2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

kız hamile duygusallığımı yaşıyon bakim sen Ben 6+2 hala adet sancısı çekiyorum o nolcak

olmadi malesef sonuc negatif.biliyrm son degil ama uzuluyor insan umutlanmistim cok.sanki bu sefer olacak gibi geliyordu.ama olmadi işte

rabbim sabırlar versin ne denirki.bi yandan hüzün bi yandan mutluluk.rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.pko lu bi yakınım 2 başarısız tüpten sonra kendiliğinde gebe kaldı darısı başına inşallah

Slm canım, hayırlı olsun tedavin, Allah hayirlisiyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende yurtdışında tedavi görüyorum, sen tam olarak nerede tedavi görüyorsun ?

Slm canım, hayırlı olsun tedavin, Allah hayirlisiyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende yurtdışında tedavi görüyorum, sen tam olarak nerede tedavi görüyorsun ?

ben istanbuldayım cnm çok sağol inşallah sanada nasip olur..sen hangi aşamadasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de ankara başkentle başladım canım lucrin iğneleri kullanıyorum adet olunca tekrar gidicem ankaraya. az kaldı inşallah bi hafta içinde biraz daha yaklaşıcaz bebişimize :)

Bende lucrinle basladim canim simdi adetimle basladik gonal-F le lucrin devam hadi bakalim hayirlisi hepimiz icin

Kan verdim bekliyrz ay zaman geçmiyor

canım çok sevindik senin adına... inşallah 9 ayin sonunda kucağına alınca rahatlarsin..rabbim yardımcımız olsun..

İnşallah teşekkür ederim hepimizin gönlünce olsun

ben istanbuldayım cnm çok sağol inşallah sanada nasip olur..sen hangi aşamadasin..

Tedavin hayırlı olsun canım, Allah gönlüne göre versin inşallah, bu mesaj galiba bana değil :) ama cevaplayabilirim😉
Bana 29.05 de biri 2. kalite biride 3. kalite, 2 adet Emryo transferi yapıldı, cuma günü test günüm, Dr. Pek umut vermediği için mende başlarda cok umutsuzlandim ama bu benim 4.tüp bebek tedavim ve kendimi biraz farklı hissediyorum sanki, Allah'ım yardımcım olucak inşallah, çok heyecanlıyım:)

Hadi inşallah bu sefer tutar canım umudunu kaybetme güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü

canım cuma günü inşallah güzel haberlerini alırızzzzzzzzzz :) persembe berat kandili canım amel defterine o yıl doğacak ve ölecekler yazılıyormuş inşallah bebişin doğacaaklar hanesine yazılır bol bol dua et tatlım :)

Ya kızlar ben size yazmak için veya başka şeylere bakmak için telefonu cok kullanıyorum telefonun bebise zarari oluyormuki radyasyon falan

Âmin canım, Allah razı olsun,Allah'ım hepimizin duşlarını kabul etsin inşallah, bizi önce evlat hasretiyle sonrada evlat acısıyla sınamasın inşallah... 2 yıl önce berat kandili gunü, 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla almışlardı, Allah'ım bu yıl hayırlı haberler yaşatsın

arkadaşım senin tedavi sürecin nasıl? başladın mı?

aslında sana yazmıştım.yurtdışında tedavi gören sen değil misin..:) İnşallah bu defa olur cnm güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar bugün transferimin 5.günü ve adet sancısı gibi sancılarım var. Kasıkların ağrıdığını okudum geçmiş yazılarda ama benim sırtımda ağrıyor. Normal mi ki :18:

Arkadaşlar bugün transferimin 5.günü ve adet sancısı gibi sancılarım var. Kasıkların ağrıdığını okudum geçmiş yazılarda ama benim sırtımda ağrıyor. Normal mi ki :18:

Selam canım. Benim de 5. Gün kasık sırt bel nere gelirse aklına ağrıyor. Doktorum olabilir dedi ama bakalım bekleyeceğiz :)

Kizlar benim dondurulmus transferim ins. Cuma gunu olacak .pazartesi endometrium kalinligim 12mm idi cumaya transfer dedi.okuyorum da eskiler hep 10 mm de transfer yazmislar .kafama takildi bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…