kız hamile duygusallığımı yaşıyon bakim sen:)))
unutur muyumn bu mesajı zeynepcim..
Yazmasına yazıcam ama bu bahsettiğim konu beni çok ürküttü.... O yüzden bi netleşsin keseyi göreyim hayırlısıyla öyle yazayım diyodum..
Benim transferin 3. Gününden beri neredeyse daima, adet sancısı gibi ince bi sancım oldu... Hala da var işte ondan korkuyorum biraz((
bende bir de şunlar oldu...
Transferimden sonraki 9. Günde falan göğsümde mavi damarlarda hafif bir belirginlik başgösterdi... Normalde hiç olmaz bende damar.. O yüzden şaşırmıştım..
Yine transferden sonraki 4. Gün sağ kasığımda tüm gün ara ara süren çekilme tarzı ağrılar yaşadım... Bir gün sürdü ve geçti o ağrı
yerini adet ağrısına bıraktı
ve artık neredeyse emin gibiydim adet olacağımdan.
Yüzümü sivilceler de basmıştı. Her belirtim tamamiyle adet belirtisiydi...
Daha halen de aynı belirtiler devam ediyor...
Bakalım inşallah hayırlısıyla gerçek bir gebeliktir.. şimdi de bunun için dua ediyoruz
olmadi malesefsonuc negatif.biliyrm son degil ama uzuluyor insan umutlanmistim cok.sanki bu sefer olacak gibi geliyordu.ama olmadi işte
Bende puregonla başladım 5. Gün yani Çarşamba kontrolüm var .
Ben yurt dışındayım . Iğneye başlarken sonuçları hastahaneye faxlayın dediler . Ne sonucu bu . Anlamadım . Arıyorum ne doktora ne hemşirelere ulaşamıyorum kafam çok karışık
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Slm canım, hayırlı olsun tedavin, Allah hayirlisiyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende yurtdışında tedavi görüyorum, sen tam olarak nerede tedavi görüyorsun ?
2500$ birde ilaclara verdik ama ne kadar verdim onu tam bilmyrm
ben de ankara başkentle başladım canım lucrin iğneleri kullanıyorum adet olunca tekrar gidicem ankaraya. az kaldı inşallah bi hafta içinde biraz daha yaklaşıcaz bebişimize :)
canım bende perşembe gdicemde 6+4 olmuş olcam perşembe duyulurmu ya ?? bide kalp sesimi duydunuz yoksa görüntüsümü
Kan verdim bekliyrz ay zaman geçmiyor
canım çok sevindik senin adına... inşallah 9 ayin sonunda kucağına alınca rahatlarsin..rabbim yardımcımız olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh hadi gözün aydın canım dün seni geçirdim aklımdan naaptın acaba diye rahatladım şimdi:) allah kucağına almayı nasip etsin.
ben istanbuldayım cnm çok sağol inşallah sanada nasip olur..sen hangi aşamadasin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tedavin hayırlı olsun canım, Allah gönlüne göre versin inşallah, bu mesaj galiba bana değil :) ama cevaplayabilirim😉
Bana 29.05 de biri 2. kalite biride 3. kalite, 2 adet Emryo transferi yapıldı, cuma günü test günüm, Dr. Pek umut vermediği için mende başlarda cok umutsuzlandim ama bu benim 4.tüp bebek tedavim ve kendimi biraz farklı hissediyorum sanki, Allah'ım yardımcım olucak inşallah, çok heyecanlıyım:)
Tedavin hayırlı olsun canım, Allah gönlüne göre versin inşallah, bu mesaj galiba bana değil :) ama cevaplayabilirim😉
Bana 29.05 de biri 2. kalite biride 3. kalite, 2 adet Emryo transferi yapıldı, cuma günü test günüm, Dr. Pek umut vermediği için mende başlarda cok umutsuzlandim ama bu benim 4.tüp bebek tedavim ve kendimi biraz farklı hissediyorum sanki, Allah'ım yardımcım olucak inşallah, çok heyecanlıyım:)
Hadi inşallah bu sefer tutar canım umudunu kaybetme güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü
canım cuma günü inşallah güzel haberlerini alırızzzzzzzzzz :) persembe berat kandili canım amel defterine o yıl doğacak ve ölecekler yazılıyormuş inşallah bebişin doğacaaklar hanesine yazılır bol bol dua et tatlım :)
arkadaşım senin tedavi sürecin nasıl? başladın mı?canım cuma günü inşallah güzel haberlerini alırızzzzzzzzzz :) persembe berat kandili canım amel defterine o yıl doğacak ve ölecekler yazılıyormuş inşallah bebişin doğacaaklar hanesine yazılır bol bol dua et tatlım :)
Arkadaşlar bugün transferimin 5.günü ve adet sancısı gibi sancılarım var. Kasıkların ağrıdığını okudum geçmiş yazılarda ama benim sırtımda ağrıyor. Normal mi ki :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?