- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Canim gozunaydin benim doktorum emin oldu ve bi daha test istemedi direk kese görmeye gideceğiz bende bugün test yaptiracaktim ama kalbimi bozmayim dedim yaptirmadim cumaya kaldı direk keseyi gorecegiZ Allahin izniyle
Kızlar kan verdim sonuç 122 :)
Allahım bundan sonra da hayırlısını eylesin
Canim gozunaydin benim doktorum emin oldu ve bi daha test istemedi direk kese görmeye gideceğiz bende bugün test yaptiracaktim ama kalbimi bozmayim dedim yaptirmadim cumaya kaldı direk keseyi gorecegiZ Allahin izniyle
Canim hayırlısı olur inşallah sağolasın bana tek embriyo transfer edildi ama ne mucizeler duyduk biz:)Inşallah 2 kese görürsün 2 tane yaramaz bebişin olur aminnnnnnnnnn 
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim gozun aydin Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin.
Bizlerede dua et
Merhaba kızlar size bi sorum olucak bu siteyi sürekli takip ediyorum ve çok seviyorum inşallah bu sitede olup tüm anne olmak isteyen herkes anne olur allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımızı boş koymasın ( aminnn ) Ben tüp bebek için tedaviye başladım 8. Günüm puregon kullanıyorum benim bazen sancım oluyor midem bulanıyor acaba ilaçtan mı normal bişey mi yoksa hasta mı olucam bilmiyorum bana bu ilaçtan sitede kendimi sartlamak istemiyorum bu şekilde olan arkadaşlar var mı acaba şimdiden bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik ederim canim .İdrar testinde silik cikiyorsa kanda pozitif cok buyuk ihtimal cikiyor.
Allah tamamina erdirsin...
Canim bende puregon ve menopur kullandim.bulanti halsizlik yanma normal.korkma inşallah hayirli olur
Merhaba kızlar size bi sorum olucak bu siteyi sürekli takip ediyorum ve çok seviyorum inşallah bu sitede olup tüm anne olmak isteyen herkes anne olur allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımızı boş koymasın ( aminnn ) Ben tüp bebek için tedaviye başladım 8. Günüm puregon kullanıyorum benim bazen sancım oluyor midem bulanıyor acaba ilaçtan mı normal bişey mi yoksa hasta mı olucam bilmiyorum bana bu ilaçtan sitede kendimi sartlamak istemiyorum bu şekilde olan arkadaşlar var mı acaba şimdiden bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ...
Canım ben de puregon kullandım hem başım dönüyodu hem de öğürüyodum bulantıdan. Çok normal yani ayrıca göğüslerim de öyle şişti ve ağrıdı ki el değmiyodu
Canım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin darısı da bize olsun
bebişim handem bende bugün adet oldum şükürler olsun :) yarın bende doktorda sabah 09 da randevum var sanırım bende yarın ilk iğneme başlıyorumm. cnm yaa beraber aynı zamanda transfer olucaz ve Allah izin verirse beraber sonuçlarımızı alıcaz... inşallah ikimizinkide pozitif olur rabbim yardımcımız olsun
Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım bendede aynı sorun var bir an kötü bişeler olduğunu düşündüm içim rahatladı şimdi bilgi verdiğin için teşekkür ederim Bu arada canım sen ne aşamadasın nasılsın ?
İyiyim canım ben en zor aşama olan bekleme aşamasındayım transferimim 7. Günü bugün bazen umutlu bazen umutsuz belkliyoruz işte :) konuştun mu dr la kaç tane transfer edecek?
Hep umutlu ol inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah sağ salim kucağına alırsın ( âmin ) kontrole gittiğimde sordum ama Dr erken dedi daha o aşamaya gelmedik dedi işte yarın bi daha kontrole gitcem inşallah hersey yolundadır .. Bak senin ne güzel az bi bekleme günün kalmış inşallah güzel haberlerini alırız
İnş canım senin için de herşeyin hayırlısı olsun . Kucaklarımız bebekle dolsun
Çok sevindim bebegimm allah yardimcin olsun çok güzel bi duygu bebegine ilk adim güzel haberlerini bekliyorum dualarim seninle ilk ignemi şimdi oldum gerisi Rabbimden insallah bu senenin hamişleri oluruzz canimmm))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?