2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Teşekkür ederim canım daha önce 2 spontan gebeliğim oldu ikisi de düştü
Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum galiba ki çok sevinemedimtabi daha belli olan bişey yok
Saat 4 te gidip kan vericem sizlere de haber veririm

Slm arkadaşlar
Puregon iğnesini kullananlar varmı aranızda

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu sefer Allah yuzunu guldursun dilerim , Hayirlisi olsun guzel haberini bekliyoruz..

uzun canımm ....................

Canim 5.gun 0.1 :)
11.gun 82.58
13.gun 300
Üçüncü tahlili doktorum gerek görmedi ve ben catlayacagim meraktan yarin yeniden yaptiracagim ama 17.gun olmuş olacak..

canım benim 9. gün 182.2
12.gün yani bugün 734.9 çıktı inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıkla 10 gün sonrada kese için doktora gitçem bakalım hayırlısı

benimde ilk denemem negatif olunca pıhtılaşma olduğunu öğrendik.ne tedavisi oldun onun için.dr.bana transferden sonra iğne başlayacağını söyledi önceden coraspin kullanmaya gerek yok dedi.

trnasferden önce dodeks b12 vitamini iğnesi verdi doktorum kanda pıhtılaşmada transfer öncesi bu iğneyi veriyolarmış corasprıınde kullanıyorum clexan 400 mg iğne vuruluyorum transferden sonrada

Kizlaaaar allahima çok şükür bugün basladik tedavimize aksam igne oluyorum ilk igneyi insallah hepimiz için hayirli olur olumlu sonuclar aliriz allahin izniyle :)sizinle paylasmak istedim

Kizlaaaar allahima çok şükür bugün basladik tedavimize aksam igne oluyorum ilk igneyi insallah hepimiz için hayirli olur olumlu sonuclar aliriz allahin izniyle :)sizinle paylasmak istedim

Merhaba canım
Tedavin hayırlı uğurlu olur inş
Bende 3 gün oldu iğnelere başlayalı
Hangi iğneye başladın ne kadar zaman kullanacaksın

Merhaba canım
Tedavin hayırlı uğurlu olur inş
Bende 3 gün oldu iğnelere başlayalı
Hangi iğneye başladın ne kadar zaman kullanacaksın

Gonal-f merionel verdi canim simdilik 4 gün kullanicam devami gelcekmis:)5.ci gün kontrol cumaya yani çok heycanlandim insallah pozitif sonuclarda aliriz hayirlisiyla canimcim:)

Gonal-f merionel verdi canim simdilik 4 gün kullanicam devami gelcekmis:)5.ci gün kontrol cumaya yani çok heycanlandim insallah pozitif sonuclarda aliriz hayirlisiyla canimcim:)

Bende puregonla başladım 5. Gün yani Çarşamba kontrolüm var .
Ben yurt dışındayım . Iğneye başlarken sonuçları hastahaneye faxlayın dediler . Ne sonucu bu . Anlamadım . Arıyorum ne doktora ne hemşirelere ulaşamıyorum kafam çok karışık

Kiyamam sonuca doktorun bakmasi gerekir tabi cocuk oyuncagi mi bu sen takma kafana ama hemsirelerin yonlendirmesi gerekir tabi fa×dan ne kadar konusicak anlamadim canimcim ya ilk defa duyuyorum ama sen canini sikma kuzum hersey yoluna girer allahim bebisinin hayirli haberini almani nasip etsin insalah:)

Hiç sorma ya bütün dosyayı okudum reçeteleri kontrol ettim . Birde plan kağıdı var onda 5. Günü ultrason ve kan testi yazıyor . Sanırım ben panik yapıyorum . Ama hala Fax işini anlayamadım . Iğnemi hemşire vursaydı ne sonucunu onlara faklayacaklar dimi ? Gittik ilk gün hemşireye ben kalemi almışım ilacı Unutmuşum :) neyseki eşim ben yaparım merak etme dedi . Hemşire gösterdi nasıl yapılacağını eşim evde yapıyor. Ee eve Fax mı alıcam şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…