Ne guzel canim masallah. Benim ilk transferim daha 3. Gunum bende sizin sevinclerinizle gunumu geciriyorum. Rabbime hamd olsun.💙
Sen iğnelere başladıktan itibaren hiçbir kontrole para vermiceksin cnm. Hrrgün de çağırmaz seni meeak etme en sık 2 günde 1 çağırır belki son günlerde hergün gidebilirsin. Keseleri görmeye gittiğinde de vermicen ama ondan sonra kalp atışı için çağıracak onda isteyeceklr muayene ücreti. Rshat ol paket dışında bir fiyat olacaksa önceden söylemek zorundalar zaten. Her muayene öncesi kanda e2 testi yapıyorlar ondanda para almıyorlar.bende göbekliydim cnm onu kafaya takma yeterki sıvı birikmesin şuan çektiğim sancı ve karnımın şişliği anlatılmaz heran acile gidebilirm bu gece. Sen hele bi hamile kal beraber doğuralım gideriz tabi neden olmasınEvet bana şiddetli pkolusun demişti..seni sık takip edicez demişti.. dün ordaydım...ilk kez muayene etti kist falan yok iyi dedi..persembede iğnelere başlıyorum..Acaba iğnelere başlayınca hergün yumurta gelişimine bakacak ya ozaman mi ücretli anlamadım.yoksa test yaptırıp pozitif aldıktan sonra mı ücretli.. sen nekadar veriyorsun ve nezamana kadar Birgül hanima muayene olacaksın...offf çok tedirginim korkuyorum zaten benim göbeğim var iğnelere başlayınca dahada şişer heralde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boşver milleti laf olsun torba dolsun konuşurlar... de olsa gecler uykusuz 2 de olsa sen hiç telaş etme cnm bak seninle yakınız sanırım bebislerle beraber buluşuruz Bile... Birgül hanima ziyarete gideriz 😊
Haklısın cnm da ne kadar sınır da koysan ayy sen çok asabileştin dsha şimdiden yandık biz filan diyorlar ya sabır çekiyorum doğurana kadar biri nin gırtlağına yapışmazsam çok iyi vallaFesat insan her durumda kendini belli ediyor sen takilma onlara elbetteki zorluklari olabilirde allah kolayligini verir .allahin izniyle bi seferde iki evlat sahibi oluyorsun..
Bi soz vardir.. "İnsanlarla araya herseye burunlarini sokamayacaklari kadar mesafeler birakmak lazim. Boyle insanlar etrafinizda varsa ya sınırlariniza sahip cikin yada sinirlerinize ."
canım merhaba bende ilk transferımde hergün burdaydım hep bi belirti aradım o kadar dikkat ettim ama malesef olmadı burası gerçekten kafamızı çok meşkul ediyor ve embryo tutunacaksa bile tutunamıyormuş doktorum kafan rahat olacak dedi bunda hiç girmedim bilgisayarı elime bile almadım çok şükür bebişim tutunmuş darısı başına ama tavsiyem kendini fazla dinleme akışına bırak yapmak çok zor ama 10 gün dayan senindehaberlerini alalım inşallah
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Canım :) sen kaldıysan umutlanıcam dedim sağolasın hamile kaldın :):)
desteğin, bıkmadan usanmadan cevap verip beni sakinleştirmelerin, sigara diye bağırırken beni vazgeçirmen, uzaktan bi insana bu kadar yardım edilir ve destek olunur ancak. Çok teşekkür ederim sana.
Sen iğnelere başladıktan itibaren hiçbir kontrole para vermiceksin cnm. Hrrgün de çağırmaz seni meeak etme en sık 2 günde 1 çağırır belki son günlerde hergün gidebilirsin. Keseleri görmeye gittiğinde de vermicen ama ondan sonra kalp atışı için çağıracak onda isteyeceklr muayene ücreti. Rshat ol paket dışında bir fiyat olacaksa önceden söylemek zorundalar zaten. Her muayene öncesi kanda e2 testi yapıyorlar ondanda para almıyorlar.bende göbekliydim cnm onu kafaya takma yeterki sıvı birikmesin şuan çektiğim sancı ve karnımın şişliği anlatılmaz heran acile gidebilirm bu gece. Sen hele bi hamile kal beraber doğuralım gideriz tabi neden olmasın
Haklısın cnm da ne kadar sınır da koysan ayy sen çok asabileştin dsha şimdiden yandık biz filan diyorlar ya sabır çekiyorum doğurana kadar biri nin gırtlağına yapışmazsam çok iyi valla
canım benim ya elimden ne geliyorsa onu yaptım.hamdolsun rabbime hamilesin bakşimdi bol bol dua edelim devamı olsun diye pazartesi bi daha test yapacaksın unutma yorma kendini iş güçte yapma
Insallah canim benim psikolojim çok bozul bütün arkadaslar doğurdu toplaninca herkez hamilelikten coculyan konusuyo herseyden sogudum evleneli 2 yıl oldu 20 yıl gibi geliyo allahim bizede tattirsin o duygulari insallah
Sağol canım inşallah. Yarın yaptırcam bi daha bakalım gerçek miymiş değer. Allahım umudumu boşa çıkarmasın. Hep dua ediyorum şükrediyorum.
Kızlar bu arada ben 313 ayetel kürsi okumuştum transferden sonra 3 akşamda bitti.
üzülme ne olurbende 5 yıllık evliyim inşallah bizde allahin izni ile hamile kalıp çocuğumuz olacak vnm
inşallah bol bol yükselir değerin kız gebe olunca daha zor ya.kese göründümü büyüdümü kalbi attımı iyimi hoşmu bu ne be
Bi tane komedyen şey yazmıştı çok gülmüştüm. Çocuğu olan bi arkadaşına sormuş çocuğun en rahat edilen yaşı ne zaman diye adam 18 demiş :):):)
sık dişini senin de 19 yıl kaldı rahat etmene. :)
Kizlar kan verdm 12de cikck dua edin toplanan 1100 yasini serifin yuzu suyu hurmeti icin insallah ya
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
arkadaşlar merhaba bugün benim transferımın 9. günü 182 ,2 çıktı kanda değerim değerim iyimi kötümü doktorada gösteremedim
Kizlar kan verdm 12de cikck dua edin toplanan 1100 yasini serifin yuzu suyu hurmeti icin insallah ya
Günaydın anneler ve anne adayları
Bugün transferimin 3.günü ve dünden beri başım dönüyor. Normal mi bu bilen var mı? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?