- 21 Şubat 2014
- 159
- 24
- 38
Ya kızlar ben size yazmak için veya başka şeylere bakmak için telefonu cok kullanıyorum telefonun bebise zarari oluyormuki radyasyon falan
aslında sana yazmıştım.yurtdışında tedavi gören sen değil misin..:) İnşallah bu defa olur cnm güzel haberlerini bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olmadi malesefsonuc negatif.biliyrm son degil ama uzuluyor insan umutlanmistim cok.sanki bu sefer olacak gibi geliyordu.ama olmadi işte
Evet cnm zatn baska dr yok orda.bnde dondurulmuslarla dvm edicem
kızlarrr,,
bugün menagon 3 günlük iğne verdi yarın 15:00 da ilk iğnemi olacak 3 gün kullanıp cumartesi sabah e2 ve yumurtalıklara bakılacak.. inşallah herşey yolunda gider... yeni hamilelere hayırlı olsun.. şuan hamile olanlara sabır ve morel diliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..hayırlı akşamlar
Merhaba arkadaşlar benimde 2. tüp bebek denemem 1 sene önce dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındım. Cumartesi büyük ihtimalle yumurta toplama olacak inş bu sefer olur ....
Merhaba yarın 12. Günüm kan testi yaptıracağım.10. Gün degerim 210,45 göbekten ve kalcadan ignelerim var vücudum mosmor oldu ilk gebeligim sorunsuz geçmişti allah herkesin yardımcısı olsun
Kasılmalarım var. Adet ağrısı var ve de karnım sanki uç dört aylık hamile gibiyim halsizlik var
Bastan beri mi var canim
3. Günden sonra başladı.
Tesekkur ederim. Insallah saglikla sihatle dogar beebgin🌸
Slm canım, hayırlı olsun tedavin, Allah hayirlisiyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende yurtdışında tedavi görüyorum, sen tam olarak nerede tedavi görüyorsun ?
Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş . Bizlerede dua et :)Merhaba yarın 12. Günüm kan testi yaptıracağım.10. Gün degerim 210,45 göbekten ve kalcadan ignelerim var vücudum mosmor oldu ilk gebeligim sorunsuz geçmişti allah herkesin yardımcısı olsun
Israel mi kuzum bende ona gidiyorum
ignelerimin 2 .ci günü rabbim hayirlisini versin insallah hepimize
Iğnelere başlamışsın :) nasıl gidiyor kim yapıyor
Benim sabah kontrolüm var . Bakalım ya ne diyecek çok heyecanlıyım .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?