Canım benim bebişlerde ikiz keselerini gördüm yarında kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah seslerini eksik etmezler. Hayırlı olsun ikizlerin tatlım. Benim bir haftadır mide bulantım başladı yemek yiyemiyorum galeta tuzlu kraker meyve haricinde herşey midemi bulandırıyor. Sende negibi belirtiler var. Gerçi çok şükür yıllardır bekliyorum herseylerine razıyım. Allah isteyen herkese nasib etsin anne olmayı kucaklarımıza almayı inşallah
Canim allahim güc versin uzuluyorsundur biliorum ama sold dusun nasipten otesi yok nasibinde vardir insallah kisa surede guler yuzun bana bahsedermisin nerde yaltirdin sorun neydi ilkmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım inşallah Allah izin verirse aynı ayın anneleri olacağız buradaki tüm hamişlerle. İnşallah sonuç bekleyen herkesin yüzü güler pozitif sonuç alırlar
1 asilama olmustum bu ilk tup bebek ti. Ciddi pkos var bnde.izmir kent hasttanesinde yaptırdım.1.5 yildir ugrasiyrm yoruldum artik hastaneye git gel hep olumsuz hep olumsuz
KIZZZZZZZZZZZ KESEYİ DAHA GÖRMEDİNMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ CANIM YA GÖRDÜKTEN SONRA ZATEN KUŞKULAR BAŞLIYO GÖRMEMEK DAHA İYİYMİŞ YAİNŞALLAH KALP ATIŞLARINI DUYARIZ İNŞALLAH BEN ANKARA BAŞKENTTE DEVAM EDİYORUM TATLIM DOKTORUMDA..değişiklik olayına gelinceeeeeeeeee bulantılarım çok az ama göğüsler ağrıdan patlıyor.baş dönmesi halsizlik ve paso evde uyuyorum keşke çalışmasaydım hep uyurdum çok zor geçiyor dayanamıyorum ya evde ne iş ne güç sadece uyuyorum eşim bile artık ölcenmi yoksa diyo o haldeyim ben ya
KIZZZZZZZZZZZ KESEYİ DAHA GÖRMEDİNMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ CANIM YA GÖRDÜKTEN SONRA ZATEN KUŞKULAR BAŞLIYO GÖRMEMEK DAHA İYİYMİŞ YAİNŞALLAH KALP ATIŞLARINI DUYARIZ İNŞALLAH BEN ANKARA BAŞKENTTE DEVAM EDİYORUM TATLIM DOKTORUMDA..değişiklik olayına gelinceeeeeeeeee bulantılarım çok az ama göğüsler ağrıdan patlıyor.baş dönmesi halsizlik ve paso evde uyuyorum keşke çalışmasaydım hep uyurdum çok zor geçiyor dayanamıyorum ya evde ne iş ne güç sadece uyuyorum eşim bile artık ölcenmi yoksa diyo o haldeyim ben ya
Cnm çifte Tebrikler Rabbim kucaginizada almayi nasip etsin minikleri...kızlar bugün transferimin 12. günü kan verdim 734.9 çıktı :)
canım Allah korusun inş kötü bişey yoktur ama kafanı kurcalamıyormu bu durum seni takip ediyorum idrardan çift çizgi çıkması gerek diye düşünüyorum..bence yarın tekrar kan testini tekrarla..sonrası daha büyük yıkım olur senin için kesye kadar umutlanıp hayal kırıklığına uramak..inan dediğimi gibi inş herşe yolundadır..sadece tedbir amaçlı yarın kan testine git canım..yolunda gitmeyen bişeyler varsa artı bir ilaç kulandırır doktorun canım..
Dumaduma yaonce darisi basima sonra.... Idrarda b hcg atilimi zaten gec.cikiyor .hem her testin hassasiyeti bir degil arti kisiden kisiye degisiyor.kan testin pozitifse niye umursuyosun ki idrar testini .bosveeeer illa cift cizgi gorim diyosan bugun deilse yarin cikar hiiic bunlarla yorma kendini
Bence de. Zaten 2 tip idrar testi var. Biri erken gebelik testi diye geçiyor ki kimse erken lafına kanmasın, bhcg 25'i geçince yani 14. gün falan çıkıyor. Diğer testler ise ancak adet gecikmesinden 7-10 gün sonra çıkıyor. Bu yüzden bizim gibi tedavi ile merakla haber bekleyenler için en doğrusu hastanenin dediği gün kan testi yapmak
siizin sorun neydi canım sanırım aynı sorun var bizde de?
Evet canim ya cumaya gorecegiz keseyi nasipse
Canim yaaa kiyamam sanaben senin kadar değilim ama iş yerinde oturduğum yerde uyku bastırıyo ayaklarimda derman olmuyor halsizlik oluyor sen benden daha ilerdesin acaba ilerleyen zamanlarda bende senin gibimi olacağım cok cok nadiren hafif bulantilarim oluyor Rabbim ömür versinde hayirlisi ile kalp atislarinida duyariz kucagimiza da aliriz INSALLAH
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya aminnnnnnnn..kız ben bulantılardan çok korkardım ama baş dönmeside berbatmışCanim yaaaben senin kadar değilim ama iş yerinde oturduğum yerde uyku bastırıyo ayaklarimda derman olmuyor halsizlik oluyor sen benden daha ilerdesin acaba ilerleyen zamanlarda bende senin gibimi olacağım cok cok nadiren hafif bulantilarim oluyor Rabbim ömür versinde hayirlisi ile kalp atislarinida duyariz kucagimiza da aliriz INSALLAH
Canım doktorun israel aruhmuydu bende onda başlıcsmda
Morfoloji çok düşüktü canım bizde. İlk denememizdi ve tuttu çok şükür. Hamileyim suan. Darısı size olsun inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkında hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin tam olarak. Hersey nekadar tuttu canım bide memnun kalmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?