2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bende pko hastasıyım tedaviye temmuzda başlıcam.başka negibi şeyler söyledi bu hastalıkta tutma oranıyla ilgili bi açıklama falan yaptı mı canım.

Bende pko hastasıyım tedaviye temmuzda başlıcam.başka negibi şeyler söyledi bu hastalıkta tutma oranıyla ilgili bi açıklama falan yaptı mı canım.

valla pkolularda tutma şansı dalan diye bişey yok cnm.tüm tüp bebek sansi %50 dedi doktor..sadece matofin diye bir şeker hapı verdi..pkolular a veriyorum dedi..folik asit yazdı birde.. birde seni sik çağıracaz iğneleri vururken dedi..sen hangi aşamadasin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yıllık iznimi bekliyorum cnm haziranın 20 sinde ilk muayneye gidicem tedavim izmirde olucak ben samsunda yaşıyorum temmuzun 14 gibide rdgli olmam gerek 1 senedir tedavi oluyodum sürekli denedik çatlatma iğneleri klomen hepsini kullandım hamile kalıyorum ama tutunmuyo canım inşallah tutar isteyen herkeze versin allah..senin tedavindede inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Ayy yy. Çok çok çok sevindim...çok şükür Rabbime. Walla hissettim canım benim. Çok mutluyum.

hayırlısı olsun canım inşallah ben adetimin 22. gününde lucrin iğneleriyle Bismillah dedim başladım 7. günüm bugün adet olduğumda gidicem Ankara'ya . fırsat buldukça okuyodum topiği tedavi başlamadığı için sessizce aşamaları takip ediyodum içini ferah tut Rabbim bu hayırlı aylarda isteyen herkese nasip eder inşallah gerçekten bakıyorum da çok uğurlu aylar oldu mayıs haziran darısı başımıza.perşembe senin de 22. günün mü yoksa adetin 2. gününe mi denk gelicek canım?

adet gelmedi 2 gündür tarlusal söktürücü içiyorum olursam persembeden öncede gidebilirim..olmazsamda perşembe baslatacam dedi..sanada allah kolaylik versin canım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım ne güzel hamilelerin sayısı çok fazla.. inşallah biz de bu kervana katılırız. benim de hafta içi yumurta toplama işlemi olacak. bugün gittim, pazartesi kontrole çağırdı. sanırım pazartesi netleşir yumurta toplama günü. sona yaklaşıyorum heyecanlıyıııımmm

anladım canım eğer iğneler adetimi geciktirmezse ben de cuma gidicem senin aşamaların benden önce güzel haberleri önce sen vereceksin inşallah

Transfer günü sayılmıyor da canım senin 3. Gün bugün çok erken henüz azcık daha sabretmemiz lazım.

Evet canim farkindayim
Ama seninle sanki bende mutlu sona ulasmis gibi hissettim. Yani testi yapsam pozitif cikicak hissine kapilidjm.
Allah mutlulugunuz daim etsin. Nazardan saklasin insallah.💗💙

Canim hayirli olsun tedavin. Rabbim yardimcin olsun.

Canım bişey sorucam iğnelere reglinin ikinci günü başlanmıyomu sen reglimin 22.günü yazmışssın bidahaki reglin gelmiş nerdeyse bu nedemek oluyo bilmediğim için soruyorum uzun protokollü tedavi bumu oluyo

canım rica ederim sordukça öğreniyoruz benim de bilmediğim çok şey var ilk tedavim benim şuan kullandıklarım yumurta baskılayıcı iğneler yumurtaların hepsi aynı boyutta olsun diye oluyomuş adetin 2. günü yumurtaların çatlamaması için olan iğneye başlanacak buna da davam edilecek.evet canım uzun protokolmüş benimki

Anladım canım özel değilse rahatsızlığını öğrenebilirmiyim canım yaşın kaç bide

26 yaşındayım canım eşimin bitakım rahatsızlıkları için kullandığı ilaçta kemoterapi etken maddesi varmış bu da ileri hareketliliği azaltmış yani çocuk denemelerine direk tüp bebekle başlamış olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de:26: siz tedavi sürecinde misiniz canım kusura bakma bu aralar detaylı takip edemedim topiği?

Biz zaten bi senedir deniyoruz ben pko hastasıyım eşimde hiç bi problem yok yıllık izne ayrılınca tedaviye başlıcam başlamadan önce bi gidip öuayne olucam bu ayın 20 sine randevu alabildim samsunda yaşıyorum ama izmirde tedavi olucam temmuzda başlıcaz bi aksilik çıkmazssa inşallah canım.allah seninde benimde isteyen herkezin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…