- 4 Ekim 2013
- 32
- 3
- 88
Merakımdan çatlayacağım az kaldı
bugün transferimin 9. günü nasıl bekleyebiliyorum bilmiyorum. hergün tuhaf rüyalar görüyorum sonuçla ilgili olarak. test günüm pazartesi ama pazara idrar testi yapıcam galiba:)
Bakarsın eşine babalar günü hediyesi olur :))
Merhaba canım ben Fransa'da tedavi görüyorum.
Rabbim tüm evlat ateşiyle yanan annelere Rabbim nasip etsin . O ol der ve olur . Her şeyin zamanını o bilir . Isteyip dua edip sabretmek ve mücadele etmekte bize düşen .
Sende mi tüp bebek yaptırıyorsun
sabah kan testim öğlende ultrason var . Yumurta kontrolü için .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
aaa evet tatlım hiç öyle düşünmemiştim :)) hepimize olumlu sonuçlar olsuuunn inşşşallahhh:)))
Tedavin hayırlı olsun canım, benim tedavim bitti canım, cuma gunünü bekliyorum, sonuç için :18:
Yoktur yavrum sen icini ferah tut herkezin tedavisi bünyesi farkli hormonlara göre veriyo ilaçlarını sen düşünme bunlari doktoruma güven hayırlısı olur insallah olumlu sonuclari almayi nasip etsin rabbim hepimize
Âmin canım, Allah razı olsun,Allah'ım hepimizin duşlarını kabul etsin inşallah, bizi önce evlat hasretiyle sonrada evlat acısıyla sınamasın inşallah... 2 yıl önce berat kandili gunü, 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla almışlardı, Allah'ım bu yıl hayırlı haberler yaşatsın
arkadaşım senin tedavi sürecin nasıl? başladın mı?
Ya kızlar ben size yazmak için veya başka şeylere bakmak için telefonu cok kullanıyorum telefonun bebise zarari oluyormuki radyasyon falan
Hahaha:) benimde aklımdan hep geçiyor, ama bilemiyorum
Benim test günüm salı günü. Ben bile pazar günü idrar değilde kan testi yaptırmayı düşünüyorum . İnşallah hepimiz seneye bu zamanlar çocukla uğraşacağız diye buralara girmeye fırsat bulamayalım
offf çalışıyorum normalde ben cnm.. saat hergün 15.00 da kalçadan iğne olmaya gideceğim.. sonra geri ise geleceğim.. inşallah çok ağrı olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin insallah canim benim yok bana 2 igne verdi gobekten biri menagon du galibe digeride g le başlıyordu unuttum pazartesi basladim ignelere cuma gel dedi insallah rabbimden hayirlisi insallah iyi sonuclar aliriz canim
Merhaba bugün benim 12. günüm sağlık ocağına kan testi verdim saat 15:30 gibi belli olacak allah herkese yardımcı olsun
Hande sen Umut'a gidiyordun dimi yanlis mi hatirliyorum? Pazartesi ben de ordaydim, yarin yine gidiyorum. Senin diger ignen gonal f muhtemelen
Merhaba ummumelek arkadaşım inşallah güzeller haber alırsın olumlu olur senin yaşadıklarını 2 defa yaşadım geçen yıl pozitifti çok sevinmiştik malesef kaybettik bu yıl tekrar yaptırıcam. Kıbrısa gidicem allah nasip ederse..:
Merhaba bugün benim 12. günüm sağlık ocağına kan testi verdim saat 15:30 gibi belli olacak allah herkese yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?