- 4 Ekim 2013
- 32
- 3
- 88
Slm canım
Nasıl kullandın ? Her gün kan testi falan yaptırdın mı ? Yoksa bir kaç gün sonra mı .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hiç sorma ya bütün dosyayı okudum reçeteleri kontrol ettim . Birde plan kağıdı var onda 5. Günü ultrason ve kan testi yazıyor . Sanırım ben panik yapıyorum . Ama hala Fax işini anlayamadım . Iğnemi hemşire vursaydı ne sonucunu onlara faklayacaklar dimi ? Gittik ilk gün hemşireye ben kalemi almışım ilacı Unutmuşum :) neyseki eşim ben yaparım merak etme dedi . Hemşire gösterdi nasıl yapılacağını eşim evde yapıyor. Ee eve Fax mı alıcam şimdi :)
selam canım, hayırlı olsun öncelikle. biraz önce bir sürü yazdım ama nereye yolladım bilemiyorum :) ben reglin 3. günü başladım puregon'a. 200 ml olarak 8 gün iğne oldum. bu süreçte 3 kez ultrasonla baktılar. son gittiğim gün kan testi yapıldı, sonuca göre bir iğne daha verdiler centrino falan gibi birşey onla beraber bir 200 ml daha puregon vurdum. ertesi gün tekrar ultrasona girdim çatlatma iğnesini verdiler, yaptım 36 saat sonra yumurta toplandı, 4. gün de transferi oldu. şimdi beklemedeyim.
selam canım, hayırlı olsun öncelikle. biraz önce bir sürü yazdım ama nereye yolladım bilemiyorum :) ben reglin 3. günü başladım puregon'a. 200 ml olarak 8 gün iğne oldum. bu süreçte 3 kez ultrasonla baktılar. son gittiğim gün kan testi yapıldı, sonuca göre bir iğne daha verdiler centrino falan gibi birşey onla beraber bir 200 ml daha puregon vurdum. ertesi gün tekrar ultrasona girdim çatlatma iğnesini verdiler, yaptım 36 saat sonra yumurta toplandı, 4. gün de transferi oldu. şimdi beklemedeyim.
Anladim canim yurt disindasin ya belki çok gelim gidim yapmani istememistir sonucu bana faxla demiştir sen icini ferat tut hemsire yazdiysa aynen onlari uygulucaz banada yazdi verdi artik banada esim yapar ben korkuma yapamam da :)
Merhaba canım
Tedavin hayırlı uğurlu olur inş
Bende 3 gün oldu iğnelere başlayalı
Hangi iğneye başladın ne kadar zaman kullanacaksın
Gonal-f merionel verdi canim simdilik 4 gün kullanicam devami gelcekmis:)5.ci gün kontrol cumaya yani çok heycanlandim insallah pozitif sonuclarda aliriz hayirlisiyla canimcim:)
Ah canim benim y'a hayirlisi insallah rabbim hayirlisi île evladini nasip eder inşallah.
Benimde aynı sayılır puregon 100uı başladım 6. Gün kontrol var bide 8. Gün . Biraz rahatladım . Yani hergün kan tahlili falan olunmuyor . Öyle bişey demediler ama . Dün gece 2 de kafama bi gidi deli oldum acaba acaba diye diye uyudum . Tedirgin oluyor insan bişeyi yanlış yaparsam tedavide sorun olur diye korkuyorum .
kızlar tedavileriniz hayırlara vesile olsun inşallah ..sonu olumlu güzel olsunbende puregon +menopur kullanmıştım..bol şans
Sagol canım benim inş Rabbim hayırlısını nasip eder
Senin nasıl geçiyor hamilelik aşerme var mı
teşekkür ederim. benim ilaç sürecinde göbeğimin morarması dışında bir sıkıntım olmadı:) rahat ve sakin olmaya çalış önemli olan bu. bende pko var hafif düzeyde doktor normal yolla da olur ama uzun sürebilir dedi ben de 36 yaşındayım artık daha fazla beklemek istemedim. bir de tüp deneyelim dedik bakalım.
kızlar tedavileriniz hayırlara vesile olsun inşallah ..sonu olumlu güzel olsunbende puregon +menopur kullanmıştım..bol şans
kız yok ne aşermesi midem bulanıyo başım dönüyo bide çalışıyorum çok zor geçiyo ya..rabbim sizlerede yaşatsın bu bulantıları bu halleri
Hayırlısı inş sitresten mi iğneden mi bilmem içimde bişeyler oynuyor :)
Bende çok korkarım iğneden . Eşim ilk kez iğne yapmış o da bana . İlk ignemde ben korkudan paniğe girdim . O da gülmekten yerlere serildiçok komikti sonra tabi sinek ısırır gibi bişey oldu :) ben kafamı yatıga bogmuşum bittimi dediğimde bizimki gülme kırizine devam ediyordu :) ama hala korkuyorum
Iğneyi sol tarafına mı sag tarafınamı vuruyorsun. Ben sola vuruyorum onu bile kafaya taktım . Bende morarma yok normal mi ?
Ayni sizin gibi olucaz ozaman o igne yapar ben korkarim artikin napalim bebislerimiz olsunda yeriz kiz ne olcak gulsunler bakalim bizde onlara guleriz:))
Aynen her acıya ağrıya razıyım
Insallah canım benim çok saol dualarini eksik etme bizden emi
Aminnnnnn inşallahhh
Allah kolaylık versin canım eminim her zorluğu mutlu ediyordur seni çok bekledin çok istedin . Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip eylesin inş .
Kizlaaaar allahima çok şükür bugün basladik tedavimize aksam igne oluyorum ilk igneyi insallah hepimiz için hayirli olur olumlu sonuclar aliriz allahin izniyle :)sizinle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?