Evet cnm hisar intercontinental da başladık cnm...Bendede pko çıktı bakalım perşembe iğnelere başlıyoruz..sık takip edicem seni dedi bu ne demek bilmiyorum..hayırlısi cnm ramazanada denk geldi içimidede şüphelerim var. sen hangi aşamadasin cnm görmüyorum seni bayagidır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende pko hastasıyım tedaviye temmuzda başlıcam.başka negibi şeyler söyledi bu hastalıkta tutma oranıyla ilgili bi açıklama falan yaptı mı canım.
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Ayy yy. Çok çok çok sevindim...çok şükür Rabbime. Walla hissettim canım benim. Çok mutluyum.
Evet cnm hisar intercontinental da başladık cnm...Bendede pko çıktı bakalım perşembe iğnelere başlıyoruz..sık takip edicem seni dedi bu ne demek bilmiyorum..hayırlısi cnm ramazanada denk geldi içimidede şüphelerim var. sen hangi aşamadasin cnm görmüyorum seni bayagidır
Ayy yy. Çok çok çok sevindim...çok şükür Rabbime. Walla hissettim canım benim. Çok mutluyum.
Valla bana da oyle moral oldu ki, utanamasam gidip test yapicam yarin 🌸💙🌸💗💕💙
DaRiSİ BaSiMiZAaa
Kaçıncı gün olacak yarın canım? Allah tez vakitte hepimizi hayaline kavuştursun inşallah.
Canim benim sali gunu transferim yapildi kacinci gun oldugunj bilmiyorum transfer gununu sayiyormusunuz yoksa saymiyormusunuz bilemiorm.
hayırlısı olsun canım inşallah ben adetimin 22. gününde lucrin iğneleriyle Bismillah dedim başladım 7. günüm bugün adet olduğumda gidicem Ankara'ya . fırsat buldukça okuyodum topiği tedavi başlamadığı için sessizce aşamaları takip ediyodumiçini ferah tut Rabbim bu hayırlı aylarda isteyen herkese nasip eder inşallah gerçekten bakıyorum da çok uğurlu aylar oldu mayıs haziran darısı başımıza.perşembe senin de 22. günün mü yoksa adetin 2. gününe mi denk gelicek canım?
adet gelmedi 2 gündür tarlusal söktürücü içiyorum olursam persembeden öncede gidebilirim..olmazsamda perşembe baslatacam dedi..sanada allah kolaylik versin canım..
Transfer günü sayılmıyor da canım senin 3. Gün bugün çok erken henüz azcık daha sabretmemiz lazım.
Allahım ne güzel hamilelerin sayısı çok fazla.. inşallah biz de bu kervana katılırız. benim de hafta içi yumurta toplama işlemi olacak. bugün gittim, pazartesi kontrole çağırdı. sanırım pazartesi netleşir yumurta toplama günü. sona yaklaşıyorum heyecanlıyıııımmm
hayırlısı olsun canım inşallah ben adetimin 22. gününde lucrin iğneleriyle Bismillah dedim başladım 7. günüm bugün adet olduğumda gidicem Ankara'ya . fırsat buldukça okuyodum topiği tedavi başlamadığı için sessizce aşamaları takip ediyodumiçini ferah tut Rabbim bu hayırlı aylarda isteyen herkese nasip eder inşallah gerçekten bakıyorum da çok uğurlu aylar oldu mayıs haziran darısı başımıza.perşembe senin de 22. günün mü yoksa adetin 2. gününe mi denk gelicek canım?
Canım bişey sorucam iğnelere reglinin ikinci günü başlanmıyomu sen reglimin 22.günü yazmışssın bidahaki reglin gelmiş nerdeyse bu nedemek oluyo bilmediğim için soruyorum uzun protokollü tedavi bumu oluyo
Anladım canım özel değilse rahatsızlığını öğrenebilirmiyim canım yaşın kaç bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?