- 21 Şubat 2014
- 159
- 24
- 38
Yaaa nasıl da süpriz yaptım ama. Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah. Prolaktini ölçtürmedimsen de unut o sonucu benimki kesin yükselmiştir ama pozitif olabiliyo bak sonuç. Senden de bekliyorum aynısını :)
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Amin canım hepimiz inşallah.Ayy kıyamam ya onlara... Benimki de ağlar eminim. Biz hepimiz anlaradayız hepsini çağırcam iyi olursam ya da yemeğe çıkarız çünkü uykudan kafamı kaldıramıyorum:) eşimle çatlıycaz artık söylemek istiyo o da artık :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Okuyunca nasil sevindim bilemezsin canim insallah darisi bizlere ☺ kat kat aratarak gitsin sonrada sagliklica kucagina al canim bide sunu cok merak ettim canim 8.gun nasil ogrendin degerini bi test mi var doktorun mu bakti bilgilendirisen buyuk bir merakimi gidereceksin 😉
Amin canım hepimiz inşallah.Ayy kıyamam ya onlara... Benimki de ağlar eminim. Biz hepimiz anlaradayız hepsini çağırcam iyi olursam ya da yemeğe çıkarız çünkü uykudan kafamı kaldıramıyorum:) eşimle çatlıycaz artık söylemek istiyo o da artık :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama doktorum imkansiz dedi 10 tanede olsa tüp bebek dedi tüplerim kapalimis çünkü canim o yüzden umudum bile yok bende çok isterim ama malesef imkansiz dediler(
5.gün embriyosu transferi
5.gün:18,58
7.gün:36,34
Dr dan telefon bekliyorum....
Sizce iyi mi?
Canım yaptın mı testi merak ettim
Yok yapamadim canim esim 7 de geliyo 7ye kadar olmazsam yapıcam:)
Buarada bişey sorucam arkadaşlar bu insülin direnci için verilen şeker ilaçları çok büyük ben zaten ilaç içemeyen yani yutamaysn bi insanım hepinizin içtiği büyük mü öyle bu ilaçların küçükleri yok mu
biran önce yap belki hamilesin dir cnm 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yapamadim canim esim 7 de geliyo 7ye kadar olmazsam yapıcam:)
Canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Benim test günüm 10 haziran sabırsızlıktan iğnemi olmaya gittiğimde kan testi de yaptırayım dedim öyle öğrendim. Erken aslında ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?