2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Yapmadım canım yarın yapıcam asıl test günüm yarın. Nasılsa dr 12. Gün testini istiyo ille diye bekliyim dedim. İnşallah hayırlı sonuç alırım. İlgine teşekkürler :)

Hayirlisi insallah canim dort gozle iyi haberlerini bekliyorum canim

Insallah canim insallah ☺ ankarada aci bademe gidiyorum sen nereye gidiyorsun

canım merhaba banada 2 adet embriyo transferi yapıldı 12 . gün kan testi 734.9 çıktı ikiz midir aceba senin değerin kaçtı kese görmeden değere göre anlaşılıyormu

arkadaşlar sanırım lucrin iğneler yüzünden vücudumda biraz büyük kırmızı lekeler oluştu. hatta kabuklandı ve döküntü halinde soyuluyorlar. ilk çıktığında doktoruma göstermiştim, korkulacak bir şey yok dedi ama git gide artıyor, korkmaya başladım ben. böyle bir yan etki yaşayan var mı?

canım Allah korusun inş kötü bişey yoktur ama kafanı kurcalamıyormu bu durum seni takip ediyorum idrardan çift çizgi çıkması gerek diye düşünüyorum..bence yarın tekrar kan testini tekrarla..sonrası daha büyük yıkım olur senin için kesye kadar umutlanıp hayal kırıklığına uramak..inan dediğimi gibi inş herşe yolundadır..sadece tedbir amaçlı yarın kan testine git canım..yolunda gitmeyen bişeyler varsa artı bir ilaç kulandırır doktorun canım..

Insallah canim insallah ☺ ankarada aci bademe gidiyorum sen nereye gidiyorsun

ben de ankara başkentle başladım canım lucrin iğneleri kullanıyorum adet olunca tekrar gidicem ankaraya. az kaldı inşallah bi hafta içinde biraz daha yaklaşıcaz bebişimize :)

canım geçmiş olsun ben de kullanıyorum ama iğne izi bile belli olmuyor tekrar görüş doktorunla alerji falan olmasın her bünye farklı tepki verebilir:44:

Dumaduma ya once darisi basima sonra.... Idrarda b hcg atilimi zaten gec.cikiyor .hem her testin hassasiyeti bir degil arti kisiden kisiye degisiyor.kan testin pozitifse niye umursuyosun ki idrar testini .bosveeeer illa cift cizgi gorim diyosan bugun deilse yarin cikar hiiic bunlarla yorma kendini

Son düzenleme:

Bence de. Zaten 2 tip idrar testi var. Biri erken gebelik testi diye geçiyor ki kimse erken lafına kanmasın, bhcg 25'i geçince yani 14. gün falan çıkıyor. Diğer testler ise ancak adet gecikmesinden 7-10 gün sonra çıkıyor. Bu yüzden bizim gibi tedavi ile merakla haber bekleyenler için en doğrusu hastanenin dediği gün kan testi yapmak

Sonunda kalp atışı duyuldu.bilgisayar oyunu gibi oldu aşama aşama ilerliyoruz inşallah hersey hepimiz için iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonunda kalp atışı duyuldu.bilgisayar oyunu gibi oldu aşama aşama ilerliyoruz inşallah hersey hepimiz için iyi olur

ohh hadi gözün aydın canım dün seni geçirdim aklımdan naaptın acaba diye rahatladım şimdi:) allah kucağına almayı nasip etsin.

canım çok sevindik senin adına... inşallah 9 ayin sonunda kucağına alınca rahatlarsin..rabbim yardımcımız olsun..

Canim belirtilerini yazarmisin. Biz sonuc bekliyoruz da:)

Canım öncelikle en kısa zamanda hayırlı sonuclar almanız dileğiyle dualarım sizlerle. Belirtilerim; ilk günlerde kasık ağrılarım cok oldu ve gögüslerimde agrı vardı. Herhangibir akıntım olmadı, bu durum beni çok korkutuyordu. Herkes tutunma akıntısı olabileceğinden bahsederken bende akıntı yoktu Kasık ağrılarım tamamen geçti, sadece gögüslerim cok hassaslaştı. Onun dışında en büyük belirtim; sürekli uyku modundayım hiç halim yok sürekli uyuyorum. Son 1 haftadır mide bulantılarım başladı özellikle sabahları midem cok bulanıyor. Herkesin dediği gibi; belirtiler herkeste farklı olabilir sakın kimse canını sıkmasın bol bol dua edip beklemekten başka çaremiz yok, gönlünüzü ferah tutun.

Cok tesekkur ederim canim rabbim hayirlisini versin insallah

canım bende perşembe gdicemde 6+4 olmuş olcam perşembe duyulurmu ya ?? bide kalp sesimi duydunuz yoksa görüntüsümü

canım bende perşembe gdicemde 6+4 olmuş olcam perşembe duyulurmu ya ?? bide kalp sesimi duydunuz yoksa görüntüsümü

Canım merhaba, ben dün gittim doktora, 6+4 olmuş, kalp sesini duyduk çok şükür, hem görüntü hem de kalp sesini duyuyorsun. İnşallah sen de saglıklı bi şekilde duyarsın canım kalp sesini, dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…