2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

bugün transferimin 9. günü nasıl bekleyebiliyorum bilmiyorum. hergün tuhaf rüyalar görüyorum sonuçla ilgili olarak. test günüm pazartesi ama pazara idrar testi yapıcam galiba:)

Tedavin hayırlı olsun canım, benim tedavim bitti canım, cuma gunünü bekliyorum, sonuç için :18:

aaa evet tatlım hiç öyle düşünmemiştim :)) hepimize olumlu sonuçlar olsuuunn inşşşallahhh:)))

Benim test günüm salı günü. Ben bile pazar günü idrar değilde kan testi yaptırmayı düşünüyorum . İnşallah hepimiz seneye bu zamanlar çocukla uğraşacağız diye buralara girmeye fırsat bulamayalım

Yoktur yavrum sen icini ferah tut herkezin tedavisi bünyesi farkli hormonlara göre veriyo ilaçlarını sen düşünme bunlari doktoruma güven hayırlısı olur insallah olumlu sonuclari almayi nasip etsin rabbim hepimize

offf çalışıyorum normalde ben cnm.. saat hergün 15.00 da kalçadan iğne olmaya gideceğim.. sonra geri ise geleceğim.. inşallah çok ağrı olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah bu sefer yüzün güler :) ben de geçen yıl 31 haftalık kızımı erekn doğurdum 10 gün sonra malesef kaybettim inşallah bu yıl hersey güzel olur herkes için :)

arkadaşım senin tedavi sürecin nasıl? başladın mı?

canım ben erken doğum yaptığım için biraz bekledim sonra ocakta donmuş nisanda sıfırdan denedim olmadı inşallah bu ay ve gelecek ay tekrardan deneyeceğim :) dua et tatlım olur muuuuuu

Ya kızlar ben size yazmak için veya başka şeylere bakmak için telefonu cok kullanıyorum telefonun bebise zarari oluyormuki radyasyon falan
Hahaha:) benimde aklımdan hep geçiyor, ama bilemiyorum

yahu kızlar o kadar da abartmayın. ona bakarsanız apartmanda oturuyorsanız herkesin wireless'ı var ve sürekli açık, çalışanlar için söylemiyorum bile iş yerlerindeki routerlar evdekilerden kat be kat daha güçlü. Evdeki deterjanlar, temizlik ürünleri, bulaşık deterjanı vs... neyimiz düzgün ki. o kadar kafaya takmayın bunları bence. beslenmenize dikkat edip bol oksijen alın negatif iyonları def etmek için. Havalar tam yürüyüş havası, yağmurlar sonrası hava mis gibi oldu valla

Mutlu anneler mutlu bebekler di mi ama

aynı zamanda aşağı yukarı bi fikrimiz olacak desene hayırlısı olsun hakkımızda. inşallah giremeyelim buralara inşallah

Yok canim benim acimaz agrimaz sık dişini biraz bak hersey minicik yavrularimiz için öyle düşün bak acimiycak içini ferah tut sen düşünme daha fazla dagit kafani kuzucum göbekten de acımıyo degil aciyo ama olsun bebisimiz icin rabbim de bize boylesini hayirli görmüş ondan herseye raziyiz insallah bizi mükafatı ni verecek ben çok inaniyorum dualarim da seninle

Iğnelere başladığımdan beri karnım taş gibi. Normal mi acaba .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Amin insallah canim benim yok bana 2 igne verdi gobekten biri menagon du galibe digeride g le başlıyordu unuttum pazartesi basladim ignelere cuma gel dedi insallah rabbimden hayirlisi insallah iyi sonuclar aliriz canim

Hande sen Umut'a gidiyordun dimi yanlis mi hatirliyorum? Pazartesi ben de ordaydim, yarin yine gidiyorum. Senin diger ignen gonal f muhtemelen

Merhaba bugün benim 12. günüm sağlık ocağına kan testi verdim saat 15:30 gibi belli olacak allah herkese yardımcı olsun

Hande sen Umut'a gidiyordun dimi yanlis mi hatirliyorum? Pazartesi ben de ordaydim, yarin yine gidiyorum. Senin diger ignen gonal f muhtemelen

Heh evet canim ya o igneden beceremiyorum isimlerini ben izmir kent israel aruha gidiyorum canim ya ignelere basladik nasipse 3ü yiyecez bugüncumada kontrol var:)insallah hersey yolunda gider

Merhaba ummumelek arkadaşım inşallah güzeller haber alırsın olumlu olur senin yaşadıklarını 2 defa yaşadım geçen yıl pozitifti çok sevinmiştik malesef kaybettik bu yıl tekrar yaptırıcam. Kıbrısa gidicem allah nasip ederse..:

İşallah 10. Gün değeri 210,45 ti. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…