- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Allah razı olsun canım inşallah dediğin gibi olur.
Titriyorum çok. Umutsuzdum Allahım gerçek mi
Oh maşallah sana Allah kucağına almayı da nasip etsin hayırlı olsun:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hayırlı ugurlu olsun inşallah... sakin ol eşine söyle sürpriz yap uste:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çok sevindimmmmm Allah kat be kat arttığını da göstersin, kucağına da al inşallah cnm oyyy
Allah'a emanet cnm çok sevindim, 8. gün 89 ya çok güzel, suphanallah...
Senin de mi ikiz hati Aaa ben bilmiyodum inan ne güzel. Bulantı ben de daha yok inş da olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnanamiyor insan dimi ama gercek cok sukur . Rahatla artik iki gunde bir katlayacak bundan sonra ..allah tamamina hayirlisiyla erdirsin
İnşallah canım çok sağol umarım bu bunalımlı günlerim biter nerdeyse 4senelik evliyim herkes bebek soruyor inanılmaz daraldım
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
ben 25 yasindayim cnm.. istanbulda hisar intercontinental da başlıyorum..bizim sorun ilk başta eşimin sperm azlığı ve hareketsizlik ti sonra bendede pko çıktı üstüne tuz biber oldu yani..inşallah sonu güzel olur cnm..
Bende lucrin kullandim .gun adet oldum canim artik igne gobegimi acitiyordu bana kist icin vermisti doktor sen ne icin kullaniyorsun canim
Aaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaa
Olur canim olur olmaz mi bende 25 yasindayim allahtan yasimiz iyide sansimiz yüksek hersey çok güzel olacak insallah bu senenin annisleri olmak nasip olur insallh amiiiinnnnn:)))))
İnşallah canım sizin sorun neydi..sanırım sen izmirde tedavi oluyorsun cnm
İnşallah canım sizin sorun neydi..sanırım sen izmirde tedavi oluyorsun cnm
Ay canım saolasın ya kız sende mibende bitki doğa aşığıyım inan terasta onlarca saksım var transferim olduktan sonra kendi saksıda yetiştirdiğim fideleri yine saksılara dikmiştim marul çilek domates biber kabak kavun bunların hepsi saksıda benimki ileri derecede hastalık halinde ilerlemiş şekli bi bahçem olmayınca herşeyi saksılara diktim inanması zor ama dahası da var ama söylemeye utanıyorum
songülcüm ne yaptınız merkez seçip tedaviye başlayabildiniz mi?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sevindim. 1 tane mi 2 tane miydi senin transferin. yaa bende merak ediyom şimdi.
Evet canim izmirde görüyorum hayirlisiyla tüplerim tikali cikolata kisti yüzünden 1 dis gebeligim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?