebep ne canim
Seninde İkiz gibi duruyor değerlerin allah gönlüne göre versincnmben hafiften tırsmaya baş ladım herkes nasıl bakıcaksın o bebeklere yok nasıl taşıcaksın yandın sen, ben tekle baş edemiyorum falan filan diyor moralimi bozuyorlar anlamıyorum dertleri beni korkutmak mı ne bu insanların
Seninde İkiz gibi duruyor değerlerin allah gönlüne göre versincnmben hafiften tırsmaya baş ladım herkes nasıl bakıcaksın o bebeklere yok nasıl taşıcaksın yandın sen, ben tekle baş edemiyorum falan filan diyor moralimi bozuyorlar anlamıyorum dertleri beni korkutmak mı ne bu insanların
saoll canım...inşaallah sende hamilesindir canım olumlu düşün olumlu olsun :)
geçmiş olsun canım ama bak ilk 10hafta kritik dönemdirki sen bebişin daha kalp atışını bile duymadın...
bende işe gidiyorum ama kesinlikle çok dikkatliyim ve eve geldiğimde hep uzanıyorum yemeği bile eşim gelince yapıyor.üstelik biz pkoluyuz.düüşük riskimiz daha yüksek..kalbini karartmak için yazmıyorum canım yanlış anlama sakın.
ama dikkali ol lütfen...rabbim yavrularımızı korusun inşaallah
aynen sakın yorma kendini. tabiki işini gücünü yapcanda ağır kaldır uzanma. benim eşim kızıyor bişi yaptırmıyo saolsun. ama bende duramıyorum. çiçek felan ekiyorum bende. az önce biber fidesi ektim mesela inşallah onlarda tutar bebişimde.
ama bak dikkat uzanma ani hareket etme sakın. sen önlemini al gerisini Allaha bırak.
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Süper haberr bu canımm negüzell işte bözün aydınn:))allH bizlerede nasip etsin
Tebrik ederim canim gozun aydin katlana katlana devamini goresin
Canim cok sukur 🙏🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?