2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

sağol cnm benim yaa çok iyisin.. sabır tabisabır sonuna kadar sabır.. bende dua ediyorum isteyenlere ve sana...

Heh evet canim ya o igneden beceremiyorum isimlerini ben izmir kent israel aruha gidiyorum canim ya ignelere basladik nasipse 3ü yiyecez bugüncumada kontrol var:)insallah hersey yolunda gider

Internette okudugum kadari ile yurt disinda ya menopur ya gonal veriyorlarmis, ben de dusundum bana niye iki tur vermisler acaba diye. Birisi daha dohal hormonmus ama cok uyariyormus birinin de yan etkileri az daha iyi katlaniyormis vucut. Ben kontrole gittigimde 8 tane asagi yukari 14 mm civarinda folikul var dedi doktor, guzel gidiyor dedi. Daha kucukler de var tabii. Ben bir de centrotide igneye de baskadim, catlamayi engelliyormus. Bunu yaptigimda yarim saat biraz kizarmis ve kasintili oluyor sonra dagilinca geciyor. Sen de korkma kizarik gorunce emi

Aysin1 nerelerdesin sonuc ne oldu kiz bakiyorum goremedim degerin kac oldu

Canım :) işte çok yoğunum eve gidince de yığılıyorum bi köşeye yazamadım dün akşam aldım 2. Sonucu katlanmış değer ama dr yarın yine yapmamı istedi.
Sen ne alemdesin?

Tamam canim benim iyi ilac mi vermis mi bana ki 2 tane verince bende acaba hani cok mu umutsuz diye korktumnormal mi yani

Ah canım, senin yaşadıklarında az değilmiş, Allah sabrını bol versin, bu son tedavin olsun inşallah çifter çifter bebişlerle doldursun kucağını inşallah
Sizde sorun ne canım ?

Hanımlar selam inşallah hepiniz iyisinizdir. Haziran'da tedavisine başlayan ya da başlayacak arkadaşlara sağlıklı pozitif sonuçlu bir süreç diliyorum.
Sonuç bekleyenler de inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırlar.

kızlaaaar bugün adet oldum lucrin iğnelerimin 12. gününde normal adet tarihime göre 1 gün erken oldu bu akşam gidiyoruz Ankara'ya. bi aşama daha ilerledik Rabbim hepimizinkini hayırlısıyla sonlandırsın iyi ki varsınız çok şey öğrendim sizlerden sizin sayenizde yüksek moralle gidicem inşallah bu ay hepimize çok uğurlu gelir öpüyorum hepinizi

sağol canım benim.. seninde bebeişini rabbim korusun sende benim gibi çalışıyorsun sanırım..

Allah yardımcın olsun canım.. bol şanslar diliyorum sana..
hande sen ben aynı aşamada ilerliyoruz hadi 3 ümüzde güzel sonuç alırız inşallah.

Kendimi toparladım güç depoladım, Pazartesi Antalya tüp bebek merkezi Kemal Özgür ile görüşmeye gidiyoruz. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Bu hastane ve doktor ile ilgili bilgisi olan arkadaslardan yardım istiyorum.

Tamam canim benim iyi ilac mi vermis mi bana ki 2 tane verince bende acaba hani cok mu umutsuz diye korktumnormal mi yani

Hayir canim korkulacak birsey yok. Doktordun tedbirli demek yani, birini secip dozunu yuksek vermek yerine, ikisini secmis dozunu ona gore ayarmanis, herbirinin olumlu etkilerinden yararlanabilmen icin :) kontrolunden sonra ne diyecek merak ediyorum, bana yaz olur mu. Insallah hayirli tedavimiz olur sonu bebekli olur

Amiiinnnnn canim benim aminnnn oh icim rahatladi kuzum cuma günü kontrol olayim yazacam hemen sende yaz emi bu sekilleri nasil yapiyosun çok hoş ben yapamıyorum ya tlfndan giriyorum ondan mi ki olmuyo

Kiyamam sana ben ya inşallah hersey gönlünce olur o heycani çok iyi bilirim pazartesi yaşadım çok şükür artik allahimiza kalmis bisey hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…