2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

saol taze gebe :) naısl gidiyor herşey yolundadır inşallah canım... bebişin kesesi göründümü ? inşallah kalp atımı cinsiyeti derken hoopp kucağında yaramaz mı yaramaz bebek bulursun amin :)

canım benim sağolasın hamdolsun herşey yolunda .tek kesemiz göründü bu perşembe bakalım kalp atışı duyulacakmı halsizlik baş dönmesi bulantılar başladı ama sonu güzel olsunda razıyız valla inşallah canı gönülden diliyorum rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin aminnnnnnnnnn

duyulur inşallah canım. geç duyulsun sağlıklı olsun yeter...bizede dua et cnm hep birlikte güzel haberlerimizi paylasalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrr ya çok sevincliyim değerim kat kat katlanmış Maşallah bugün ikinci kan tahlilinin sonucunu alinca daha daha bi inandim

Dumaduma canım mrb,bende cuma günü sonucumu aldım çok şükür pozitif iki gün sonra testi tekrar ettirdik iki kattan fazla artış olmuş, doktorum sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama sana da bir sorayım senin doktorun ne dedi acaba artışına,yanlış hatırlamıyorsam senin 3 kat artmıştı sanırım.insan çok artınca da tedirgin oluyorda canım sana da sorayım dedim

Amin Rabbim bu yola çıkan herkese nasip etsin
Test olayi Külliyen yalan transferimin 16 gününde sonuç pozitif olmasina rağmen sırf çift çizgiyi görmek için test yaptim ama yine göremedim cift çizgiyi bence sağlıklı değil insanı uzmekten başka bi işe yaramiyor test yapmak.

Canim gozunaydin benim doktorum emin oldu ve bi daha test istemedi direk kese görmeye gideceğiz bende bugün test yaptiracaktim ama kalbimi bozmayim dedim yaptirmadim cumaya kaldı direk keseyi gorecegiZ Allahin izniyle

Tebrikler allah devamını nasip etsin canım..sizde ki sorun neydi cnm

Inşallah 2 kese görürsün 2 tane yaramaz bebişin olur aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…