Kan verdim bekliyrz ay zaman geçmiyor
Canım merhaba, ben dün gittim doktora, 6+4 olmuş, kalp sesini duyduk çok şükür, hem görüntü hem de kalp sesini duyuyorsun. İnşallah sen de saglıklı bi şekilde duyarsın canım kalp sesini, dualarım seninle...
Kan verdim bekliyrz ay zaman geçmiyor
Merhaba uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum. 30 mayısta transferim oldu 10. günümde kan testi yaptırdık değerim 210,45 çıktı. Sizce nasıl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çünkü evlilik yıldönümümüz bugün hediyemiz olacak kalp atışı perşembe inşallah eşimle gitcezde
Canim inşallah pıt pıt duyarsiniz minigimizin kalp atislarini ayy yerim ya ne güzel bi duygu darısı bize olur inşallah daha keseyi bile göremedik cuma göreceğiz inşallah
canim sen normal kontrollerine nerede devam ediyorsun bide vucudunda bi farklılık varmi benim gündüzleri uykum geliyor bide aksamlari erkenden yatıyorum tavuk gibi
KIZLARRR
Daha önce de yazmıştım burda...
Transferimden sonra hep, inceden hafif bir adet sancım oldu....
Transfer sonrası 13. gün yani dün BHCG değerimi ölçtürüp 232 yi gördüm! Sevinçten havalara uçtum..
Ağladım bütün gün sevincimden...
AMAAAA
o bahsettiğim ince adet sancılarım halen devam ediyor..
Doktorum yurtdışında ve yarın gelecek..
Ben de interneti kurcaladım... O adet sancısı gibi ince hafif sancı çok korkuttu beniDış gebelik falan filan bisürü kötü şey okudum
Keseyi görene kadar nası dayanıcam bilmiyorum....
Eğer hamiş olursam ahdım var. Gün gün buraya girip tüm belirtileri, olumlu olumsuz tüm işaretleri yazıcam :18::18:
Hele şu adet sancıları hakkaten iyiye mi kötüye mi işaret. Onu habire yazıcam.. Bir hac yapmış kadar dua alırım sanırım
Canim benim gozun aydin olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin.
Canim bu mesajini hatirlatirim😆😆
Yaz bakalim belirtileri🌸
Olmadi malesefsonuc negatif.biliyrm son degil ama uzuluyor insan umutlanmistim cok.sanki bu sefer olacak gibi geliyordu.ama olmadi işte
:)))
unutur muyumn bu mesajı zeynepcim..
yazmasına yazıcam ama bu bahsettiğim konu beni çok ürküttü.... o yüzden bi netleşsin keseyi göreyim hayırlısıyla öyle yazayım diyodum..
Benim transferin 3. gününden beri neredeyse daima, adet sancısı gibi ince bi sancım oldu... hala da var işte ondan korkuyorum biraz((
bende bir de şunlar oldu...
transferimden sonraki 9. günde falan göğsümde mavi damarlarda hafif bir belirginlik başgösterdi... Normalde hiç olmaz bende damar.. o yüzden şaşırmıştım..
Yine transferden sonraki 4. gün sağ kasığımda tüm gün ara ara süren çekilme tarzı ağrılar yaşadım... Bir gün sürdü ve geçti o ağrı
yerini adet ağrısına bıraktı
ve artık neredeyse emin gibiydim adet olacağımdan.
yüzümü sivilceler de basmıştı. her belirtim tamamiyle adet belirtisiydi...
daha halen de aynı belirtiler devam ediyor...
Bakalım inşallah hayırlısıyla gerçek bir gebeliktir.. Şimdi de bunun için dua ediyoruz
Olmadi malesefsonuc negatif.biliyrm son degil ama uzuluyor insan umutlanmistim cok.sanki bu sefer olacak gibi geliyordu.ama olmadi işte
Canım tek sorun ileri hareketlilikse onu hiç dert etme çünkü tüp bebekte buna bakmiyolar zaten spermin ileri gitmesini sağlayan kuyruğu kendileri kesip yumurtaya enjekte ediyolar. Bunu bize embriyologumuz anlatmıştı. Ama bizde ayrıca morfoloji sorunuda var benim ilk denemem inşallah olumlu sonuç alırım ama senin sorunun tüp bebekte otomatikman ortadan kalkıyor dert etme başka sorun çıkmasın yeterki...
KIZLARRR
Transfer sonrası 13. gün yani dün BHCG değerimi ölçtürüp 232 yi gördüm! Sevinçten havalara uçtum..
AMAAAA
Ben de interneti kurcaladım... O adet sancısı gibi ince hafif sancı çok korkuttu beniDış gebelik falan filan bisürü kötü şey okudum
kese görmeden netleşmez ama ikiz sanki canımcanım merhaba banada 2 adet embriyo transferi yapıldı 12 . gün kan testi 734.9 çıktı ikiz midir aceba senin değerin kaçtı kese görmeden değere göre anlaşılıyormu
gayet iyi maşaallah..rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin...AMİNMerhaba uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum. 30 mayısta transferim oldu 10. günümde kan testi yaptırdık değerim 210,45 çıktı. Sizce nasıl
Canımcım o sancılar hiç bitmeyecek ki.şekil değiştirerek sürecek doğuma kadar.KIZLARRR
AMAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?