2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Yaaa nasıl da süpriz yaptım ama. Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah. Prolaktini ölçtürmedim sen de unut o sonucu benimki kesin yükselmiştir ama pozitif olabiliyo bak sonuç. Senden de bekliyorum aynısını :)

Evet bende seviyorum yani bizi doyuracagindan degilde orda yesilligi yetiyor insana
transfer oldum 3.gunuydu galiba biber fidelerini yerlerine geçirdim ama kendimi daha iyi hissetmistim toprakla oynamak hoşuma gidiyor

aynen toprakla oynamak rahatlatıyor. Günde 10 kere balkona çıkıyorum. Kuş gelmesin başlarına diye. Güneş te bir çıkmadı ki. kendine gelsin yavrucaklar

ya bırak Allah aşkına ne bozuyosun güzel moralini. En doğru sonuç kanda nasılsa. bozulmuş o test. boşver sen.

Hergun en az 2,5lt su iciyorum. Fazla yatmiyorum ama kendimi yormuyorumda. Progeston isimli ilaci kullanmaya devam ediyorum onun etkisi olabilir mi ki?

Çok şükür yavrum :) Canımsın. Sabırsızlık ödülü aldım ben de senin gibi :)
Çok şükür Rabbime. ..aynen biz güzel Hediyeleri mızı aldık
darısı bekleyen lere.
arkadaşlar merhaba bugün benim transferımın 9. günü 182 ,2 çıktı kanda değerim değerim iyimi kötümü doktorada gösteremedim
Çok çok iyi maşallah. Gözün aydın.

Çok sinirlerim bozuk ya 2 gün gecikti adetim ya baslayacaktik tedaviye bu ay(((

benim 14 gün oldu hala oladım...tarlusal içiyorum 3 gündür yine gelmedi stresten gelmiyo cnm git test yaptir negatif se söktürücü sl sende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama doktorum imkansiz dedi 10 tanede olsa tüp bebek dedi tüplerim kapalimis çünkü canim o yüzden umudum bile yok bende çok isterim ama malesef imkansiz dediler(

Anladım ama ne bileyim ikigün de az değil hiç belli olmaz bu işler eşin eczacı zaten ben olsam bi test isterim iyisindrn yaparım gene sen bilirsin tabi canım

Bugün doktora gittim keseleri gördüm Rabbim isteyen herkese yaşatsın dualarınız kabul olsun. İki kesecik hayalimdi benim de çocukluğumdan beri:) tüp bebek yaptırmasam olmazdı belki de, her şeyin hayırlısını versin Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza alalım, tedavisi başlayanlar, transfer olup bekleyenler Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, gönlünüzdekini hayırlı etsin. Bugün hamile olduğumu tam hissettim. Artık aile erkanına müjdeyi verebilirim. Yarın akşam yemeğinde elimdeki ilk ultrason sonucunu fotokopiyle çoğaltıp küçük bi hediye kutusuyla ya da renkli zarflarla masaya koyucam. Mesela anneme dünyanın en tatlı annanesi biz geliyoruz:) gibi Bişey yazıcam. babaanelerine dedesine halasına dayılarına herkrse ayrı.Tam ne yazacağıma karar veremedim. :) neyse başınızı şişirmeyim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yeniden goZun aydin olsun.
Allah sag salim kucagina alamayi nasip etsin. Banada dua et lutfen🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…