2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

çünkü evlilik yıldönümümüz bugün hediyemiz olacak kalp atışı perşembe inşallah eşimle gitcezde

Merhaba uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum. 30 mayısta transferim oldu 10. günümde kan testi yaptırdık değerim 210,45 çıktı. Sizce nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben transfer aşamasında beklemedeyim yanı Allah henüz nasıp etmedı o değerleri görmeyi ama sana yardımcı olmak için burda arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla sonucun iyi diye düşünüyorum. ınşallah artarak gider Allah bizlere nasıp eder.
bizim gibi bekleyenler için belirtilerin nelerdi paylaşırsan sevinriz.

çünkü evlilik yıldönümümüz bugün hediyemiz olacak kalp atışı perşembe inşallah eşimle gitcezde

Canim inşallah pıt pıt duyarsiniz minigimizin kalp atislarini ayy yerim ya ne güzel bi duygu darısı bize olur inşallah daha keseyi bile göremedik cuma göreceğiz inşallah
canim sen normal kontrollerine nerede devam ediyorsun bide vucudunda bi farklılık varmi benim gündüzleri uykum geliyor bide aksamlari erkenden yatıyorum tavuk gibi

KIZZZZZZZZZZZ KESEYİ DAHA GÖRMEDİNMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ CANIM YA GÖRDÜKTEN SONRA ZATEN KUŞKULAR BAŞLIYO GÖRMEMEK DAHA İYİYMİŞ YA İNŞALLAH KALP ATIŞLARINI DUYARIZ SENDE DUYARSIN İNŞALLAH BEN ANKARA BAŞKENTTE DEVAM EDİYORUM TATLIM DOKTORUMDA..değişiklik olayına gelinceeeeeeeeee bulantılarım çok az ama göğüsler ağrıdan patlıyor.baş dönmesi halsizlik ve paso evde uyuyorum keşke çalışmasaydım hep uyurdum çok zor geçiyor dayanamıyorum ya evde ne iş ne güç sadece uyuyorum eşim bile artık ölcenmi yoksa diyo o haldeyim ben ya

KIZLARRR
Daha önce de yazmıştım burda...
Transferimden sonra hep, inceden hafif bir adet sancım oldu....

Transfer sonrası 13. gün yani dün BHCG değerimi ölçtürüp 232 yi gördüm! Sevinçten havalara uçtum..
Ağladım bütün gün sevincimden...

AMAAAA

o bahsettiğim ince adet sancılarım halen devam ediyor..
Doktorum yurtdışında ve yarın gelecek..

Ben de interneti kurcaladım... O adet sancısı gibi ince hafif sancı çok korkuttu beni Dış gebelik falan filan bisürü kötü şey okudum

Keseyi görene kadar nası dayanıcam bilmiyorum....

Canim benim gozun aydin olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin.

Canim bu mesajini hatirlatirim😆😆
Yaz bakalim belirtileri🌸

Canim bu mesajini hatirlatirim😆😆
Yaz bakalim belirtileri🌸

:)))
unutur muyumn bu mesajı zeynepcim..

yazmasına yazıcam ama bu bahsettiğim konu beni çok ürküttü.... o yüzden bi netleşsin keseyi göreyim hayırlısıyla öyle yazayım diyodum..

Benim transferin 3. gününden beri neredeyse daima, adet sancısı gibi ince bi sancım oldu... hala da var işte ondan korkuyorum biraz ((

bende bir de şunlar oldu...
transferimden sonraki 9. günde falan göğsümde mavi damarlarda hafif bir belirginlik başgösterdi... Normalde hiç olmaz bende damar.. o yüzden şaşırmıştım..

Yine transferden sonraki 4. gün sağ kasığımda tüm gün ara ara süren çekilme tarzı ağrılar yaşadım... Bir gün sürdü ve geçti o ağrı

yerini adet ağrısına bıraktı
ve artık neredeyse emin gibiydim adet olacağımdan.

yüzümü sivilceler de basmıştı. her belirtim tamamiyle adet belirtisiydi...

daha halen de aynı belirtiler devam ediyor...

Bakalım inşallah hayırlısıyla gerçek bir gebeliktir.. Şimdi de bunun için dua ediyoruz

Olmadi malesef sonuc negatif.biliyrm son degil ama uzuluyor insan umutlanmistim cok.sanki bu sefer olacak gibi geliyordu.ama olmadi işte

Canim benim cok sukur degerin cok guzel olumlu dusun olumlu olsun insallah.
Bilgiler icinde cok cok tesekkur ederim.

Olmadi malesef sonuc negatif.biliyrm son degil ama uzuluyor insan umutlanmistim cok.sanki bu sefer olacak gibi geliyordu.ama olmadi işte

zaten en kötüsü de umudun kırılması insan umutlanmadan da edemiyor. karışık ve zor bi durumdayız hepimiz.allah kimsenin emeğini boş çıkarmasın. çok da üzülme canım yeni tedavine konsantre ol.ben ikinci dış gebeliğimde iğne yaptırdım düşmesini beklerken diğer denememi ne zaman yaparım diye hesap yapıyodum.elbet hepimiz için doğru bi zaman var.kendine çok iyi bak ve moralini yüksek tut canım.

siizin sorun neydi canım sanırım aynı sorun var bizde de?

Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin bence sitrese girme . Herkez aynı tepkiyi vermiyorki sonuçta. Hamilelik belirtileri bunlar .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canim allahim güc versin uzuluyorsundur biliorum ama sold dusun nasipten otesi yok nasibinde vardir insallah kisa surede guler yuzun bana bahsedermisin nerde yaltirdin sorun neydi ilkmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım merhaba banada 2 adet embriyo transferi yapıldı 12 . gün kan testi 734.9 çıktı ikiz midir aceba senin değerin kaçtı kese görmeden değere göre anlaşılıyormu
kese görmeden netleşmez ama ikiz sanki canım
benm 11.gün 775di..
gayet iyi maşaallah..rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin...AMİN
Canımcım o sancılar hiç bitmeyecek ki.şekil değiştirerek sürecek doğuma kadar.
korkma hepimizde var o ince sızılardan..bebiş damara tutunuyor doğal yaniii.

canım rabbim güç versin ve en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin inşaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…