2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım negüzel bi mutluluk hemde ikiz allah bizlere de nasip etsin bu duyguları bizler içinde duanı eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş unutma.:)))

Çok sinirlerim bozuk ya 2 gün gecikti adetim ya baslayacaktik tedaviye bu ay(((

Ben tam bir ay olamadım tedaviye başlayacağım ay. Doktorum söktürücü tavsiye etmiyorum dedi çok mecbur kalmadıkça dedi. Ben de kullanmadım gelince başladım. O esnada rapor ilaç vs hallettim. Canım Sorun etme stres yapma iyice gelmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canim benim hiç boyle yapmazdi bende şaşırdım doktorumu ariycam birazdaha beklimde bakalim

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım negüzel bi mutluluk hemde ikiz allah bizlere de nasip etsin bu duyguları bizler içinde duanı eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş unutma.:)))

Âmin canım bütün dualarım sizinle. Her kendime ettiğimde sizlere de ettm hep ederim bizi bizden daha iyi kimse anlamaz biliyorum. :) her zaman ederim.

Canım gözün aydın darısı başımıza...kaç günlük oldu bebiş ...ben haftaya gideceğim..bugün 5 hafta oldu da...

Maşallah canım yaaa cok tatli amaaa
ayy Rabbim sağlıklı sihhatli miniklerini kucağına almayi nasip etsin
Iyi düşünmüşsun ne hoş olur
ben uzakta olunca hemen mujdeledim annem telefonda aglamisti canim annem

ya bırak Allah aşkına ne bozuyosun güzel moralini. En doğru sonuç kanda nasılsa. bozulmuş o test. boşver sen.

Evet haklisin bende çift çizgiyi görmeyi cok istiyordum yillardir hayal kırıklığı olduğu için ama zaten hamilelik olsa bilede gostermiyomus daha almam artık

Çok şükür ilkinde oldu:) hepimize yaşatsın Rabbim .

Benimde ilk denemede oldu canım bide ben kesesini göreydim benimki biricik zaten:))
Rabbim herkese yasatsin o mutluluğu..

Maşallah canım yaaa cok tatli amaaa
ayy Rabbim sağlıklı sihhatli miniklerini kucağına almayi nasip etsin
Iyi düşünmüşsun ne hoş olur
ben uzakta olunca hemen mujdeledim annem telefonda aglamisti canim annem

Amin canım hepimiz inşallah.Ayy kıyamam ya onlara... Benimki de ağlar eminim. Biz hepimiz anlaradayız hepsini çağırcam iyi olursam ya da yemeğe çıkarız çünkü uykudan kafamı kaldıramıyorum:) eşimle çatlıycaz artık söylemek istiyo o da artık :)

Sizinkiler anlayisli galiba:))) anneme hamileyim dedim hayirli olsun dedi sadece.kaynanamsa nerden biliyonuz dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…