2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Slm canım
Nasıl kullandın ? Her gün kan testi falan yaptırdın mı ? Yoksa bir kaç gün sonra mı .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

selam canım, hayırlı olsun öncelikle. biraz önce bir sürü yazdım ama nereye yolladım bilemiyorum :) ben reglin 3. günü başladım puregon'a. 200 ml olarak 8 gün iğne oldum. bu süreçte 3 kez ultrasonla baktılar. son gittiğim gün kan testi yapıldı, sonuca göre bir iğne daha verdiler centrino falan gibi birşey onla beraber bir 200 ml daha puregon vurdum. ertesi gün tekrar ultrasona girdim çatlatma iğnesini verdiler, yaptım 36 saat sonra yumurta toplandı, 4. gün de transferi oldu. şimdi beklemedeyim.

Anladim canim yurt disindasin ya belki çok gelim gidim yapmani istememistir sonucu bana faxla demiştir sen icini ferat tut hemsire yazdiysa aynen onlari uygulucaz banada yazdi verdi artik banada esim yapar ben korkuma yapamam da :)

Ah canim benim y'a hayirlisi insallah rabbim hayirlisi île evladini nasip eder inşallah.
Benimde aynı sayılır puregon 100uı başladım 6. Gün kontrol var bide 8. Gün . Biraz rahatladım . Yani hergün kan tahlili falan olunmuyor . Öyle bişey demediler ama . Dün gece 2 de kafama bi gidi deli oldum acaba acaba diye diye uyudum . Tedirgin oluyor insan bişeyi yanlış yaparsam tedavide sorun olur diye korkuyorum .

Senin sorunun neydi ?
Benim tüplerim olmadıgından tüp bebek yapıyoruz . Eşiminde benimde başka herhangi bir sorunumuz yok . Bu ilk denememiz .

Anladim canim yurt disindasin ya belki çok gelim gidim yapmani istememistir sonucu bana faxla demiştir sen icini ferat tut hemsire yazdiysa aynen onlari uygulucaz banada yazdi verdi artik banada esim yapar ben korkuma yapamam da :)

Hayırlısı inş sitresten mi iğneden mi bilmem içimde bişeyler oynuyor :)
Bende çok korkarım iğneden . Eşim ilk kez iğne yapmış o da bana . İlk ignemde ben korkudan paniğe girdim . O da gülmekten yerlere serildi çok komikti sonra tabi sinek ısırır gibi bişey oldu :) ben kafamı yatıga bogmuşum bittimi dediğimde bizimki gülme kırizine devam ediyordu :) ama hala korkuyorum

Merhaba canım
Tedavin hayırlı uğurlu olur inş
Bende 3 gün oldu iğnelere başlayalı
Hangi iğneye başladın ne kadar zaman kullanacaksın

Gonal-f merionel verdi canim simdilik 4 gün kullanicam devami gelcekmis:)5.ci gün kontrol cumaya yani çok heycanlandim insallah pozitif sonuclarda aliriz hayirlisiyla canimcim:)

kızlar tedavileriniz hayırlara vesile olsun inşallah ..sonu olumlu güzel olsun bende puregon +menopur kullanmıştım..bol şans

teşekkür ederim. benim ilaç sürecinde göbeğimin morarması dışında bir sıkıntım olmadı:) rahat ve sakin olmaya çalış önemli olan bu. bende pko var hafif düzeyde doktor normal yolla da olur ama uzun sürebilir dedi ben de 36 yaşındayım artık daha fazla beklemek istemedim. bir de tüp deneyelim dedik bakalım.

kızlar tedavileriniz hayırlara vesile olsun inşallah ..sonu olumlu güzel olsun bende puregon +menopur kullanmıştım..bol şans

Sagol canım benim inş Rabbim hayırlısını nasip eder
Senin nasıl geçiyor hamilelik aşerme var mı

Sagol canım benim inş Rabbim hayırlısını nasip eder
Senin nasıl geçiyor hamilelik aşerme var mı

kız yok ne aşermesi midem bulanıyo başım dönüyo bide çalışıyorum çok zor geçiyo ya..rabbim sizlerede yaşatsın bu bulantıları bu halleri

Iğneyi sol tarafına mı sag tarafınamı vuruyorsun. Ben sola vuruyorum onu bile kafaya taktım . Bende morarma yok normal mi ?

kız yok ne aşermesi midem bulanıyo başım dönüyo bide çalışıyorum çok zor geçiyo ya..rabbim sizlerede yaşatsın bu bulantıları bu halleri

Aminnnnnn inşallahhh
Allah kolaylık versin canım eminim her zorluğu mutlu ediyordur seni çok bekledin çok istedin . Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip eylesin inş .

Ayni sizin gibi olucaz ozaman o igne yapar ben korkarim artikin napalim bebislerimiz olsunda yeriz kiz ne olcak gulsunler bakalim bizde onlara guleriz:))

Iğneyi sol tarafına mı sag tarafınamı vuruyorsun. Ben sola vuruyorum onu bile kafaya taktım . Bende morarma yok normal mi ?

ben bir sağ bir sol yaptım. morartmak tamamen benim beceriksizliğim ve etimin hassas oluşu yoksa morarma olmaması anormal bir şey değil endişelenme. sağlıklı sıhhatli yumurtaların olur inşallah

evet ya zor oluyo ama sonu güzel olsun herşeye razıyım ben rabbim ...inşallah tez zamanda sizdende güzel haberler alırız

Kizlaaaar allahima çok şükür bugün basladik tedavimize aksam igne oluyorum ilk igneyi insallah hepimiz için hayirli olur olumlu sonuclar aliriz allahin izniyle :)sizinle paylasmak istedim

bebişim handem bende bugün adet oldum şükürler olsun :) yarın bende doktorda sabah 09 da randevum var sanırım bende yarın ilk iğneme başlıyorumm. cnm yaa beraber aynı zamanda transfer olucaz ve Allah izin verirse beraber sonuçlarımızı alıcaz... inşallah ikimizinkide pozitif olur rabbim yardımcımız olsun

saol taze gebe :) naısl gidiyor herşey yolundadır inşallah canım... bebişin kesesi göründümü ? inşallah kalp atımı cinsiyeti derken hoopp kucağında yaramaz mı yaramaz bebek bulursun amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…