Korkma var canım ben kaldım çok şükür:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sinirlerim bozuk ya 2 gün gecikti adetim ya baslayacaktik tedaviye bu ay(((
Canim yeniden goZun aydin olsun.
Allah sag salim kucagina alamayi nasip etsin. Banada dua et lutfen🌸
Ben tam bir ay olamadım tedaviye başlayacağım ay. Doktorum söktürücü tavsiye etmiyorum dedi çok mecbur kalmadıkça dedi. Ben de kullanmadım gelince başladım. O esnada rapor ilaç vs hallettim. Canım Sorun etme stres yapma iyice gelmez.
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım negüzel bi mutluluk hemde ikiz allah bizlere de nasip etsin bu duyguları bizler içinde duanı eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş unutma.:)))
Ayyy kiyamam cok sevindim rabbim kucana almayida nasip etsin insallah kacinci denemede oldu canim nerde yaptirdin
Ayyy kiyamam cok sevindim rabbim kucana almayida nasip etsin insallah kacinci denemede oldu canim nerde yaptirdin
Kizlar kan verdm 12de cikck dua edin toplanan 1100 yasini serifin yuzu suyu hurmeti icin insallah ya[/
Güzel haberlerini bekliyoruz hadi müjdeli haberler ver bize:) sevinelim hep beraber umarım çok erken yaptırmadın sanki senin gününe vardı daha:)
Kizlar kan verdm 12de cikck dua edin toplanan 1100 yasini serifin yuzu suyu hurmeti icin insallah ya[/
Güzel haberlerini bekliyoruz hadi müjdeli haberler ver bize:) sevinelim hep beraber umarım çok erken yaptırmadın sanki senin gününe vardı daha:)
10 haziran test gunu. Insallah hayirli haberler gelir.
Bugün doktora gittim keseleri gördüm Rabbim isteyen herkese yaşatsın dualarınız kabul olsun. İki kesecik hayalimdi benim de çocukluğumdan beri:) tüp bebek yaptırmasam olmazdı belki de, her şeyin hayırlısını versin Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza alalım, tedavisi başlayanlar, transfer olup bekleyenler Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, gönlünüzdekini hayırlı etsin. Bugün hamile olduğumu tam hissettim. Artık aile erkanına müjdeyi verebilirim. Yarın akşam yemeğinde elimdeki ilk ultrason sonucunu fotokopiyle çoğaltıp küçük bi hediye kutusuyla ya da renkli zarflarla masaya koyucam. Mesela anneme dünyanın en tatlı annanesi biz geliyoruz:) gibi Bişey yazıcam. babaanelerine dedesine halasına dayılarına herkrse ayrı.Tam ne yazacağıma karar veremedim. :) neyse başınızı şişirmeyim:)
Bugün doktora gittim keseleri gördüm Rabbim isteyen herkese yaşatsın dualarınız kabul olsun. İki kesecik hayalimdi benim de çocukluğumdan beri:) tüp bebek yaptırmasam olmazdı belki de, her şeyin hayırlısını versin Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza alalım, tedavisi başlayanlar, transfer olup bekleyenler Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, gönlünüzdekini hayırlı etsin. Bugün hamile olduğumu tam hissettim. Artık aile erkanına müjdeyi verebilirim. Yarın akşam yemeğinde elimdeki ilk ultrason sonucunu fotokopiyle çoğaltıp küçük bi hediye kutusuyla ya da renkli zarflarla masaya koyucam. Mesela anneme dünyanın en tatlı annanesi biz geliyoruz:) gibi Bişey yazıcam. babaanelerine dedesine halasına dayılarına herkrse ayrı.Tam ne yazacağıma karar veremedim. :) neyse başınızı şişirmeyim:)
Canım gözün aydın darısı başımıza...kaç günlük oldu bebiş ...ben haftaya gideceğim..bugün 5 hafta oldu da...
ya bırak Allah aşkına ne bozuyosun güzel moralini. En doğru sonuç kanda nasılsa. bozulmuş o test. boşver sen.
Çok şükür ilkinde oldu:) hepimize yaşatsın Rabbim .
Maşallah canım yaaa cok tatli amaaa
ayy Rabbim sağlıklı sihhatli miniklerini kucağına almayi nasip etsin
Iyi düşünmüşsun ne hoş olur
ben uzakta olunca hemen mujdeledim annem telefonda aglamisti canim annem
10 haziran test gunu. Insallah hayirli haberler gelir.
12 diye yazmış neden bişey yazmadı ki ? Mutluluktan uçuyodur inşallah :) burası aklına gelmemiştir:)
Adet gunumden 4 gun sonra adet oldum canim simdide gonal-f ile birlikte kullaniyorum bizde basladik bakalim ☺canım tedaviye başlangıç olarak kullanıyorum kist falan yok bende ama. sen kaçıncı günce adet oldun?
Amin canım hepimiz inşallah.Ayy kıyamam ya onlara... Benimki de ağlar eminim. Biz hepimiz anlaradayız hepsini çağırcam iyi olursam ya da yemeğe çıkarız çünkü uykudan kafamı kaldıramıyorum:) eşimle çatlıycaz artık söylemek istiyo o da artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?