2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

maşaallah hepimize...aynen canım yaa..sağlıkla doğuralım inşaallah gerisine razıyız.
benimde bulantım ve uyku halim var canım.gerçi uyku durumu eskisi kadar değil ama hatırı sayılır
dünden beride bel ağrım var..çok yattım sanırım ama şükürler olsun bu günlerimize...
sıra sıra vaktinde doğurmayı da nasip etsin rabbimiz inşaallah.

1 asilama olmustum bu ilk tup bebek ti. Ciddi pkos var bnde.izmir kent hasttanesinde yaptırdım.1.5 yildir ugrasiyrm yoruldum artik hastaneye git gel hep olumsuz hep olumsuz

Amin canım inşallah Allah izin verirse aynı ayın anneleri olacağız buradaki tüm hamişlerle. İnşallah sonuç bekleyen herkesin yüzü güler pozitif sonuç alırlar

evet canım...rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşaallah ve herkesin yüzü gülsün inşaallah

Canim yaaa ben senin kadar değilim ama iş yerinde oturduğum yerde uyku bastırıyo ayaklarimda derman olmuyor halsizlik oluyor sen benden daha ilerdesin acaba ilerleyen zamanlarda bende senin gibimi olacağım cok cok nadiren hafif bulantilarim oluyor Rabbim ömür versinde hayirlisi ile kalp atislarinida duyariz kucagimiza da aliriz INSALLAH

Evet canim ya cumaya gorecegiz keseyi nasipse
Canim yaaa kiyamam sana ben senin kadar değilim ama iş yerinde oturduğum yerde uyku bastırıyo ayaklarimda derman olmuyor halsizlik oluyor sen benden daha ilerdesin acaba ilerleyen zamanlarda bende senin gibimi olacağım cok cok nadiren hafif bulantilarim oluyor Rabbim ömür versinde hayirlisi ile kalp atislarinida duyariz kucagimiza da aliriz INSALLAH

canim kalbimi hic bozmadim ikinci çizgi çıkmıyor dedimse silik cikiyor diğeri gibi bariz keskin çıkmıyor ben koyu renkli görmeyi istemistim ama olsun daha yapmicam elimdeki testlerde bitti zaten kan degerlerim normal olduktan sonra zamanla idrardada çıkar zaten
artik takmiyorum kafama Rabbim herkese nasip etsin

kızlar bugün transferimin 12. günü kan verdim 734.9 çıktı :)
Cnm çifte Tebrikler Rabbim kucaginizada almayi nasip etsin minikleri...

inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya aminnnnnnnn..kız ben bulantılardan çok korkardım ama baş dönmeside berbatmış

Hakkında hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin tam olarak. Hersey nekadar tuttu canım bide memnun kalmışmıydın

Morfoloji çok düşüktü canım bizde. İlk denememizdi ve tuttu çok şükür. Hamileyim suan. Darısı size olsun inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba bugün bayağı kötü hasta oldum. Boğazım çok ağrıyor ve eklem yerlerim de çok ağrıyor, birazcık da ateşim var. İşten geldim öğlen hala yarıyorum kalmamadım, Bi zararı olur mu bebeğime??????

Son düzenleme:
kızlarrr,,
bugün menagon 3 günlük iğne verdi yarın 15:00 da ilk iğnemi olacak 3 gün kullanıp cumartesi sabah e2 ve yumurtalıklara bakılacak.. inşallah herşey yolunda gider... yeni hamilelere hayırlı olsun.. şuan hamile olanlara sabır ve morel diliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…