2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Tatlim içini ferah tut benim doktorum benim için umutlu değil'di hatta rahm duvarin kalinligndan dolayi kanser'den şüphelendi bunu duymak bile beni ne hale getirdi ağlayarak çıkıp eve gittim çok şükür sonuç çok güzel çıktı Tatlim ama yeni gebelik ve düşük riski yüksek yatıyorum dinlemiyorum allah razı olsun eşim ve ailesi çok destek oldular halen yemeğimi yapıp getirirler destek çok önemli eşim olmasa hiçbir şey yapamazdım

Eğer allah nasip ederde hamile kalırsam benimde eşim sağolsun asla hareket etmeme dahi izin vermez ben çalışıyorum ama allah masa başı bi problem olmaz heralde diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Ben'de masa başı calisiyordun transfer den sonra 20 Gün rapor aldım gitmedim 1 hafta gittim biraz rahatsız oldum 10 Gün daha rapor aldım bebeğimin kalp atislarni da duyalm ondan sonra 1 hafta gideceğim yapamazsam çıkış alacağım

Anladım canım tabi hiç riske atmamak lazım iyisi hakkında neyse o olsun

Canım benim hiç üzülme biz hep hayirlisini diledik. Demekki hayırlı değilmiş senin için. Senin nazlı Elif gelecek yakında ben inanıyorum. Sende inancını kaybetme sakin... Duamdasin arkadaşım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim Allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda yavruna kavusursun

Evt canim ankaradayim aci bademe gidiyorum sen nerde tedaviye basladin bende de uyku ve halsizlik var acaba ignelerden mi sen deyince aklima geldi kiz ☺

Canim 5.gun 0.1 :)
11.gun 82.58
13.gun 300
Üçüncü tahlili doktorum gerek görmedi ve ben catlayacagim meraktan yarin yeniden yaptiracagim ama 17.gun olmuş olacak..

Canım doktorun gerek duymadiysa sakin yaptırma. Ben yaptım o hatayı. İlk iki tahlilim çok iyiydi ama üçüncüsünü inatla yaptırdım laboratuarda makine bozulmuş bize yanlış sonuç vermişler ve doktorumu aradığımda dış gebelik olabilir çok anormal bu değer dedi ve dünya başımıza yıkıldı. Apar topar doktorumuza gittik şükürler olsun ki değerlerimde de bebekte de hiçbir sıkıntı yokmuş. Ama bizim omrumuzden ömür gitti. Doktorumda kızdı niye yaptırdınız diye. Sonuçların iyiyse hiç kafanı bulandirma derim canım. Bundan sonrası tamamen ultrasonla takip edilecek.

benimde ilk denemem negatif olunca pıhtılaşma olduğunu öğrendik.ne tedavisi oldun onun için.dr.bana transferden sonra iğne başlayacağını söyledi önceden coraspin kullanmaya gerek yok dedi.

Dualarim seninle canim uzulmemeye calis nolur belki 1-2 ay sonra kendiliginden hamile kalirsin benim basima geldi kimyasal gebelik 2 ay sonra hamile kaldim ama kan pihtilasmasi yuxunden kaybettim sen inancli birisin sakin pes etme bunda da vardur bi hayir diyelim arkadasim 😞

Cok geçmiş olsun canım, bende 2 yıl önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim, kalp atışlarını 6. haftadaı duymuştum, hayatımın en mutlu dönemini çok kısa yaşamıştım bütün teselliler boş, Allah yardımcın olsun, sabır versin, son evlat acın olsun inşallah

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar
Dün 3. Iğnemi vuruldum. Eşim yapıyor iğnemi korkuyorum iğneden :) Çarşamba gün ultrason günüm. Yumurtaları bakacaklar . O kadar heyecanlıyım ki günler geçmek bilmiyor .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

kızlar günaydın
dün içim rahat falan diyodum ama transferimin 7. günü bugün ve sol tarafımda batma var. 2 tane dış gebelik geçirdim ve dr um tüp bebekte de az da olsa dış gebelik riski var dedi.şimdi batma olunca korkmaya başladım daha test yapmama bi hafta var hem belirti yok hem korku başladı transferin ilk günlerinde çok umutluydum ve konuşuyodum bebişlerimle şimdi sanki yoklarmış gibi hissediyorum moralim çok düştü

Bebegım uzuldum herseyın hayırlısı üzülme desemde uzuleceksın bılıyorum bendede olmadı bak kısmet bi dahakınee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok ama cok uzuldum . bisey bulamiyorum soylenecek ama rabbimden hep hayirlisini istedik,demek ki zamani var. Dualarim seninle her zaman okurum.cok aratmadan mevlam gondersin yuvaniza cennet kokusunu.

Maide omer den haberi plan var mi? Cok Merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…