Kizlar bugun transferimin 5. Gunu. Hic bir belirtim yok. Alglamamak icin zor duruyorum. Yada durmasam mi hic tutmamasim mi olmicak mi?😞😞
Adet gunumden 4 gun sonra adet oldum canim simdide gonal-f ile birlikte kullaniyorum bizde basladik bakalim ☺
Canım 6. Günüm bende de hala belirti yok:) hala aynıyız anlaşılan:)))
Bende olmulu düsünmeye calisiyorum ama arada bir ümitsizlik olmuyor degil. Herseyden önemlisi hayirlisini istemek gerek. Benim yasim 32 senin kac? 35 altinda yas olunca tutma ihtimali daha yüksek deniyor acaba bizim durumumuzda olanlar icinde öyle mi? Benim bir tanesi 8 hücreliymis digeride sanirim 6 hücreli.
Belirtimidir bilmiyorum ama bugün sabah kalktigimda sersem gibiydim basim dönüyordu midemde pek iyi degildi. Sürekli uyuyorum. Acaba ilaclardan mi diye düsünüyorum. Önceden Progesteronu agizdan alirken uyku yapiyordu ama vajinadan alinca yapmamasi gerekiyor diye biliyordum. Belkide antibiyotik yapiyordur. Sende var mi bi degisiklik?
Canım 6. Günüm bende de hala belirti yok:) hala aynıyız anlaşılan:)))
Valla hayatim utanmasam test yapicam neymis bu heyecan 😃😃
kızlar içinizi ferah tutun herkeste aynı olacak diye bişey yok belki sizin bebişler biraz daha nazlıdır kendinizi de onları da üzmeyin nolur
Gerçi uyku hali var bende ama transfer olduğum günden beri var geceleri tuvalete çok kalkıyorum ondandır belki diyorum. Ben dr un dediği güne kadar yapmıycam olumsuz sonuçtan korktuğum için hiç merak etmiyorum sonucu
Canim liste nerdeCanlar listeye bi göz atın bakalım nasıl olmuşyoruldum mesajlar geldikçe ekleme yapacaim
merhaba arkadaşlarım. sizi yarı yolda bıraktım bu ay. sınavım var diye girememiştim.
kan testini en son geçen salı yaptırdık 185 e kadar yükseldi.
bugün sınavım bitti, bikaç gündür kötü şeyler hissediyordum. kan testini de geciktiriyordum. Beni soran arkadaşlarım olmuş allah razı olsun hepinizden.
bugün kanda gördüm ki bebeğim artık benimle değil. değerim 44 e düştü.
kimyasal gebelik yaşamışım.
rabbim sizinkilere can versin ayırmasın sizden onları.bana da bi dua okursanız sevinirim.
1 ay 8 günlük hamilelik heyecanı yaşadım.
ne diyelim rabbimden gelecek her türlü şeye razıyız.
Allah razı olsun hepinizden destekleriniz dualarınız için.
Mayısta haziranda tüp bebek yaptırcak arkadaşlar hep birlikte motive olalım sonuçlarımızı yazalım
Arkadaşlar yakında internetim tamamen kesilecek ev taşıyacağız o yüzden kimse bana darılıp gücenmesin kalbim gönlüm sizinle Rabbim yardımcımız olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin anne adaylarını şimdiden tebrik ediyorum..neredeyse topikce bütün arkadaşlarımız hamiş tabi şimdiye kadar olanlar (guncelleme tarihine kadar .) Ben haric sonucumu iki gün sonra alacağım birde listemizi guncelleyemedim malum pc bozuk yapilinca çok güzel bi liste yapacağım hamis annelerimizi de ekleyecegim...
Listemizde böyle
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İsim[/td]
[td]Transfer günü[/td]
[td]Yaş [/td]
[td]Sonuç günü[/td]
[td]Sonuç[/td]
[td]İnfertilite sebebi[/td]
[td]Tedavi merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dumaduma [/td]
[td]23 Mayıs[/td]
[td]27[/td]
[td]23Mayıs[/td]
[td][/td]
[td]PKOsendromu[/td]
[td]Ankara Genart tbm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]flufem [/td]
[td]1 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td]12 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lal-i[/td]
[td]30 Nisan [/td]
[td][/td]
[td]12 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]amasias[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]16 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]0hatu0[/td]
[td]6 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td]19 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sozenmelisa[/td]
[td]5 Mayıs [/td]
[td] [/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatibulut[/td]
[td]13 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td]25 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suheylab[/td]
[td]10 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecepelin[/td]
[td]11 Mayıs[/td]
[td][/td]
[td]23 Mayıs [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysin1[/td]
[td]29 Mayıs[/td]
[td]30[/td]
[td]10 Haziran[/td]
[td](8.günü öğrendi:)[/td]
[td]çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği[/td]
[td]İst.Bahçeci Fulya[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Selam kızlar nasılsınız alxfa den haber alan var mı merak ettim ..?
Kızlar size bir sorum olacak benim ilk tedavim iptal olmuştu ,ikinçi tedavime ay sonu da başlıyacam Allah'ın izniyle :) sorum tedaviye sürecinde Soğan kuru su yapmam zarar olur mu ? Yapan var mi ?
merhaba arkadaşlarım. sizi yarı yolda bıraktım bu ay. sınavım var diye girememiştim.
bugün sınavım bitti, bikaç gündür kötü şeyler hissediyordum. kan testini de geciktiriyordum. Beni soran arkadaşlarım olmuş allah razı olsun hepinizden.
rabbim sizinkilere can versin ayırmasın sizden onları.bana da bi dua okursanız sevinirim.
selam canım ben yaptım bi sorun olmadı şuanda hamişim
Kizlarrrya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?