2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

pkolulardan çokça hamilelik haberi aldık canım darısı başına bizim durum biraz daha karışık inşallah Rabbim nasip eder biz de tatilimize denk gelsin diye hazirana bırakmıştık. güneydoğudan ankaraya gidicez tedavi için şehir dışında olmak çok zor oluyor adetim ya erken gelirse diye ne bilet alabiliyoruz ne de arabayla yola çıkmayı göze alabiliyoruz :44: bide bikaç arkadaşımız dışında kimse bilmiyo otelde kalıcaz bide bunların zorluğu stresi var inşallah sizin işleriniz rast gider Rabbim yüzümüzü güldürsün :26:

Son düzenleme:
Evet canim farkindayim
Ama seninle sanki bende mutlu sona ulasmis gibi hissettim. Yani testi yapsam pozitif cikicak hissine kapilidjm.
Allah mutlulugunuz daim etsin. Nazardan saklasin insallah.💗💙

Umut iyidir insanı motive ediyor o pozitif çıkacak hissini kaybetme inşallah çıkar çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Insallah canim benim psikolojim çok bozul bütün arkadaslar doğurdu toplaninca herkez hamilelikten coculyan konusuyo herseyden sogudum evleneli 2 yıl oldu 20 yıl gibi geliyo allahim bizede tattirsin o duygulari insallah

utanma utanma benimde bahçem yok hatta terasımda yok. balkonda saksıya ektim biber dereotu , nane o kadar iyi oluyo seviyorum ben. endi yetiştirdiğini yemek daha büyük zevk veriyor. yerim olsa neler ekcem.

Evet bende seviyorum yani bizi doyuracagindan degilde orda yesilligi yetiyor insana
transfer oldum 3.gunuydu galiba biber fidelerini yerlerine geçirdim ama kendimi daha iyi hissetmistim toprakla oynamak hoşuma gidiyor

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Ayyy maşallah kııız hissetmistim ama söylememistim canımmm hadi gözün aydin olsun hamilesin Rabbim tamamina erdirsin darisi kesesine olsun:) bence git eşinin boynuna atla mademki sonuç güzel geldi
sabırsız Anne seni

arkadaşlar merhaba bugün benim transferımın 9. günü 182 ,2 çıktı kanda değerim değerim iyimi kötümü doktorada gösteremedim

:):) o kadar 9. Gün diyip diyip onu bile bekleyemedim ya hayret bişey.
Amin canım sağlıklı devam etsin hepimize evlat nasip etsin inşallah.

Ben temmuzda tedaviye başlıcam ama bu topiğe tazıcam herseyi herkezin iyi haberlerini birebir yaşadım resmenn inşallah banada uğur getirir burası:)

Canim gozun aydin. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bizlere de dua et..

çok teşşekkür ederim canım 1 . tüp bebeğim tutmamıştı kanda pıhtılaşma varmış aslında ilkide tutmuş ama kanda pııhtılaşma olduğu için düşmüş rabbime şükürler olsun ki sorunun ne olduğu anlaşıldı kanda pıhtılaşma için her gün iğne oluyorum dua edelim birbirimize ve başımızdan geçenleri yazalım çünkü birbirimize bu süreçte yol gösterici olabiliriz... Darısı tüm isteyenlerin başına

Ne guzel canim masallah. Benim ilk transferim daha 3. Gunum bende sizin sevinclerinizle gunumu geciriyorum. Rabbime hamd olsun.💙

Allah hepimizin yardımcısı olsun ben 2 defa yaptırdım ilki dvt(pıhtı) nedeniyle kaybettim.sonraki belirsiz bir şekilde kalbi durdu nedir derken lupus şüphesiyle şimdi araştırılıyorum tetkikler tamda temmuz ağustos gibi 3.deneyecekken falan of of Allah'ın dediği olur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
:):) o kadar 9. Gün diyip diyip onu bile bekleyemedim ya hayret bişey.
Amin canım sağlıklı devam etsin hepimize evlat nasip etsin inşallah.

Ayy çok güzel yaaa çok sevindim canimm Rabbim kucağına almayida nasip etsin darisi diğer arkadaslarimiza olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…