2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaşlarım geçmişi henüz okuyamadım, kaç gündür giremiyordum size bir merhaba demek istedim.
Transferimin 4. günü oldu bile, ben bugün işe başladım. Bu sefer daha rahatım ve soğukkanlıyım. Hatta biraz çok rahatım galiba. Ne kadar hızlı hareket ettiğimin, aniden oturup kalktığımın yeni farkına vardım. Maalesef her seferinde de yaptıktan sonra fark edip kızıyorum kendime. Allahtan hayırlısını diliyorum. Beslenme konusunda da, adettendir diye her gün kabak çekirdeği yiyorum başka da bir farklılık yapmadım. Doktorum clexan diye bir iğne verdi kan sulandırıcı, mübarek ne biçim yakıyor... Onun dışında bir sıkıntım yok. Jellerden sonra sakin sakin yürüyüş yapıyorum. Sanırım bu sayede jel hiç geri gelmiyor ve yayılıyor. Size de öneririm. Çok su içmeyi ihmal etmiyorum. Yalnız dondurulmuş tedavisinde test gününü 15 gün sonraya veriyorlarmış ona bi yıkıldım... Teeee 20 Haziran'da test yapmamı istediler. Ben 15'ine kendimi hazırlamıştım. Ama öte yandan kimyasal falan olursa hiç fark etmeden geçirmeyi tercih ederim. Ara bir değer falan görmekten artık çok korkuyorum. O yüzden 20 hazirana kadar dayanmaya çalışacağım. Hepinize tekrar çoook teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle topiği uzun zamandır takip ediyorum çok güzel haberler oldu
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizlere birşey sormak istiyorum
İlk tüp bebek denemem 1 haziranda 5. gün embriyosu transfer edildi
Normal test günüm çarşamba günü ama ben bugün dayanamayıp test yaptım
İkinci çizgi çok koyu değil ama çok silik de değil
Acaba çatlatma iğnesinin etkisi midir gebelik midir
İğneyi yapalı 15 gün oldu

Canım, benim bu topikden anladığım kadarıyla idrar testine güvenmemek gerekiyor. Sen hiç kafanı yorma çarşamba gününe az kalmış sık dişini bekle he bide iyi düşün iyi olsun :112: İnşallah hamile olduğunu da bizlerle paylaşmayı nasip etsin Allah

Amin canım inşallah bakalım belki bugün gider kan veririm

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. ilk tüp bebek denemem ve ayın 6'sında 2 embriyo transferim yapıldı. şu anda regl sancısı gibi sancılarım var doktor normal diyor ama ben endişe içindeyim. sizlerde oldu mu böyle bir şey?

Slm canim benimde 6. Gunum . Bende ilk gunlerde konusyodum ama simi hissetmiyorm yok gibi geliyor. Hic bir belitide yok.
Sendeki batmayi hayra yoralim.

Slm canim benimde 6. Gunum . Bende ilk gunlerde konusyodum ama simi hissetmiyorm yok gibi geliyor. Hic bir belitide yok.

canım sen ben bi de maideömer vardı üçümüzün sonucu aynı zaman onu biliyorum sen de hep belirtim yo diyosun sizi yakından takip ediyorum zaten. ama maide test yaptırmıştı galiba erkendi daha ama sonucunu da yazmadı merak ediyorum onu da

Merhaba canim basladik bugun igneye ilk ignemi oldum :)
Bakti baslayabilirz dedi ins sonucuda guzel olur siz hamileler dua edin bol bol :)
Igneler icinde forumda akşam vurulacak muhabbeti yapilmis bazi yerlerde ama bana farketmez sabah ise gitmeden yap git dedi. Sizce bir problem olur mu ?

canım özel mesaj atamıyorum ben de burdan yazmak istedim. Yaşım32, Yumurta rezervinde azalma ve eşimin sperm şekil bozuklugundan dolayı tüp bebek tedavisine başladık. Transfer tarihim; 11 mayıs, 23 mayıs'ta pozitif sonucu aldım. Ankara Hrs'de yapıldı transferim.

Canim belirtilerini yazarmisin. Biz sonuc bekliyoruz da:)

Canim benimde bilgim yok. Insallah guzel haberler alirizz.
Valla bir gram belirti yok. Normalse nasilsam aynen oyleyim

Benimde kontrol carsamba canim nerde tedavi oluyorsun ben ankarada aci bademde oluyorum

Hayırlı olsun cnm transferin.benim de oluyordu, pozitif sonucu gördüm çok şükür hala da oluyor. Umarım güzel haberlerini alırız cnm

Benim 7. günüm hala belirti yok. Sadece bir haftadır fellik fellik gezdim tozdum doktorum öyle dedi diye, akşamları yatınca baya yorulduğumu hissediyorum o kadar. Başkaca bir belirti yok neden yok diye kafama takmaya başladım. Mantıken olmaması gerekiyor zaten ama sabırsızlık insanın aklına kötü şeyler getiriyor.

canım benim de 7. gün test günün ne zaman?

canım benim de 7. gün test günün ne zaman?

14 Haziran. Daha önce yaptırmayı düşünmüyorum, olumsuz çıkmasından korkuyorum. Tam gününde kan testi yaptırıcam, sonra olumlu çıkarsa Pazartesi bir kez daha yaptırmayı düşünüyorum.

Tecrubelerimden ve su zamana kadar okuduklarimdan yola cikarak ...
İdrar testinde cift cizgi hic gorunmediginde kanda pozitif cikabiliyor yada cikmayadabiliyor.
Ama idrar testinde cok silik bile ciksa ki benim oyleydi cok silikti koyu degildi, kanda da buyuk ihtimal pozitif cikiyor.
Bence hamilesin .

Trabzonda Clirnartta tüp bebek yaptıran varmı adet olunca gitcem oraya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…