2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Adet gunumden 4 gun sonra adet oldum canim simdide gonal-f ile birlikte kullaniyorum bizde basladik bakalim ☺

hayırlısı olsun canım inşallah bu son olur senin için bebişin sıkı sıkı tutunur :) şimdilik acıtmıyor iğneler hiç bi değişiklik yok aşırı uyumak dışında sen de ankarada tedavi oluyodun dimi?

Bende 31 yaşındayım canım. Ve bence bizim içinde geçerlidir 35 yaş sınırı. Çünkü biliyosun FSH ın yüksek olması erken menapoza kadar götürebiliyor. O yüzden ne kadar erken olursa o kadar iyidir. Bu arada banada transfer edilen embriyo 8 hücreliydi.
Son 2 gündür bende de sersemlik var. Başım dönüyor desem, normal dönme de değil sanki görüntü titriyor. Progesteron un yan etkilerinde var aslında baş dönmesi. Ama transferden öncede kullandım hiç böyle olmamıştım.

Canlar listeye bi göz atın bakalım nasıl olmuş yoruldum mesajlar geldikçe ekleme yapacaim

kızlar içinizi ferah tutun herkeste aynı olacak diye bişey yok belki sizin bebişler biraz daha nazlıdır kendinizi de onları da üzmeyin nolur

Valla canım nedense içim rahat hayırlısı olsun diye dua etmekten başka yapacak bişeyim de yok. Ama test günümü bekliycem geç olsun güç olmasın:)

bende haziranda başladım tedaviye ama benimki donmuş tedavisi.şimdilik sadece lucrin ve estrofem kullanıyorum .salı kontrolüm var muhtemelen cuma yada c.tesi transferimiz olacak.

merhaba arkadaşlarım. sizi yarı yolda bıraktım bu ay. sınavım var diye girememiştim.
kan testini en son geçen salı yaptırdık 185 e kadar yükseldi.
bugün sınavım bitti, bikaç gündür kötü şeyler hissediyordum. kan testini de geciktiriyordum. Beni soran arkadaşlarım olmuş allah razı olsun hepinizden.
bugün kanda gördüm ki bebeğim artık benimle değil. değerim 44 e düştü.
kimyasal gebelik yaşamışım.
rabbim sizinkilere can versin ayırmasın sizden onları.bana da bi dua okursanız sevinirim.
1 ay 8 günlük hamilelik heyecanı yaşadım.
ne diyelim rabbimden gelecek her türlü şeye razıyız.
Allah razı olsun hepinizden destekleriniz dualarınız için.

Canım dualarım seninle çok üzüldüm senin için ama hayırlısı böyleymiş rabbim en kısa zamanda evlat sevincini yaşatsın sana. Kendini üzme herşey çok güzel olacak allahın izniyle canım.

merhaba benide listeye ekleyebilirmisiniz transferim 28 mayısta yapıldı yaş 26 infertilite sebebi kanda pıtılaşma+ varikosel sonucumu transferımın 9. günü öğrendim pozitif 06.06.2014 te 182.2 çıktı beta tedavi merkezim bahçesi umut tüp bebek merkezi

Son düzenleme:

selam canım ben yaptım bi sorun olmadı şuanda hamişim

canım çok üzüldüm anlatamam sana..hepimizin çabası emeği amacı aynı..rabbim hepimizin yüzünü gülddürür inşallah bigün..sana üzülme diyemem..biz bulmak için çabalıoruz ama bulupta keybetmek daha zor eminim..allahım yardımcın olsun sana bollll bollll sabır versin..ama hiç bişey son değil canım asla pes etme..hayatına ve tedavine kaldığın yerden devam et...inşallah bigün seninde bizimde kucağımız dolacak tatlım..allaha emanet ol

selam canım ben yaptım bi sorun olmadı şuanda hamişim

Sagol cnm :) yapsam mi yapmasam mi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…