2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim bide bugun biz burda 3 kisi transferimizin 4. Gunundeyiz ve hic belirtimiz olmamasindan sikayetciyiz. Senin belirtilerin nelerdi

Bugun transferden sonraki 10. Gunum ve normalde adet gunum..
Adet olmadim ama sancilarim uuzn zamamdir devam ediyor..
Bugun de adet sancilarim var...
Insallah olmam....

gun yaklastikca daha da korkuyor insan

Tatlim benim transfer'in 9. Günü yaptı çıktı istersen yap

Ahh kiyamam insallah bitanemm benim insallab hepimiz hamis kaliriz bebislerimizin hayırlı haberlerini aliriz amiiinnnnnnben yarin sabah basliyorum ne olur dua edin banada hepimizin yuzunu guldursun rabbim sizleri coooook seviyorumm:))))

Merhaba bende özel'den mesaj atamıyorum ben 23 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim bende pko var bundan dolayı tüp bebek yapildi 8 mayıs'ta yapıldı sonucu ise 20 mayıs'ta alınacak ben dayanamadım transfer sonrası 9 Gün yaptım 11.95 çıktı
12.gün ise 59.79 çıktı
14.gün ise 139.9 çıktı
19.gün ise 1454 çıktı
Şu an 6 haftalık hamileym kese ve bebek göründü haftaya kalp atışı için gideceğiz ben tedavi mi malatya fethiye ersan tüp bebek merkezin'de gördm rabbim kısa zaman'da herkese nasip eder inşallah

Gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin bir tane mi koymuşlardı bende pko hastasıyım daha başlamadım ama hiç bişey bilmiyorumtrcrübelerinden faydalanmak isterim

Allah yardim etsin insallah hersey güzel olur dilerim:)bu gece nasipse cikiyoruz yola heycan çok var dualarini eksik etme olur mu hamistin dimi sende kiyamam minigine kavusmussun insallah bizde mutlu haberi aliriz:)

Inşallah canım Allah yol açıklığı versin
Tedaviniz şimdiden hayirli olsun Rabbim yaninizda olsun inşallah hayirli sonuca sende ulasacaksin Allahın izniyle..

Merhaba benimde transferim ayni gün oldu. Yani sonucu ayni zamanda alacagiz. Insallah hayirli sonuclar aliriz. Benimde fsh yüksek 15,5. Senin kac? Benim 5 yumurtam oldu 4 ü döllendi sonuna kadar 2 tane dayandi onlarida transfer ettiler. Malesef dondurmaya birsey kalmadi. Insallah da gerek duymam. Senin durumun nedir?

İnşallah ikimizde olumlu sonuçlarımızı da buradan paylaşırız
Benim en son FSH 17 civarındaydı. 11 yumurta toplanmış 8i döllenmiş ama 1 tanesi dayanabilmiş o da orta kalıtedeydi onu transfer ettiler. Hep olumlu düşünelim olumlu olsun canım. Sende hiçbir belirti değişiklik falan var mı canım?

Selam kızlar nasılsınız alxfa den haber alan var mı merak ettim ..?

Kızlar size bir sorum olacak benim ilk tedavim iptal olmuştu ,ikinçi tedavime ay sonu da başlıyacam Allah'ın izniyle :) sorum tedaviye sürecinde Soğan kuru su yapmam zarar olur mu ? Yapan var mi ?

Selam canım, bende çikolata kisti var tedaviye başlarken içsem mi soğan suyu diye çok düşünmüştüm ama bişeyi bozarım tedaviyi etkilerim vs diye yapmadım.

Bugun benim igne kullanmada 4.gunum ayaga kalkinca kasiklarimda adet agrisi gibi bir sanci oluyor oturunca iyiyim benim gibi olanlar var mi yumurtalarim cabuk mu buyudu diye endise ediyorum 😞

Son düzenleme:

Gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin bir tane mi koymuşlardı bende pko hastasıyım daha başlamadım ama hiç bişey bilmiyorumtrcrübelerinden faydalanmak isterim

2 tane ama tek tuttu dr ne diyor senin için

Bende olmulu düsünmeye calisiyorum ama arada bir ümitsizlik olmuyor degil. Herseyden önemlisi hayirlisini istemek gerek. Benim yasim 32 senin kac? 35 altinda yas olunca tutma ihtimali daha yüksek deniyor acaba bizim durumumuzda olanlar icinde öyle mi? Benim bir tanesi 8 hücreliymis digeride sanirim 6 hücreli.

Belirtimidir bilmiyorum ama bugün sabah kalktigimda sersem gibiydim basim dönüyordu midemde pek iyi degildi. Sürekli uyuyorum. Acaba ilaclardan mi diye düsünüyorum. Önceden Progesteronu agizdan alirken uyku yapiyordu ama vajinadan alinca yapmamasi gerekiyor diye biliyordum. Belkide antibiyotik yapiyordur. Sende var mi bi degisiklik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…