Sizinkiler anlayisli galiba:))) anneme hamileyim dedim hayirli olsun dedi sadece.kaynanamsa nerden biliyonuz dedi:))
Canım hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Bişey sormak istiyorum sana estrofem vb östrojen içeren ilaç vs almaya devam ettin mi ya da ediyor musun?
Amiiiiin :) zaten nedendir bilmiyorum ilk tedaviye başladığımdan beri pozitifim ve 17sine kadar da test yapmamaya kararlıyım.
Rabbim saglicakla kucagina aldirmayi nasip etsin canim gercekten cok sevindim burda hamile haberlerini okudukca pozitif olmaya basladim Kismet olursa bana da 2 embriyo koyacklar bizler icin sende cok cok.dua et olur mu hamişlerin ki kabul olurmuş 😃😃
Canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Benim test günüm 10 haziran sabırsızlıktan iğnemi olmaya gittiğimde kan testi de yaptırayım dedim öyle öğrendim. Erken aslında ama.
12 diye yazmış neden bişey yazmadı ki ? Mutluluktan uçuyodur inşallah :) burası aklına gelmemiştir:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilmiyorum ki cok merak ettim
Bende
Canim aradim doktoru bende tandevusuz gidiyo mussun adet olunca ertesi günü hastaneye gidiyomussun randevusuz bosuna telaş yapmışım
Âmin senin de canım. Ben estrofem 7 tane alıyorum, elevit, progestan, jel, coraspirin, prednol , balıkyağı, bugün folikasit ve beni tok tutması için bi ilaç daha verdi doktor. Daha da edicem prednol dışındakilere galiba.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gonlunu ferah tut bu baslangic cok iyi ya baska turlu olsaydi dusunmek bile istemiyorum tam gaz devam 2kat art art bebiş.....😍😍
maşallah canım cok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin bişey isticem senden idrarda cıkıyormu sonuc eğer denemediysen benim için denermisin aynı gun benimkide 10haziranda şimdi sen oyle diyince cok merak ettim benimkide 3 gun embriyosu cok benziyoda senlle oyuzden canım tmmm
Yaptın mı testi hande??
Aaaa iyii bare sewindim bak boşuna sıktın kendini
Yaptim canim maleseff(insallah tüp bebegimiz güzel sonuç verir
Maşallah çokmuş senin ilaçlar. ben estrofemi deli gibi araştırıyorum da gebelikte kullanılmaz diyo prospektüs ama dr devam et dedi.
İnşallah canım zaten böyle bi beklentimiz yoktu tüp bebek tutucak inşallah
Kızlar adetim tam 13 gün geçti 3 gündür sabah akşam tarlusal söktürücü içiyorum yine adetim gelmedi böyle hı durum geçmişi? tedirginim biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?