2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Gunaydin kizlar
isten güçten okuyamiyorum 2 gundur ins guzel haberler yeni annelerimiz olmuştur:)
Ben tedaviye baslayip baslamamakta tereddutluyum kizlar bana yardimci olurmusunuz. Cuma gunu basladi adetim dunle bugun fuarimiz var o yuzden dun dr.a gidemedim. Yarin dr.a gitsemmi gitmesem mi 4. Gun oluyor cok sanssizim yaa. Dr. Olur dese bile acaba beni mi avutur yoksa cidden baslanabilirmi igneye.

Canım benim tup öncesi bi aşılama denemem var..
O denemede adetin ilk günü gittiğimde dr. "Henuz tam sokturmemis bugunu saymayalim" demişti.
Belki sende de oyledir durum. Bence sen hi git doktora

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende cuma guni gittim sabah adetim diye oda daha sokulmemis dedi. Ise gittim oglen basladi adetim. Dun yogundu. O zaman gideyim nasibimde varsa ztn 3-5 farketmez :)

Ay canim nasil sevindim anlatamam darisi basima:) ayni gun yumurta toplanmisti hatirlarsan bnm 5.gun transferi.sali günü test gunum bekliyrm bende

günaydın günaydın günaydın yeni bir gün ve yeni umutlar

Ama cnm iş zaten herzaman vardir ya önemseyip zamaninda başlayacaksin ya da başlayacaksin şimdi 4.gunu baslasan aklinda birsürü soru işareti olur bişey olsa bahanen hazır normalde reglinin 3.gunu iğnelere başlanıyor ama doktorun bakar pek sokmemisse başlanır belki

İdrar testi yanıltır canım, kimyasal gebelikte de çift çizgi görürsün, değerlendirmen gereken kan değerleri, en azından şuan hamilesin ama umarım kan değerlerin güzel çıkar ve katlandığını görürsün evvelallah

Kizlar bugun transferimin 5. Gunu. Hic bir belirtim yok. Alglamamak icin zor duruyorum. Yada durmasam mi hic tutmamasim mi olmicak mi?😞😞

Canim Ilk bir hafta pek bi belirti olmuyor zaten sakin ol beni düşünün ne kadar sabırsız ve umutduzdum sabret Rabbimede dua et

Çok heycanliyim canim yaa insallah hersey çok güzel olur :)

Evet öyle oluyor bi heyacanla başlıyorsun ama iğnelere başladıktan sonra heyecan azalıyor asil heyecan yumurtalar toplandiktan sonra başlıyor düşünüp duruyorsun bizim minikler ne yapiyo acaba diye transferi söylememe gerek yok sanirim en tatlisida ttansferden sonra Alllaahh düşünmek istemiyorum inşallah herşey yolunda gider..

Son düzenleme:

Insallah canim oyle diyolar çişini tutuyomissun galiba yaa(en cok korktugum da o insallah minikleri alir da geliriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…