Canim Ilk bir hafta pek bi belirti olmuyor zaten sakin ol beni düşünün ne kadar sabırsız ve umutduzdum sabret Rabbimede dua et
Valla herkese söylüyorum benim gibi evde tuvalete girip iki bardakta su içip gidersen öyle hicbiseycik olmaz tutarsinInsallah canim oyle diyolar çişini tutuyomissun galiba yaa(en cok korktugum da o insallah minikleri alir da geliriz:))
Canim olmaz mi diyosun ilk haftada belirti. Hic bisey yok muyudu sende
Valla herkese söylüyorum benim gibi evde tuvalete girip iki bardakta su içip gidersen öyle hicbiseycik olmaz tutarsin
Tamam canim oyle yapim bari yapacak bisey yok mecbur saglikli olsunda tutariz ne olcak igneler can acitiyomu bide onun harici doktor igne yapiyo muki acaba
Tamam canim oyle yapim bari yapacak bisey yok mecbur saglikli olsunda tutariz ne olcak igneler can acitiyomu bide onun harici doktor igne yapiyo muki acaba
Bu topik çok uğurlu gerçekten. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım hep umutlu ol, çok önemli. Pozitif ol, her şeyin tadını çıkar moralini kimsenin bozmasına da izin verme. Sen de ikiz istiyosan inşallah ikisi de sağlıkla tutar sonuna kadar devam eder. Bütün dualarım sizinle hep ediyorum :) her zaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım İnşallah ayarın akşam da yapıcam test artarsa belki o zaman bi ferahlık olur. :)
Çıktınız mı yola handecim
Bende yazmak istiyorum ama ben temmuzda başlıcam tedaviye ama bu topikteyim 24 saat sayenizde bir sürü şey öğrendim ve bu topiğin uğurlu olduğuna inanıyorum
iğnelerden en çok korkan bendim ilk iğnemi elim titreye titreye yanımda kimsecikler yokken yaptım hiç acımıyo ama ben eşime naz yapmıştım aaa acıdı falan diyegitttiğin yerde doktorunun hemşiresi yapabilir belki ilk iğneni
Bende yazmak istiyorum ama ben temmuzda başlıcam tedaviye ama bu topikteyim 24 saat sayenizde bir sürü şey öğrendim ve bu topiğin uğurlu olduğuna inanıyorum
ARKADAŞLAR TOPİK LİSTEMİZİ YAPMAK İÇİN HEPİNİZ ÖZELDEN MESAJLA SORUNUN NE OLDUĞUNU (KISACA) TRANSFER OLDUĞUNUZ GÜNÜ SONUC GÜNÜNÜZÜ VE SONUCUNUZU VE SAKINCASI YOKSA TEDAVİNİZİ NEREDE YAPTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ SEVİNİRİM LİSTEMİZ TOPİĞİ ZİYARET EDEN ARKADAŞLARA DA YARDIMCI OLUR BELKİ HADİ BAKALIM
TEDAVİYE YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR DA SONUCU ALDIKTAN SONRA MESAJ ATABİLİR
HAYDİ BİSMİLLAH BOL BEBİŞLİ TOPİK OLACAK İNANIYORUM VE GÜN GELECEKKİ HEPİMİZ SENEYE DOĞACAK BEBİŞLERİMİZ İÇİN ODASI ALINACAK GİYSİ EŞYA OYUNCAK KONUŞUYOR OLACAĞIZBOL HAMİŞLİ AYLAR DİLİYORUM
Ilk igne acimiyodur dimi kuzumcok korkarimda igneden hep asadan mi bakiyolar
Acimiyor merak etme sinek ısırığı gibi belki daha az
evet maalesef her seferinde alttan bakiyorlar
Canim bide bugun biz burda 3 kisi transferimizin 4. Gunundeyiz ve hic belirtimiz olmamasindan sikayetciyiz. Senin belirtilerin nelerdi
ARKADAŞLAR TOPİK LİSTEMİZİ YAPMAK İÇİN HEPİNİZ ÖZELDEN MESAJLA SORUNUN NE OLDUĞUNU (KISACA) TRANSFER OLDUĞUNUZ GÜNÜ SONUC GÜNÜNÜZÜ VE SONUCUNUZU VE SAKINCASI YOKSA TEDAVİNİZİ NEREDE YAPTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ SEVİNİRİM LİSTEMİZ TOPİĞİ ZİYARET EDEN ARKADAŞLARA DA YARDIMCI OLUR BELKİ HADİ BAKALIM
TEDAVİYE YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR DA SONUCU ALDIKTAN SONRA MESAJ ATABİLİR
HAYDİ BİSMİLLAH BOL BEBİŞLİ TOPİK OLACAK İNANIYORUM VE GÜN GELECEKKİ HEPİMİZ SENEYE DOĞACAK BEBİŞLERİMİZ İÇİN ODASI ALINACAK GİYSİ EŞYA OYUNCAK KONUŞUYOR OLACAĞIZBOL HAMİŞLİ AYLAR DİLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?