Tecrubelerimden ve su zamana kadar okuduklarimdan yola cikarak ...
İdrar testinde cift cizgi hic gorunmediginde kanda pozitif cikabiliyor yada cikmayadabiliyor.
Ama idrar testinde cok silik bile ciksa ki benim oyleydi cok silikti koyu degildi, kanda da buyuk ihtimal pozitif cikiyor.
Bence hamilesin .
Hayırlı olsun cnm transferin.benim de oluyordu, pozitif sonucu gördüm çok şükür hala da oluyor. Umarım güzel haberlerini alırız cnm
Teşekkür ederim canım daha önce 2 spontan gebeliğim oldu ikisi de düştü
Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum galiba ki çok sevinemedimtabi daha belli olan bişey yok
Saat 4 te gidip kan vericem sizlere de haber veririm
Bende o zaman yapayım benim ilkde 9 yumurtadan 3 dölendi sonra ikiye düştü transfer günü son 2 de ilerleme görmediler iptal ettiler. Şükür bende sorun yok eşimde morfoloji 1 geldi . Ama 2 . Umutluyum .. Sizinki uzun protokol muydu kisa olan miydi ?
Canim 5.gun 0.1 :)
11.gun 82.58
13.gun 300
Üçüncü tahlili doktorum gerek görmedi ve ben catlayacagim meraktan yarin yeniden yaptiracagim ama 17.gun olmuş olacak..
uzun canımm ....................
benimde ilk denemem negatif olunca pıhtılaşma olduğunu öğrendik.ne tedavisi oldun onun için.dr.bana transferden sonra iğne başlayacağını söyledi önceden coraspin kullanmaya gerek yok dedi.
Uzun derken ne kadar uzun sürüyor ? Benimkide uzun .
Kizlaaaar allahima çok şükür bugün basladik tedavimize aksam igne oluyorum ilk igneyi insallah hepimiz için hayirli olur olumlu sonuclar aliriz allahin izniyle :)sizinle paylasmak istedim
Merhaba canım
Tedavin hayırlı uğurlu olur inş
Bende 3 gün oldu iğnelere başlayalı
Hangi iğneye başladın ne kadar zaman kullanacaksın
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Slm arkadaşlar
Puregon iğnesini kullananlar varmı aranızda
Merhaba canım
Tedavin hayırlı uğurlu olur inş
Bende 3 gün oldu iğnelere başlayalı
Hangi iğneye başladın ne kadar zaman kullanacaksın
Gonal-f merionel verdi canim simdilik 4 gün kullanicam devami gelcekmis:)5.ci gün kontrol cumaya yani çok heycanlandim insallah pozitif sonuclarda aliriz hayirlisiyla canimcim:)
selam. ben kullandım puregon
Inşallah hepimizin hayirli olsun canim miniklerimizle geciririz i Inşallah ramazani:)
Bende puregonla başladım 5. Gün yani Çarşamba kontrolüm var .
Ben yurt dışındayım . Iğneye başlarken sonuçları hastahaneye faxlayın dediler . Ne sonucu bu . Anlamadım . Arıyorum ne doktora ne hemşirelere ulaşamıyorum kafam çok karışık
Ah inş tek temennim duam bu
Rabbim dualarımızı kabul eyler inş .
Kiyamam sonuca doktorun bakmasi gerekir tabi cocuk oyuncagi mi bu sen takma kafana ama hemsirelerin yonlendirmesi gerekir tabi fa×dan ne kadar konusicak anlamadim canimcim ya ilk defa duyuyorum ama sen canini sikma kuzum hersey yoluna girer allahim bebisinin hayirli haberini almani nasip etsin insalah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?