2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ne guzel canim masallah. Benim ilk transferim daha 3. Gunum bende sizin sevinclerinizle gunumu geciriyorum. Rabbime hamd olsun.💙

canım merhaba bende ilk transferımde hergün burdaydım hep bi belirti aradım o kadar dikkat ettim ama malesef olmadı burası gerçekten kafamızı çok meşkul ediyor ve embryo tutunacaksa bile tutunamıyormuş doktorum kafan rahat olacak dedi bunda hiç girmedim bilgisayarı elime bile almadım çok şükür bebişim tutunmuş darısı başına ama tavsiyem kendini fazla dinleme akışına bırak yapmak çok zor ama 10 gün dayan seninde haberlerini alalım inşallah

Sen iğnelere başladıktan itibaren hiçbir kontrole para vermiceksin cnm. Hrrgün de çağırmaz seni meeak etme en sık 2 günde 1 çağırır belki son günlerde hergün gidebilirsin. Keseleri görmeye gittiğinde de vermicen ama ondan sonra kalp atışı için çağıracak onda isteyeceklr muayene ücreti. Rshat ol paket dışında bir fiyat olacaksa önceden söylemek zorundalar zaten. Her muayene öncesi kanda e2 testi yapıyorlar ondanda para almıyorlar.bende göbekliydim cnm onu kafaya takma yeterki sıvı birikmesin şuan çektiğim sancı ve karnımın şişliği anlatılmaz heran acile gidebilirm bu gece. Sen hele bi hamile kal beraber doğuralım gideriz tabi neden olmasın

Haklısın cnm da ne kadar sınır da koysan ayy sen çok asabileştin dsha şimdiden yandık biz filan diyorlar ya sabır çekiyorum doğurana kadar biri nin gırtlağına yapışmazsam çok iyi valla

İnsallah canim. Allah hakkimizdan hayirlisini versin..
Yani buraya bakmadan konusmadan durmak cok Zor.

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Çoom sevindim allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla aldığın günleri de görürsün inşallah canım

Günaydın annelerim anne adaylarim sabahleyin eşimin aldığı gebelik testinin yanında hediye olarak verdikleri baska bi test yaptim ama çift çizgi çıkmadı çok sinir bozucu aldığım gibi çöpe firlattim iyice sinir oldum bu testlere..

canım benim ya elimden ne geliyorsa onu yaptım.hamdolsun rabbime hamilesin bak şimdi bol bol dua edelim devamı olsun diye pazartesi bi daha test yapacaksın unutma yorma kendini iş güçte yapma

İnşallah canım inşallah hep birlikte cnm..ben allah izin verirse hamile kalırsam kontrolleri erdem de olmayı düşünüyorum..Muayene 50 tl..Hisar da kaç tl vereceksin sen...karninin sisligi gazdan mi su mu birikti.. birikmemesi için ne önlem alınmalı..ya kesin bende aynı olurum çünkü Afedersin bende çok sık kabız olan bir yapım var...dikkat et cnm kendine umarım suan iyisindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim ya elimden ne geliyorsa onu yaptım.hamdolsun rabbime hamilesin bak şimdi bol bol dua edelim devamı olsun diye pazartesi bi daha test yapacaksın unutma yorma kendini iş güçte yapma

Sağol canım inşallah. Yarın yaptırcam bi daha bakalım gerçek miymiş değer. Allahım umudumu boşa çıkarmasın. Hep dua ediyorum şükrediyorum.
Kızlar bu arada ben 313 ayetel kürsi okumuştum transferden sonra 3 akşamda bitti.

Insallah canim benim psikolojim çok bozul bütün arkadaslar doğurdu toplaninca herkez hamilelikten coculyan konusuyo herseyden sogudum evleneli 2 yıl oldu 20 yıl gibi geliyo allahim bizede tattirsin o duygulari insallah

üzülme ne olur bende 5 yıllık evliyim inşallah bizde allahin izni ile hamile kalıp çocuğumuz olacak vnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah bol bol yükselir değerin kız gebe olunca daha zor ya.kese göründümü büyüdümü kalbi attımı iyimi hoşmu bu ne be

inşallah bol bol yükselir değerin kız gebe olunca daha zor ya.kese göründümü büyüdümü kalbi attımı iyimi hoşmu bu ne be

Bi tane komedyen şey yazmıştı çok gülmüştüm. Çocuğu olan bi arkadaşına sormuş çocuğun en rahat edilen yaşı ne zaman diye adam 18 demiş :):):)
sık dişini senin de 19 yıl kaldı rahat etmene. :)

evet galiba haklı.doğana kadar acaba iyimi doğduktan sonra uykusuzluk sonra okul falan

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Aaaa çoooook sevindim, maaşallah :))) Allah hayirlisiyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:)
Dikkat ettim zaten bu topikte %70 pozitif görüldü Allah'a şükür ikizlerde gelmeye başladı:)
Bana gerçekten umut oluyordunuz
Prolaktinini ölçtürmedin değilmi?

Günaydın anneler ve anne adayları
Bugün transferimin 3.günü ve dünden beri başım dönüyor. Normal mi bu bilen var mı? :18:

Canım bedenin yorulmuştur, kolay değil tedavi süreci, günde 3L su içiyormusun? Yorma kendini ama çokta yatma, mutlaka her gün 10dakika yürüyüş yap, sıcakta kalmamaya dikkat et, tansiyonunada baktım bir istersen, Allah yardımcın olsun, emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…