2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

slm kızlarrr nasılsınız benimde salı günü transferim var..buzluktaki bebelerden ikisi transfer olcak..dualarınızı eksik etmeyin bendende...ço heycanllıyım

Selam cnm merak ettim seni Allah'tan hayırlısını dile , dualarımız hep seninle .. Kendine iyi bak , şöyle düşün bak hamile kala bîliyorsun :)

Sagol cnm :) yapsam mi yapmasam mi düşünüyorum

canım soğan kürü bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor dediler yaptım tutundu . ilk denememiz negatifti bu tutundu maşallah ama ondanmıdır bilmiyorum . çünkü bende kanda pıhtılaşma varmış onunda tedavisini oldum bu arada

Bende o zaman yapayım benim ilkde 9 yumurtadan 3 dölendi sonra ikiye düştü transfer günü son 2 de ilerleme görmediler iptal ettiler. Şükür bende sorun yok eşimde morfoloji 1 geldi . Ama 2 . Umutluyum .. Sizinki uzun protokol muydu kisa olan miydi ?

Canımın içi çok merak ettim günlerdir ses ettim meraklandim..
Canim benim gözlerim doldu inan kötü oldum.. hakkinda hayırlısı olsun biz hep hayirlisini istedik hepimiz için Rabbime tevekkül et hiç birimiz bilemeyiz yarin birgün başımıza ne geleceğini duamiZ seninle canim Rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu yeniden taddirsin Rabbim devamli kilsin hayirlisini versin Rabbim bir dahaki sefere saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin Allahim kucağına almayida nasip etsin..
Hayirlisi boyleymis diye düşün belki ilerlese daha farkli sorunlar olacakti o yüzden el açalım tevekkül edelim canim yaşanacak o duygu varmış
Ben inanıyorum en kisa zamanda anne olacaksin şimdi kollari sivayip sorunun ne olduğunu bulma vakti sorun bulunsunki bir dahaki sefere daha hazirlikli kuşanasin önlemlerini
canim en kisa zamanda güzel haberlerini bekliyorum bizden ayrilma birakma lütfen Seni seviyorum bitanem geçmiş olsun :-( Rabbim bir dahaki sefere hayirli sağlıklı evlatlar versin belkide bir dahaki sefere ikizlerin olacak dualarimdasin canim benim..

canım değerlerini yazarmısın transferın kaçıncı günlerinde yaptırdığınıda

Canim 5.gun 0.1 :)
11.gun 82.58
13.gun 300
Üçüncü tahlili doktorum gerek görmedi ve ben catlayacagim meraktan yarin yeniden yaptiracagim ama 17.gun olmuş olacak..

Tatlim benim tedavi çok uzun sürdü şubat'ta başladık vücudum ilaç'a çok duyarlı yumurtalar hepsi bir anda büyüdü ve bir anda büyümesi durdu ayrıca kan pihtlasmasi var bundan dolayı rahm duvari oldugundan kaln bundan dolayı 2 kez kurtaj yapıldı yumurtalar 8 mart'a toplandı 2 ay bekledim 8 mayıs'da transfer oldu çok stresli ve acılı günler geçirdim

Kiyamam sakin üzülme dualarimiz seninle rabbim hayirlisini versin inşallah yine olur sen sıkma canini rabbim sana Çifter Çifter versin insallah dualarim seninle canim benim

Kıyamam yaa çok üzüldüm canım çok zor bir süreç zaten bide üstüne neler yaşamışsaın allah çabalarının mükafatını en kısa zamanda versin inşallah.

Canım çok zor bir süreç allh yardımcın olsun inşallah hersey istediğin gibi olur sende bebeğini kucağına alırsın nezaman sonuç belli olucak peki

canım tedavin hayırlı olsun sonucu yine bizzat bana bildirirsen sevinirim listemizede eklemiş oluruz

Canım çok zor bir süreç allh yardımcın olsun inşallah hersey istediğin gibi olur sende bebeğini kucağına alırsın nezaman sonuç belli olucak peki

Belli Tatlim bugün itibarı ile 7 haftalık hamileym

Belli Tatlim bugün itibarı ile 7 haftalık hamileym

Ayyy çok sewindim canım yaaa allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah artık hamilesin banada dua et duaların kabul olur senin şimdi...
Benimde kafam okadar karıştı ki pko hastası olup tutmayan çok insan okudum inşallah olur başka bi sorun çıkmaz umarım çok korkuyorum.benim adet düzensizliğim hiç yok çok yumurtam oluyo bir yada ikitaneside her ay düzenli gelişiyo ama hamile kalamıyorum birkere kimyasal gebelik yaşadım okadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…