2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Canım çok sevindimmmmm Allah kat be kat arttığını da göstersin, kucağına da al inşallah cnm oyyy
Allah'a emanet cnm çok sevindim, 8. gün 89 ya çok güzel, suphanallah...

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah... sakin ol eşine söyle sürpriz yap uste:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım çok teşekkürler. Hüngür hüngür ağlarken süpriz yapamadım canım ya ne planlarım vardı ama kısmet böylesiymiş.

Canım çok sevindimmmmm Allah kat be kat arttığını da göstersin, kucağına da al inşallah cnm oyyy
Allah'a emanet cnm çok sevindim, 8. gün 89 ya çok güzel, suphanallah...

Allah razı olsun amin canım.
sevincimi heyecanımı şu an bi sizinle paylaşabilirdim hemen buraya yazdım dilekler tebrikler dualar çok güzelsiniz hepiniz.

Senin de mi ikiz hati Aaa ben bilmiyodum inan ne güzel. Bulantı ben de daha yok inş da olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kız yok tek kese göründü bizde:))) bulanti cok zormus Ya

İnanamiyor insan dimi ama gercek cok sukur . Rahatla artik iki gunde bir katlayacak bundan sonra ..allah tamamina hayirlisiyla erdirsin

Yeminle defalarca baktım alt tarafı 4 rakam var ama defalarca baktım inanamamaktan.
İnşallah yavrum ya sağlıklı bi şekilde devam etsin dilerim. Çok teşekkür ederim.

İnşallah canım çok sağol umarım bu bunalımlı günlerim biter nerdeyse 4senelik evliyim herkes bebek soruyor inanılmaz daraldım

Tahmin edebiliyorum rabbim güç kuvvet versin insallah bu durumdan hemen kurtulursun

Olur canim olur olmaz mi bende 25 yasindayim allahtan yasimiz iyide sansimiz yüksek hersey çok güzel olacak insallah bu senenin annisleri olmak nasip olur insallh amiiiinnnnn:)))))

Aaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaa

Canım :) sen kaldıysan umutlanıcam dedim sağolasın hamile kaldın :):)

desteğin, bıkmadan usanmadan cevap verip beni sakinleştirmelerin, sigara diye bağırırken beni vazgeçirmen, uzaktan bi insana bu kadar yardım edilir ve destek olunur ancak. Çok teşekkür ederim sana.

Olur canim olur olmaz mi bende 25 yasindayim allahtan yasimiz iyide sansimiz yüksek hersey çok güzel olacak insallah bu senenin annisleri olmak nasip olur insallh amiiiinnnnn:)))))

İnşallah canım sizin sorun neydi..sanırım sen izmirde tedavi oluyorsun cnm

utanma utanma benimde bahçem yok hatta terasımda yok. balkonda saksıya ektim biber dereotu , nane o kadar iyi oluyo seviyorum ben. endi yetiştirdiğini yemek daha büyük zevk veriyor. yerim olsa neler ekcem.

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sevindim. 1 tane mi 2 tane miydi senin transferin. yaa bende merak ediyom şimdi.

songülcüm ne yaptınız merkez seçip tedaviye başlayabildiniz mi?

Evet cnm hisar intercontinental da başladık cnm...Bendede pko çıktı bakalım perşembe iğnelere başlıyoruz..sık takip edicem seni dedi bu ne demek bilmiyorum..hayırlısi cnm ramazanada denk geldi içimidede şüphelerim var. sen hangi aşamadasin cnm görmüyorum seni bayagidır

Evet canim izmirde görüyorum hayirlisiyla tüplerim tikali cikolata kisti yüzünden 1 dis gebeligim var

üzülme nice umutsuz vakalarda başarılı olunuyor..tabi Rabbimin izniyle ... hiç takma inşallah beraber güzel sonuçlar göreceğiz inanıyorum buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…