2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sizinkiler anlayisli galiba:))) anneme hamileyim dedim hayirli olsun dedi sadece.kaynanamsa nerden biliyonuz dedi:))

O konuda çok şanslıyım galiba:) benden daha çok sevineceklerine bile eminim. Onlar için de hoş bi anı olarak kalır. Kayınvalidem ne yapacağını şaşırır. Çok istiyo biliyorum ama karışmamak için hiç bişey demedi. İlk torunları olacak:) çok mutlu olur, Annemler zaten uçar:) ben onları bu süreçte yıpratmak istemedim hiçbirşeyden haberleri yok, onu da anlatırım o gün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Bişey sormak istiyorum sana estrofem vb östrojen içeren ilaç vs almaya devam ettin mi ya da ediyor musun?

Âmin senin de canım. Ben estrofem 7 tane alıyorum, elevit, progestan, jel, coraspirin, prednol , balıkyağı, bugün folikasit ve beni tok tutması için bi ilaç daha verdi doktor. Daha da edicem prednol dışındakilere galiba.

Bu topik çok uğurlu gerçekten. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım hep umutlu ol, çok önemli. Pozitif ol, her şeyin tadını çıkar moralini kimsenin bozmasına da izin verme. Sen de ikiz istiyosan inşallah ikisi de sağlıkla tutar sonuna kadar devam eder. Bütün dualarım sizinle hep ediyorum :) her zaman

Gonlunu ferah tut bu baslangic cok iyi ya baska turlu olsaydi dusunmek bile istemiyorum tam gaz devam 2kat art art bebiş.....😍😍

Bugun transferden sonraki 10. Gunum ve normalde adet gunum..
Adet olmadim ama sancilarim uuzn zamamdir devam ediyor..
Bugun de adet sancilarim var...
Insallah olmam....

gun yaklastikca daha da korkuyor insan

Maşallah çokmuş senin ilaçlar. ben estrofemi deli gibi araştırıyorum da gebelikte kullanılmaz diyo prospektüs ama dr devam et dedi.

Cümlemize nasip etsin inşallah canım. Ben hiç idrar testi yapmadım bu zamana kadar da çikolata kisti olduğundan adetim de hiç şaşmadı hiç almadım test.

Maşallah çokmuş senin ilaçlar. ben estrofemi deli gibi araştırıyorum da gebelikte kullanılmaz diyo prospektüs ama dr devam et dedi.

Bi de 7 tane benim doktorlara güvenmekten başka çare yok... Bence çok pimpirik yapmayalım hayatı zehrediyoruz sonra

Olabilir canim tedaviye bir an önce başlamak için sabirsizlaniyorsun ve beklenen misafirin gelmemesi insanin canini sıkıyor senu cok iyu anliyorum senin daha 13gun geçmiş benim ki 1.5 ay olmayip sinir etmişti beni
şimdi sen rahat ol tarlusali iciyorsan 4.veya 5.gunu aksama mutlaka olacaktir benim aniden baslamisti ikinci günüde hemen baslamistik
rahat ol beslenmene dikkat et canim şimdi sen protein depolamaya başla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…