2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bugun transferden sonraki 10. Gunum ve normalde adet gunum..
Adet olmadim ama sancilarim uuzn zamamdir devam ediyor..
Bugun de adet sancilarim var...
Insallah olmam....

gun yaklastikca daha da korkuyor insan

Sabır ben 11.gun mutlu sonuca ulaştım inşallah hayirlisi ile seninkinide kutlariz..

Bi de 7 tane benim doktorlara güvenmekten başka çare yok... Bence çok pimpirik yapmayalım hayatı zehrediyoruz sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle evet haklısın güvenicez mecbur. Hakkımızda hayırlısı.

arkadaşlar, transfer sonrası da olmamız gereken iğneler var mı? ben çok daraldım ve yoruldum bu iğnelerden

Yaa kizlar dayanamadim erken gebelik testlerinden yaptim idrarla..
Cokk cok silik bi cizgi var.. ama var yani.
Bugun normalde adet günüm...
Sizce pozitif misir huff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok iyi maaşallah, Allah'ım hayırlı, sağlıklı, imanlı evlat/ evlatlar verdin inşallah

çok teşekkür ederimmm:) darısı isteyenlere bizim için bu sonucu alabilmek bile mucize oldu 2. denememiz bu ilkinde çok üzüldük ama her şerde bi hayır vardır ... rabbim şimdi güldürdü yüzümüzü

Canim Adeti saymican transferin kaçıncı günü bugün

Iyi gecelrr Kizlar meraba ben de dondurulmuslar ile deniycem dondurulmus embriyo ile deneyimi olan var mi tavsiyeleri olan

Normal kadın doğum doktorunun muayene si ne kadar bilmiyorum cnm ama birgül hn. 290 tl miş ama mecburen ona gidicem ona güveniyorum baştan sona herşeyimi bilen o çünkü. Sonrasında gitmek için aklımda bi eski doktorum var zeynep kamil hast.den emekli çok tatlı bir okadarda deneyimli bir doktor onunda muayene ücreti hemen hemen o kadar ona gide bilirim bundan sonra bilmiyorum. Brnim karnımın şişliği maalesef sıvı birikmesiymiş cnm keşke sadece gaz olsaydı ama bunun bir önlemi yok malesef yumurta toplama işleminden sonra oluyormuş eğer adet olursan bir haftada vücut atıyormuş ama hamile kalırsan o sıvının atımı çok dshs uzun sürmüyormuş sanırım tek çözümü bol su içmek bide birgül hn bi sıvı öner di onuda güç bela bulduk bi yerde pztesi günü gelicek o da iyi geliyormuş.kabız olmaman gerekiyor cnm onunda önlemini doğal yollarla alıyorsun zaten takma kafana

Tebrik ederim silik te olsa çıktıysa hamilesindir cnm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Masallah darisi basimiza Allahim kucaginiza almayi nasib etdin

Iyi gecelrr Kizlar meraba ben de dondurulmuslar ile deniycem dondurulmus embriyo ile deneyimi olan var mi tavsiyeleri olan

Dondurilmuslarin şansı yüksek diye biliyorum Allah yardimciniz olsun bizimde var dondurulmuş kuzucuklarimiz yavrularim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…