2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Âmin, inşallah canım, benim içinde dua edin lütfen
Ben test günüme 1 hafta daha var, zaman geçmiyor resmen

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Okuyunca nasil sevindim bilemezsin canim insallah darisi bizlere ☺ kat kat aratarak gitsin sonrada sagliklica kucagina al canim bide sunu cok merak ettim canim 8.gun nasil ogrendin degerini bi test mi var doktorun mu bakti bilgilendirisen buyuk bir merakimi gidereceksin 😉

Rabbim saglicakla kucagina aldirmayi nasip etsin canim gercekten cok sevindim burda hamile haberlerini okudukca pozitif olmaya basladim Kismet olursa bana da 2 embriyo koyacklar bizler icin sende cok cok.dua et olur mu hamişlerin ki kabul olurmuş 😃😃

Canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Benim test günüm 10 haziran sabırsızlıktan iğnemi olmaya gittiğimde kan testi de yaptırayım dedim öyle öğrendim. Erken aslında ama.

Canım hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Bişey sormak istiyorum sana estrofem vb östrojen içeren ilaç vs almaya devam ettin mi ya da ediyor musun?

Kızlar adetim tam 13 gün geçti 3 gündür sabah akşam tarlusal söktürücü içiyorum yine adetim gelmedi böyle hı durum normal mi? tedirginim biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buarada bişey sorucam arkadaşlar bu insülin direnci için verilen şeker ilaçları çok büyük ben zaten ilaç içemeyen yani yutamaysn bi insanım hepinizin içtiği büyük mü öyle bu ilaçların küçükleri yok mu

banada doktor insülin direnci car diye hep verdi.. Beyaz iri bişey ben 2 gündür içiyorum cnm.pkolularda veriliyormus sanırım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah canım cok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin bişey isticem senden idrarda cıkıyormu sonuc eğer denemediysen benim için denermisin aynı gun benimkide 10haziranda şimdi sen oyle diyince cok merak ettim benimkide 3 gun embriyosu cok benziyoda senlle oyuzden canım tmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…