Biz zaten bi senedir deniyoruz ben pko hastasıyım eşimde hiç bi problem yok yıllık izne ayrılınca tedaviye başlıcam başlamadan önce bi gidip öuayne olucam bu ayın 20 sine randevu alabildim samsunda yaşıyorum ama izmirde tedavi olucam temmuzda başlıcaz bi aksilik çıkmazssa inşallah canım.allah seninde benimde isteyen herkezin gönlüne göre versin.
Evet canim farkindayim
Ama seninle sanki bende mutlu sona ulasmis gibi hissettim. Yani testi yapsam pozitif cikicak hissine kapilidjm.
Allah mutlulugunuz daim etsin. Nazardan saklasin insallah.💗💙
üzülme nice umutsuz vakalarda başarılı olunuyor..tabi Rabbimin izniyle ... hiç takma inşallah beraber güzel sonuçlar göreceğiz inanıyorum buna..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun tedavin canım 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun tedavin
Allah yardimcin olsun canim. Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.🙏🙏
utanma utanmabenimde bahçem yok hatta terasımda yok. balkonda saksıya ektim biber dereotu , nane o kadar iyi oluyo seviyorum ben. endi yetiştirdiğini yemek daha büyük zevk veriyor. yerim olsa neler ekcem.
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Ayyy maşallah kııız hissetmistim ama söylememistimcanımmm hadi gözün aydin olsun hamilesin Rabbim tamamina erdirsin darisi kesesine olsun:) bence git eşinin boynuna atla mademki sonuç güzel geldi
sabırsız Anne seni
arkadaşlar merhaba bugün benim transferımın 9. günü 182 ,2 çıktı kanda değerim değerim iyimi kötümü doktorada gösteremedim
arkadaşlar merhaba bugün benim transferımın 9. günü 182 ,2 çıktı kanda değerim değerim iyimi kötümü doktorada gösteremedim
Canim gozun aydin. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bizlere de dua et..
çok teşşekkür ederim canım 1 . tüp bebeğim tutmamıştı kanda pıhtılaşma varmış aslında ilkide tutmuş ama kanda pııhtılaşma olduğu için düşmüş rabbime şükürler olsun ki sorunun ne olduğu anlaşıldı kanda pıhtılaşma için her gün iğne oluyorum dua edelim birbirimize ve başımızdan geçenleri yazalım çünkü birbirimize bu süreçte yol gösterici olabiliriz... Darısı tüm isteyenlerin başına
:):) o kadar 9. Gün diyip diyip onu bile bekleyemedim ya hayret bişey.
Amin canım sağlıklı devam etsin hepimize evlat nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?