2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Tamam canim oyle yapim bari yapacak bisey yok mecbur saglikli olsunda tutariz ne olcak igneler can acitiyomu bide onun harici doktor igne yapiyo muki acaba

iğnelerden en çok korkan bendim ilk iğnemi elim titreye titreye yanımda kimsecikler yokken yaptım hiç acımıyo ama ben eşime naz yapmıştım aaa acıdı falan diye gitttiğin yerde doktorunun hemşiresi yapabilir belki ilk iğneni

6 senem bitti insallah rabbim ikiz verir yillari telafi ederiz bizde rabbim herkesin kucagini doldursun amiiiiiiiiiiiiinnnnnn ☺☺

ARKADAŞLAR TOPİK LİSTEMİZİ YAPMAK İÇİN HEPİNİZ ÖZELDEN MESAJLA SORUNUN NE OLDUĞUNU (KISACA) TRANSFER OLDUĞUNUZ GÜNÜ SONUC GÜNÜNÜZÜ VE SONUCUNUZU VE SAKINCASI YOKSA TEDAVİNİZİ NEREDE YAPTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ SEVİNİRİM LİSTEMİZ TOPİĞİ ZİYARET EDEN ARKADAŞLARA DA YARDIMCI OLUR BELKİ HADİ BAKALIM

TEDAVİYE YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR DA SONUCU ALDIKTAN SONRA MESAJ ATABİLİR

HAYDİ BİSMİLLAH BOL BEBİŞLİ TOPİK OLACAK İNANIYORUM VE GÜN GELECEKKİ HEPİMİZ SENEYE DOĞACAK BEBİŞLERİMİZ İÇİN ODASI ALINACAK GİYSİ EŞYA OYUNCAK KONUŞUYOR OLACAĞIZ BOL HAMİŞLİ AYLAR DİLİYORUM

Bende yazmak istiyorum ama ben temmuzda başlıcam tedaviye ama bu topikteyim 24 saat sayenizde bir sürü şey öğrendim ve bu topiğin uğurlu olduğuna inanıyorum

Bende yazmak istiyorum ama ben temmuzda başlıcam tedaviye ama bu topikteyim 24 saat sayenizde bir sürü şey öğrendim ve bu topiğin uğurlu olduğuna inanıyorum

uğurumuz Rabbimden yaz tabi canım listeye ekleriz adını vakti geldiğinde mesaj attmayı unutma

Ilk igne acimiyodur dimi kuzumcok korkarimda igneden hep asadan mi bakiyolar

Bende okuyunca bende yazmak istedin ama ben tedavinin başındayım inşallah bende yazabilirim pozitif sonucumu :) Allah'ım burda olan herkes ve isteyen herkesin kucağını boş koymasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin ( âminnnnn )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gonderdim benao

Acimiyor merak etme sinek ısırığı gibi belki daha az
evet maalesef her seferinde alttan bakiyorlar

Allah yardim etsin insallah hepimize hersey güzel olur dilerim:)bu gece nasipse cikiyoruz yola heycan çok var dualarini eksik etme olur mu hamistin dimi sende kiyamam minigine kavusmussun insallah bizde mutlu haberi aliriz:)

Canim bide bugun biz burda 3 kisi transferimizin 4. Gunundeyiz ve hic belirtimiz olmamasindan sikayetciyiz. Senin belirtilerin nelerdi

Merhaba kızlar 8 mayıs transfer tarihim bugün itibarı ile 7 haftalık hamileym.benim transfer'den sonra kasik ağrım devam etti bugün oldu halen var bazen çok şiddetli oluyor ayrıca benim göğüslerim transfe'den 3 Gün sonra şişti ve çok ağrıyor'lar di

Ben yeterli mesaj yazmadığım için özel mesajda atamıyorum henüz :/ ama buradan yazabilirim bence sakıncası yok

05.06.2014 de transferim oldu. Sonucumu 17.06.2014 de alacağım. Sorunum FSH yüksekliği. İlk tüp bebek denemem ve Zeynep Kamil de görüyorum tedavimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…