merhaba arkadaşlarım. sizi yarı yolda bıraktım bu ay. sınavım var diye girememiştim.
kan testini en son geçen salı yaptırdık 185 e kadar yükseldi.
bugün sınavım bitti, bikaç gündür kötü şeyler hissediyordum. kan testini de geciktiriyordum. Beni soran arkadaşlarım olmuş allah razı olsun hepinizden.
bugün kanda gördüm ki bebeğim artık benimle değil. değerim 44 e düştü.
kimyasal gebelik yaşamışım.
rabbim sizinkilere can versin ayırmasın sizden onları.bana da bi dua okursanız sevinirim.
1 ay 8 günlük hamilelik heyecanı yaşadım.
ne diyelim rabbimden gelecek her türlü şeye razıyız.
Allah razı olsun hepinizden destekleriniz dualarınız için.
slm kızlarrr nasılsınız benimde salı günü transferim var..buzluktaki bebelerden ikisi transfer olcak..dualarınızı eksik etmeyin bendende...ço heycanllıyım
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım :) İnşallah sıkı sıkı tutunur ikiside annelerine
Sagol cnm :) yapsam mi yapmasam mi düşünüyorum
canım soğan kürü bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor dediler yaptım tutundu . ilk denememiz negatifti bu tutundu maşallah ama ondanmıdır bilmiyorum . çünkü bende kanda pıhtılaşma varmış onunda tedavisini oldum bu arada
Canımın içi çok merak ettim günlerdir ses ettim meraklandim..merhaba arkadaşlar sizi yarı yolda bıraktım bu ay. sınavım var diye girememiştim.
bugün sınavım bitti, bikaç gündür kötü şeyler hissediyordum. kan testini de geciktiriyordum. Beni soran arkadaşlarım olmuş allah razı olsun hepinizden.
rabbim sizinkilere can versin ayırmasın sizden onları.bana da bi dua okursanız sevinirim.
canım değerlerini yazarmısın transferın kaçıncı günlerinde yaptırdığınıda
Benim izmirde olucak ayın 20 sinde ilk muaynem daha hiç bişey konuşmadık canım.sana ne demişti bi farklılık oluyo mu bu hastalıkta tedavi şekli aynımı yoksareglinin kaçıncı günü yumurtaların toplandı mesela
merhaba arkadaşlarım. sizi yarı yolda bıraktım bu ay. sınavım var diye girememiştim.
Tatlim benim tedavi çok uzun sürdü şubat'ta başladık vücudum ilaç'a çok duyarlı yumurtalar hepsi bir anda büyüdü ve bir anda büyümesi durdu ayrıca kan pihtlasmasi var bundan dolayı rahm duvari oldugundan kaln bundan dolayı 2 kez kurtaj yapıldı yumurtalar 8 mart'a toplandı 2 ay bekledim 8 mayıs'da transfer oldu çok stresli ve acılı günler geçirdim[/QUOTEçabalarının
Tatlim benim tedavi çok uzun sürdü şubat'ta başladık vücudum ilaç'a çok duyarlı yumurtalar hepsi bir anda büyüdü ve bir anda büyümesi durdu ayrıca kan pihtlasmasi var bundan dolayı rahm duvari oldugundan kaln bundan dolayı 2 kez kurtaj yapıldı yumurtalar 8 mart'a toplandı 2 ay bekledim 8 mayıs'da transfer oldu çok stresli ve acılı günler geçirdim
Ben yeterli mesaj yazmadığım için özel mesajda atamıyorum henüz :/ ama buradan yazabilirim bence sakıncası yok
05.06.2014 de transferim oldu. Sonucumu 17.06.2014 de alacağım. Sorunum FSH yüksekliği. İlk tüp bebek denemem ve Zeynep Kamil de görüyorum tedavimi
Benim izmirde olucak ayın 20 sinde ilk muaynem daha hiç bişey konuşmadık canım.sana ne demişti bi farklılık oluyo mu bu hastalıkta tedavi şekli aynımı yoksareglinin kaçıncı günü yumurtaların toplandı mesela
Canım çok zor bir süreç allh yardımcın olsun inşallah hersey istediğin gibi olur sende bebeğini kucağına alırsın nezaman sonuç belli olucak peki
Belli Tatlim bugün itibarı ile 7 haftalık hamileym
Canim liste nerde
ilk sayfada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?