Yapmadım canım yarın yapıcam asıl test günüm yarın. Nasılsa dr 12. Gün testini istiyo ille diye bekliyim dedim. İnşallah hayırlı sonuç alırım. İlgine teşekkürler :)
hayırlısı olsun canım inşallah bu son olur senin için bebişin sıkı sıkı tutunur :) şimdilik acıtmıyor iğneler hiç bi değişiklik yok aşırı uyumak dışındasen de ankarada tedavi oluyodun dimi?
yeni hamişleri tebrik ediyorumrabbim tamamına erdirsin inşaALLAH...CÜMLEMİZİN GEBELİĞİNİ..
ayrıca çookk mutluyum ikiz bebişlerimiz çoğalmış..beni yalnız bırakmadığınız için öpüyorum sizi
ALXFA cım...canım seni çok merak ediyordum...kimyasal gebelik yaşamışsın(
rabbimin takdiri canım ne desek boş.ama ben her zaman daha büyük imtihanlardan korkar ve halime şükrederim.sende öylesin eminim ve rabbim asla kulunun taşıyamayacağını vermez en kısa zamanda sennde yavrun hayatına girsin inşaALLAH canım benm..yaz arada olur mu?
Amin Rabbim bu yola çıkan herkese nasip etsin
Test olayi Külliyen yalan transferimin 16 gününde sonuç pozitif olmasina rağmen sırf çift çizgiyi görmek için test yaptim ama yine göremedim cift çizgiyi bence sağlıklı değil insanı uzmekten başka bi işe yaramiyor test yapmak.
Insallah canim insallah ☺ ankarada aci bademe gidiyorum sen nereye gidiyorsun
arkadaşlar sanırım lucrin iğneler yüzünden vücudumda biraz büyük kırmızı lekeler oluştu. hatta kabuklandı ve döküntü halinde soyuluyorlar. ilk çıktığında doktoruma göstermiştim, korkulacak bir şey yok dedi ama git gide artıyor, korkmaya başladım ben. böyle bir yan etki yaşayan var mı?
Amin Rabbim bu yola çıkan herkese nasip etsin
Test olayi Külliyen yalan transferimin 16 gününde sonuç pozitif olmasina rağmen sırf çift çizgiyi görmek için test yaptim ama yine göremedim cift çizgiyi bence sağlıklı değil insanı uzmekten başka bi işe yaramiyor test yapmak.
Sonunda kalp atışı duyuldu.bilgisayar oyunu gibi oldu aşama aşama ilerliyoruz inşallah hersey hepimiz için iyi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonunda kalp atışı duyuldu.bilgisayar oyunu gibi oldu aşama aşama ilerliyoruz inşallah hersey hepimiz için iyi olur
Canim belirtilerini yazarmisin. Biz sonuc bekliyoruz da:)
Canım öncelikle en kısa zamanda hayırlı sonuclar almanız dileğiyle dualarım sizlerle. Belirtilerim; ilk günlerde kasık ağrılarım cok oldu ve gögüslerimde agrı vardı. Herhangibir akıntım olmadı, bu durum beni çok korkutuyordu. Herkes tutunma akıntısı olabileceğinden bahsederken bende akıntı yoktuKasık ağrılarım tamamen geçti, sadece gögüslerim cok hassaslaştı. Onun dışında en büyük belirtim; sürekli uyku modundayım hiç halim yok sürekli uyuyorum. Son 1 haftadır mide bulantılarım başladı özellikle sabahları midem cok bulanıyor. Herkesin dediği gibi; belirtiler herkeste farklı olabilir sakın kimse canını sıkmasın bol bol dua edip beklemekten başka çaremiz yok, gönlünüzü ferah tutun.
Cok tesekkur ederim canim rabbim hayirlisini versin insallah
canım bende perşembe gdicemde 6+4 olmuş olcam perşembe duyulurmu ya ?? bide kalp sesimi duydunuz yoksa görüntüsümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?