2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim gozunaydin benim doktorum emin oldu ve bi daha test istemedi direk kese görmeye gideceğiz bende bugün test yaptiracaktim ama kalbimi bozmayim dedim yaptirmadim cumaya kaldı direk keseyi gorecegiZ Allahin izniyle

Inşallah 2 kese görürsün 2 tane yaramaz bebişin olur aminnnnnnnnnn 

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gozunaydin benim doktorum emin oldu ve bi daha test istemedi direk kese görmeye gideceğiz bende bugün test yaptiracaktim ama kalbimi bozmayim dedim yaptirmadim cumaya kaldı direk keseyi gorecegiZ Allahin izniyle

Ay iyi sewindim canım benimde eşim tekrar yaptıralım dior ama bende senin gibi kafa karıştırmak istemiorum doktorum tekrarla demedi 10 gün sonra keseyd bakacağız dedi,inşallah hayırlısı ile görelim şu keselerimizi de rahatlayalım

Canim hayırlısı olur inşallah sağolasın bana tek embriyo transfer edildi ama ne mucizeler duyduk biz:)
Yinede bir tanede olsa basimizin taci yaramaz:) akli selim ve sağlıklı olsun sıhhatli olsun da Rabbim seninde benimde cumlemizin gönlüne göre versin..

Merhaba kızlar size bi sorum olucak bu siteyi sürekli takip ediyorum ve çok seviyorum inşallah bu sitede olup tüm anne olmak isteyen herkes anne olur allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımızı boş koymasın ( aminnn ) Ben tüp bebek için tedaviye başladım 8. Günüm puregon kullanıyorum benim bazen sancım oluyor midem bulanıyor acaba ilaçtan mı normal bişey mi yoksa hasta mı olucam bilmiyorum bana bu ilaçtan sitede kendimi sartlamak istemiyorum bu şekilde olan arkadaşlar var mı acaba şimdiden bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende puregon ve menopur kullandim.bulanti halsizlik yanma normal.korkma inşallah hayirli olur

Canım ben de puregon kullandım hem başım dönüyodu hem de öğürüyodum bulantıdan. Çok normal yani ayrıca göğüslerim de öyle şişti ve ağrıdı ki el değmiyodu

Canım ben de puregon kullandım hem başım dönüyodu hem de öğürüyodum bulantıdan. Çok normal yani ayrıca göğüslerim de öyle şişti ve ağrıdı ki el değmiyodu

Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım bendede aynı sorun var bir an kötü bişeler olduğunu düşündüm içim rahatladı şimdi bilgi verdiğin için teşekkür ederim Bu arada canım sen ne aşamadasın nasılsın ?

Çok sevindim bebegimm allah yardimcin olsun çok güzel bi duygu bebegine ilk adim güzel haberlerini bekliyorum dualarim seninle ilk ignemi şimdi oldum gerisi Rabbimden insallah bu senenin hamişleri oluruzz canimmm))))

İyiyim canım ben en zor aşama olan bekleme aşamasındayım transferimim 7. Günü bugün bazen umutlu bazen umutsuz belkliyoruz işte :) konuştun mu dr la kaç tane transfer edecek?

İyiyim canım ben en zor aşama olan bekleme aşamasındayım transferimim 7. Günü bugün bazen umutlu bazen umutsuz belkliyoruz işte :) konuştun mu dr la kaç tane transfer edecek?

Hep umutlu ol inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah sağ salim kucağına alırsın ( âmin ) kontrole gittiğimde sordum ama Dr erken dedi daha o aşamaya gelmedik dedi işte yarın bi daha kontrole gitcem inşallah hersey yolundadır .. Bak senin ne güzel az bi bekleme günün kalmış inşallah güzel haberlerini alırız

İnş canım senin için de herşeyin hayırlısı olsun . Kucaklarımız bebekle dolsun

Çok sevindim bebegimm allah yardimcin olsun çok güzel bi duygu bebegine ilk adim güzel haberlerini bekliyorum dualarim seninle ilk ignemi şimdi oldum gerisi Rabbimden insallah bu senenin hamişleri oluruzz canimmm))))

İnşallah canım inşallah :)

Merhaba arkadaslar bende bu ay hevesle adetin 2. Gunu gittim ama bazi testler istedi doktorum o yuzden bi dahaki adet donemine kaldi. Hayirlisi. Herkesten hayirli guzel haberler bekliyorum ... :))

Son düzenleme:
yeni hamişleri tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşaALLAH...CÜMLEMİZİN GEBELİĞİNİ..

ayrıca çookk mutluyum ikiz bebişlerimiz çoğalmış..beni yalnız bırakmadığınız için öpüyorum sizi

ALXFA cım...canım seni çok merak ediyordum...kimyasal gebelik yaşamışsın(
rabbimin takdiri canım ne desek boş.ama ben her zaman daha büyük imtihanlardan korkar ve halime şükrederim.sende öylesin eminim ve rabbim asla kulunun taşıyamayacağını vermez en kısa zamanda sennde yavrun hayatına girsin inşaALLAH canım benm..yaz arada olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…