Gunaydin kizlar
isten güçten okuyamiyorum 2 gundur ins guzel haberler yeni annelerimiz olmuştur:)
Ben tedaviye baslayip baslamamakta tereddutluyum kizlar bana yardimci olurmusunuz. Cuma gunu basladi adetim dunle bugun fuarimiz var o yuzden dun dr.a gidemedim. Yarin dr.a gitsemmi gitmesem mi 4. Gun oluyorcok sanssizim yaa. Dr. Olur dese bile acaba beni mi avutur yoksa cidden baslanabilirmi igneye.
Canim bende cuma guni gittim sabah adetim diye oda daha sokulmemis dedi. Ise gittim oglen basladi adetim. Dun yogundu. O zaman gideyim nasibimde varsa ztn 3-5 farketmez :)Canım benim tup öncesi bi aşılama denemem var..
O denemede adetin ilk günü gittiğimde dr. "Henuz tam sokturmemis bugunu saymayalim" demişti.
Belki sende de oyledir durum. Bence sen hi git doktora
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay canim nasil sevindim anlatamam darisi basima:) ayni gun yumurta toplanmisti hatirlarsan bnm 5.gun transferi.sali günü test gunum bekliyrm bendeCanım teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Benim test günüm 10 haziran sabırsızlıktan iğnemi olmaya gittiğimde kan testi de yaptırayım dedim öyle öğrendim. Erken aslında ama.
Gunaydin kizlar
isten güçten okuyamiyorum 2 gundur ins guzel haberler yeni annelerimiz olmuştur:)
Ben tedaviye baslayip baslamamakta tereddutluyum kizlar bana yardimci olurmusunuz. Cuma gunu basladi adetim dunle bugun fuarimiz var o yuzden dun dr.a gidemedim. Yarin dr.a gitsemmi gitmesem mi 4. Gun oluyorcok sanssizim yaa. Dr. Olur dese bile acaba beni mi avutur yoksa cidden baslanabilirmi igneye.
mrb transfer sonrası 8, gun bıttı test yaptık kanda 3 cıktı sonuç ne demek
Yaa kizlar dayanamadim erken gebelik testlerinden yaptim idrarla..
Cokk cok silik bi cizgi var.. ama var yani.
Bugun normalde adet günüm...
Sizce pozitif misir huff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaarr adet oldum simdi pazartesi nasipse basliyoruz dualarinizi eksik etmeyin ne olur ilk gidince ne oluyo acaba:))
Kizlaarr adet oldum simdi pazartesi nasipse basliyoruz dualarinizi eksik etmeyin ne olur ilk gidince ne oluyo acaba:))
Ay canim nasil sevindim anlatamam darisi basima:) ayni gun yumurta toplanmisti hatirlarsan bnm 5.gun transferi.sali günü test gunum bekliyrm bende
Hakkında hayırlısı olsun cnm, inşallah güzel haberlerini alırız dualarımız seninle
Cnm pazartesi 3.gunun ise birde reglin yoğun gelmişse iğnelere 3.gun başlarsiniz hadi hayırlısı..
2.ci gün olacak canim dun gece oldum 2 oluyo dimi yarin :)
Kizlar bugun transferimin 5. Gunu. Hic bir belirtim yok. Alglamamak icin zor duruyorum. Yada durmasam mi hic tutmamasim mi olmicak mi?😞😞
Öyledir canm o zaman:)
Çok heycanliyim canim yaa insallah hersey çok güzel olur :)
Evet öyle oluyor bi heyacanla başlıyorsun ama iğnelere başladıktan sonra heyecan azalıyor asil heyecan yumurtalar toplandiktan sonra başlıyor düşünüp duruyorsun bizim minikler ne yapiyo acaba diye transferi söylememe gerek yok sanirim en tatlisida ttansferden sonra Alllaahh düşünmek istemiyoruminşallah herşey yolunda gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?