2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

aslında sana yazmıştım.yurtdışında tedavi gören sen değil misin..:) İnşallah bu defa olur cnm güzel haberlerini bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Âmin canım, inşallah, cok sağ ol, Allah seninde gönlüne göre versin inşallah:)
Evet bende yurtdışındayım, fakat sen yurtdışında olan Gentilli arkadaşla yazışıyordun, ondan sordum :)

Olmadi malesef sonuc negatif.biliyrm son degil ama uzuluyor insan umutlanmistim cok.sanki bu sefer olacak gibi geliyordu.ama olmadi işte

Kiyamam sana ben üzülme emi insallah olacak rabbim hayirli evlatlar versin Çifter Çifter versin insallah sakinumudunu kaybetme olacak canim benim insallah rabbim kucagini dolduracak amiiinnnn

Benimde 2.ci günüm iğnelere canim hayırlısıyla basladik benimde cuma randevum rabbim hepimizin yüzünü evlatlarimizla güldürsun inşallah hayirli olsun tedavin canim

Merhaba arkadaşlar benimde 2. tüp bebek denemem 1 sene önce dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındım. Cumartesi büyük ihtimalle yumurta toplama olacak inş bu sefer olur ....

Merhaba yarın 12. Günüm kan testi yaptıracağım.10. Gün degerim 210,45 göbekten ve kalcadan ignelerim var vücudum mosmor oldu ilk gebeligim sorunsuz geçmişti allah herkesin yardımcısı olsun

Canim gozun aydin Allah kucagina almayi nasip etsin.
Bende 7. Gunundeyim transerin. Yasadigin belirtileri bizimle paylasirmisin

Kasılmalarım var. Adet ağrısı var ve de karnım sanki uç dört aylık hamile gibiyim halsizlik var

Slm canım, hayırlı olsun tedavin, Allah hayirlisiyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende yurtdışında tedavi görüyorum, sen tam olarak nerede tedavi görüyorsun ?

Merhaba canım ben Fransa'da tedavi görüyorum.
Rabbim tüm evlat ateşiyle yanan annelere Rabbim nasip etsin . O ol der ve olur . Her şeyin zamanını o bilir . Isteyip dua edip sabretmek ve mücadele etmekte bize düşen .
Sende mi tüp bebek yaptırıyorsun
sabah kan testim öğlende ultrason var . Yumurta kontrolü için .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş . Bizlerede dua et :)

Israel mi kuzum bende ona gidiyorum
ignelerimin 2 .ci günü rabbim hayirlisini versin insallah hepimize

Iğnelere başlamışsın :) nasıl gidiyor kim yapıyor
Benim sabah kontrolüm var . Bakalım ya ne diyecek çok heyecanlıyım .

Iğnelere başlamışsın :) nasıl gidiyor kim yapıyor
Benim sabah kontrolüm var . Bakalım ya ne diyecek çok heyecanlıyım .

Benimde bugun var kontrolum heyecandan karnima agrilar giriyor vallahi 6 gun kullandim bugun 7 bakalim ne diyecek birbirimize yazalim olur mu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…