- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Yok canim benim acimaz agrimaz sık dişini biraz bak hersey minicik yavrularimiz için öyle düşün bak acimiycak içini ferah tut sen düşünme daha fazla dagit kafani kuzucum göbekten de acımıyo degil aciyo ama olsun bebisimiz icin rabbim de bize boylesini hayirli görmüş ondan herseye raziyiz insallah bizi mükafatı ni verecek ben çok inaniyorum dualarim da seninle
Bizde heycanla bekliyoruz canim benim hemen yaz emi insallah olumlu haberler ver bize:))
sağol cnm benim yaa çok iyisin.. sabır tabisabır sonuna kadar sabır.. bende dua ediyorum isteyenlere ve sana...
İşallah hemen yazarim diğer sonuçları duydukça seviniyorum herkesin gönlüne gore olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bugün benim 12. günüm sağlık ocağına kan testi verdim saat 15:30 gibi belli olacak allah herkese yardımcı olsun
Heh evet canim ya o igneden beceremiyorum isimlerini ben izmir kent israel aruha gidiyorum canim ya ignelere basladik nasipse 3ü yiyecez bugüncumada kontrol var:)insallah hersey yolunda gider
Aysin1 nerelerdesin sonuc ne oldu kiz bakiyorum goremedim degerin kac oldu
Internette okudugum kadari ile yurt disinda ya menopur ya gonal veriyorlarmis, ben de dusundum bana niye iki tur vermisler acaba diye. Birisi daha dohal hormonmus ama cok uyariyormus birinin de yan etkileri az daha iyi katlaniyormis vucut. Ben kontrole gittigimde 8 tane asagi yukari 14 mm civarinda folikul var dedi doktor, guzel gidiyor dedi. Daha kucukler de var tabii. Ben bir de centrotide igneye de baskadim, catlamayi engelliyormus. Bunu yaptigimda yarim saat biraz kizarmis ve kasintili oluyor sonra dagilinca geciyor. Sen de korkma kizarik gorunce emi
canım inşallah bu sefer yüzün güler :) ben de geçen yıl 31 haftalık kızımı erekn doğurdum 10 gün sonra malesef kaybettiminşallah bu yıl hersey güzel olur herkes için :)
canım ben erken doğum yaptığım için biraz bekledim sonra ocakta donmuş nisanda sıfırdan denedim olmadı inşallah bu ay ve gelecek ay tekrardan deneyeceğim :) dua et tatlım olur muuuuuu
Merhaba bugün benim 12. günüm sağlık ocağına kan testi verdim saat 15:30 gibi belli olacak allah herkese yardımcı olsun
Hanımlar selam inşallah hepiniz iyisinizdir. Haziran'da tedavisine başlayan ya da başlayacak arkadaşlara sağlıklı pozitif sonuçlu bir süreç diliyorum.
Sonuç bekleyenler de inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırlar.
kızlaaaar bugün adet oldum lucrin iğnelerimin 12. gününde normal adet tarihime göre 1 gün erken oldubu akşam gidiyoruz Ankara'ya. bi aşama daha ilerledik Rabbim hepimizinkini hayırlısıyla sonlandırsın iyi ki varsınız çok şey öğrendim sizlerden sizin sayenizde yüksek moralle gidicem inşallah bu ay hepimize çok uğurlu gelir öpüyorum hepinizi
Tamam canim benim iyi ilac mi vermis mi bana ki 2 tane verince bende acaba hani cok mu umutsuz diye korktumnormal mi yani
Hayir canim korkulacak birsey yok. Doktordun tedbirli demek yani, birini secip dozunu yuksek vermek yerine, ikisini secmis dozunu ona gore ayarmanis, herbirinin olumlu etkilerinden yararlanabilmen icin :) kontrolunden sonra ne diyecek merak ediyorum, bana yaz olur mu. Insallah hayirli tedavimiz olur sonu bebekli olur
Allah yardımcın olsun canım.. bol şanslar diliyorum sana..
hande sen ben aynı aşamada ilerliyoruz hadi 3 ümüzde güzel sonuç alırız inşallah.
kızlaaaar bugün adet oldum lucrin iğnelerimin 12. gününde normal adet tarihime göre 1 gün erken oldubu akşam gidiyoruz Ankara'ya. bi aşama daha ilerledik Rabbim hepimizinkini hayırlısıyla sonlandırsın iyi ki varsınız çok şey öğrendim sizlerden sizin sayenizde yüksek moralle gidicem inşallah bu ay hepimize çok uğurlu gelir öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?