2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benim 6. Hafta başladı ve hala devam ediyor .inşallah senin olmaz canım ya. Korkma 14 haftada bir şey kalmayacak inşaallah. Benim tek düşüncem vakti zamanında doğurmak gerisi korkut muyor. Allaha emanetiz. Rabbim korku ları miz dan emin kılsin AMIN

inşallah canım.önümüzdeki sene nasipte çektiririm filmi.

bursadayım canım çektireceğim zaman iyice araştırırım yani .acımasından korkmuyorum ama öyle bi diyolar ki anestezi fln diyorum ameliyat yeri gibi bi acımı nedir.yoksa çok adet sancım olur dayanırım yani.

Evet bana şiddetli pkolusun demişti..seni sık takip edicez demişti.. dün ordaydım...ilk kez muayene etti kist falan yok iyi dedi..persembede iğnelere başlıyorum..Acaba iğnelere başlayınca hergün yumurta gelişimine bakacak ya ozaman mi ücretli anlamadım.yoksa test yaptırıp pozitif aldıktan sonra mı ücretli.. sen nekadar veriyorsun ve nezamana kadar Birgül hanima muayene olacaksın...offf çok tedirginim korkuyorum zaten benim göbeğim var iğnelere başlayınca dahada şişer heralde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 canım sana kaç tane konuldu? Maşallah sen baktırdın mı gördün mü keseleri peki? İkiz mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Banada 2 tane konuldu. carsamba gunu kese yi gormeye gidicem kismetse, degeri cok daha dusuk olanlardan da ikizi hatta ucuzu olan arkadaslar var. Ben cozemedim bu beta hcg degerlerini :)))
Yarin guzel haberler var sende insallah heyecanla bekliyoruz

ben 25 yasindayim cnm.. istanbulda hisar intercontinental da başlıyorum..bizim sorun ilk başta eşimin sperm azlığı ve hareketsizlik ti sonra bendede pko çıktı üstüne tuz biber oldu yani..inşallah sonu güzel olur cnm..

boşver milleti laf olsun torba dolsun konuşurlar...1 de olsa gecler uykusuz 2 de olsa sen hiç telaş etme cnm bak seninle yakınız sanırım bebislerle beraber buluşuruz Bile... Birgül hanima ziyarete gideriz 😊

Fesat insan her durumda kendini belli ediyor sen takilma onlara elbetteki zorluklari olabilirde allah kolayligini verir .allahin izniyle bi seferde iki evlat sahibi oluyorsun..
Bi soz vardir.. "İnsanlarla araya herseye burunlarini sokamayacaklari kadar mesafeler birakmak lazim. Boyle insanlar etrafinizda varsa ya sınırlariniza sahip cikin yada sinirlerinize ."

Evet canım haklısın saolasın bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım sen nasılsın nasıl gidiyor hissediyormusun bebişini

Ay canım saolasın ya kız sende mi bende bitki doğa aşığıyım inan terasta onlarca saksım var transferim olduktan sonra kendi saksıda yetiştirdiğim fideleri yine saksılara dikmiştim marul çilek domates biber kabak kavun bunların hepsi saksıda benimki ileri derecede hastalık halinde ilerlemiş şekli bi bahçem olmayınca herşeyi saksılara diktim inanması zor ama dahası da var ama söylemeye utanıyorum

Kızlar ben özelde tüp bebek yaptırdım ücretini ödedim çok şükür hamileyim de..bundan sonra gebe takibi için ücretler nasıl alınıyor bilgisi olan varmı....

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Oh maşallah sana Allah kucağına almayı da nasip etsin hayırlı olsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah... sakin ol eşine söyle sürpriz yap uste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…