Merhaba arkadaşlar
Öncelikle topiği uzun zamandır takip ediyorum çok güzel haberler oldu
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizlere birşey sormak istiyorum
İlk tüp bebek denemem 1 haziranda 5. gün embriyosu transfer edildi
Normal test günüm çarşamba günü ama ben bugün dayanamayıp test yaptım
İkinci çizgi çok koyu değil ama çok silik de değil
Acaba çatlatma iğnesinin etkisi midir gebelik midir
İğneyi yapalı 15 gün oldu
Canım, benim bu topikden anladığım kadarıyla idrar testine güvenmemek gerekiyor. Sen hiç kafanı yorma çarşamba gününe az kalmış sık dişini bekle he bide iyi düşün iyi olsun :112: İnşallah hamile olduğunu da bizlerle paylaşmayı nasip etsin Allah
kızlar günaydın
dün içim rahat falan diyodum ama transferimin 7. günü bugün ve sol tarafımda batma var. 2 tane dış gebelik geçirdim ve dr um tüp bebekte de az da olsa dış gebelik riski var dedi.şimdi batma olunca korkmaya başladım daha test yapmama bi hafta var hem belirti yok hem korku başladı transferin ilk günlerinde çok umutluydum ve konuşuyodum bebişlerimle şimdi sanki yoklarmış gibi hissediyorum moralim çok düştü
Slm canim benimde 6. Gunum . Bende ilk gunlerde konusyodum ama simi hissetmiyorm yok gibi geliyor. Hic bir belitide yok.
Sendeki batmayi hayra yoralim.
Ama cnm iş zaten herzaman vardir ya önemseyip zamaninda başlayacaksin ya da başlayacaksin şimdi 4.gunu baslasan aklinda birsürü soru işareti olur bişey olsa bahanen hazır normalde reglinin 3.gunu iğnelere başlanıyor ama doktorun bakar pek sokmemisse başlanır belki
ARKADAŞLAR TOPİK LİSTEMİZİ YAPMAK İÇİN HEPİNİZ ÖZELDEN MESAJLA SORUNUN NE OLDUĞUNU (KISACA) TRANSFER OLDUĞUNUZ GÜNÜ SONUC GÜNÜNÜZÜ VE SONUCUNUZU VE SAKINCASI YOKSA TEDAVİNİZİ NEREDE YAPTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ SEVİNİRİM LİSTEMİZ TOPİĞİ ZİYARET EDEN ARKADAŞLARA DA YARDIMCI OLUR BELKİ HADİ BAKALIM
TEDAVİYE YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR DA SONUCU ALDIKTAN SONRA MESAJ ATABİLİR
HAYDİ BİSMİLLAH BOL BEBİŞLİ TOPİK OLACAK İNANIYORUM VE GÜN GELECEKKİ HEPİMİZ SENEYE DOĞACAK BEBİŞLERİMİZ İÇİN ODASI ALINACAK GİYSİ EŞYA OYUNCAK KONUŞUYOR OLACAĞIZBOL HAMİŞLİ AYLAR DİLİYORUM
canım özel mesaj atamıyorum ben de burdan yazmak istedim. Yaşım32, Yumurta rezervinde azalma ve eşimin sperm şekil bozuklugundan dolayı tüp bebek tedavisine başladık. Transfer tarihim; 11 mayıs, 23 mayıs'ta pozitif sonucu aldım. Ankara Hrs'de yapıldı transferim.
canım sen ben bi de maideömer vardı üçümüzün sonucu aynı zaman onu biliyorum sen de hep belirtim yo diyosun sizi yakından takip ediyorum zaten. ama maide test yaptırmıştı galiba erkendi daha ama sonucunu da yazmadı merak ediyorum onu da
Slm arkadaşlar
Dün 3. Iğnemi vuruldum. Eşim yapıyor iğnemi korkuyorum iğneden :) Çarşamba gün ultrason günüm. Yumurtaları bakacaklar . O kadar heyecanlıyım ki günler geçmek bilmiyor .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Kızlar umutta tup yaptıran varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun cnm transferin.benim de oluyordu, pozitif sonucu gördüm çok şükür hala da oluyor. Umarım güzel haberlerini alırız cnmmerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. ilk tüp bebek denemem ve ayın 6'sında 2 embriyo transferim yapıldı. şu anda regl sancısı gibi sancılarım var doktor normal diyor ama ben endişe içindeyim. sizlerde oldu mu böyle bir şey?
Slm canim benimde 6. Gunum . Bende ilk gunlerde konusyodum ama simi hissetmiyorm yok gibi geliyor. Hic bir belitide yok.
Sendeki batmayi hayra yoralim.
Benim 7. günüm hala belirti yok. Sadece bir haftadır fellik fellik gezdim tozdum doktorum öyle dedi diye, akşamları yatınca baya yorulduğumu hissediyorum o kadar. Başkaca bir belirti yok neden yok diye kafama takmaya başladım. Mantıken olmaması gerekiyor zaten ama sabırsızlık insanın aklına kötü şeyler getiriyor.
canım benim de 7. gün test günün ne zaman?
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle topiği uzun zamandır takip ediyorum çok güzel haberler oldu
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Sizlere birşey sormak istiyorum
İlk tüp bebek denemem 1 haziranda 5. gün embriyosu transfer edildi
Normal test günüm çarşamba günü ama ben bugün dayanamayıp test yaptım
İkinci çizgi çok koyu değil ama çok silik de değil
Acaba çatlatma iğnesinin etkisi midir gebelik midir
İğneyi yapalı 15 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?