2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Âmin canım, inşallah, cok sağ ol, Allah seninde gönlüne göre versin inşallah:)
Evet bende yurtdışındayım, fakat sen yurtdışında olan Gentilli arkadaşla yazışıyordun, ondan sordum :)

hı olsun hepimiz kader ortağı değil miyiz :) canım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde 2.ci günüm iğnelere canim hayırlısıyla basladik benimde cuma randevum rabbim hepimizin yüzünü evlatlarimizla güldürsun inşallah hayirli olsun tedavin canim

Cnm sanada mi menagon iğne verdi 3 günlük.. Bugün 1. ignemi saat 15.00 da olacagim kalçadan dedi doğru değil mi canım. .cuma senin e2 testin var cumartesi benim hadi bakalım inşallah sıkıntısız devam ederiz canım

Amin insallah canim benim yok bana 2 igne verdi gobekten biri menagon du galibe digeride g le başlıyordu unuttum pazartesi basladim ignelere cuma gel dedi insallah rabbimden hayirlisi insallah iyi sonuclar aliriz canim

2side göbekten canim 7.30 da esim vuruyo öyle ayarladik biraz karisik anlatmisim ignelerin isimleri gelmedi aklima birden:)

Iğnelere başlamışsın :) nasıl gidiyor kim yapıyor
Benim sabah kontrolüm var . Bakalım ya ne diyecek çok heyecanlıyım .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Evet canim allaha Şükür basladik hayırlısı rabbimden eşim vuruyo 7.30 da aksam öyle ayarladik:)benimde cuma günü kontrolüm var inşallah hayirli haberlerle gelmek nasip olur:)

Benimde bugun var kontrolum heyecandan karnima agrilar giriyor vallahi 6 gun kullandim bugun 7 bakalim ne diyecek birbirimize yazalim olur mu:18:

Günaydın canım benim ya bende şimdi kan testine gidiyorum öğlende ultrason var . İnş bol bol yumurtladık :) uyuyamadım bende

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

2side göbekten canim 7.30 da esim vuruyo öyle ayarladik biraz karisik anlatmisim ignelerin isimleri gelmedi aklima birden:)

3 toz 2 su menagon iğne değilmi seninki canım.. neden benimki kalçadan anlamadım :/

1 asilama olmustum bu ilk tup bebek ti. Ciddi pkos var bnde.izmir kent hasttanesinde yaptırdım.1.5 yildir ugrasiyrm yoruldum artik hastaneye git gel hep olumsuz hep olumsuz

Canim ben 6 senelik evliyim ve 5 senedir istiyoz asilama takip derken su anda tedavi oldugumuz hastanede esimdede sayi dusullugu cikinca drm hemn tup bebek dedi bendede pko var gecen ay histeroskopi oldum ve bende rtik cok yoruldum 1.5 sene dion ya 5 senedir ugrasiom bende allahim nasip etsin insallah su anda merional kalcadan igne kullaniom yarin kontrolum var hayirlisi allahtan insallah ...

Arkadaşlar bugün transferimin 5.günü ve adet sancısı gibi sancılarım var. Kasıkların ağrıdığını okudum geçmiş yazılarda ama benim sırtımda ağrıyor. Normal mi ki :18:

canım benim eski mesajlara denk geldiysen görmüşsündür

transferden sonra 3. gün başladı sancılar.. kasık sancısı da değil direkt adet sancısı gibiydi...
ağladım... burda kızlar sakinleştirdiler sağolsunlar..

amaaaa pozitifi gördüm bu haftabaşındaaa :)
hala da aynı ağrılar devam ediyor...

yani olabiliyormuş... üzme sakın kendiniii

kız hamile duygusallığımı yaşıyon bakim sen Ben 6+2 hala adet sancısı çekiyorum o nolcak

ayyy kuşum sorma yaaa neblıyım
sürekli endişe içindeyim...
pozitif olacağına hiiiiç ihtimal vermiyodum... daha ona sevinemeden şimdi de keseyi görebilcem mi diye endişelenmeye başladım :))

allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin bebişlerimizi sağlık içindeee

3 toz 2 su menagon iğne değilmi seninki canım.. neden benimki kalçadan anlamadım :/

Benim 1 toz 1 su canim bitanede kalem şeklinde var 2 tane igne oluyorum göbekten sana kalcadan niye dediki göbekten biliyodum ama olsun vardir doktorum tabi bi bildigi biz bilemeyiz insallah hayirlisi olur

1 asilama olmustum bu ilk tup bebek ti. Ciddi pkos var bnde.izmir kent hasttanesinde yaptırdım.1.5 yildir ugrasiyrm yoruldum artik hastaneye git gel hep olumsuz hep olumsuz

Canım üzülme bu defa olacak insallah dualarim seninle bende kente israele gidiyorum benimde ilk tüp bebek insallah olumlu sonuclar aliriz yengemde israele gitti 2.cide tuttu simdi 2 oğlu var sakin umudunu kaybetme emi olacak allahin izniyle

kan verdim olumsuzmu acaba.olumlu olunca yükseldimi acaba.sonra kese görünecekmi acaba.şimdide yarın kalp atışı duyulcakmı acaba sonrada kalbi atıyomu acaba bitmez bunlar bitmeeeeeeezzzzzz

Kızlar doktor 3 günlük menagon verdi..3 toz 2 su var 1 dozda....birde 3 günlük bu igneyi kalçadan yaptir dedi.. bir yanlışlık yoktur değil mi

Ne biliym ya kendimi dinlemekten yoruldum valla 6 günde hayırlısıyla şu ayın 17si bi geleydi iyiydi :)

Yoktur yavrum sen icini ferah tut herkezin tedavisi bünyesi farkli hormonlara göre veriyo ilaçlarını sen düşünme bunlari doktoruma güven hayırlısı olur insallah olumlu sonuclari almayi nasip etsin rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…