2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlar selam. Gecen cuma tedaviye basladim. Adetimin ikinci gunu. E2 seviyem 38 idi ve sagda 1-2 solda 2-3 gelismesi muhtemel yumurta vardi. 300 puregon ve 2 toz 1 su menogon vuruluyordum. Carsamba yani bugun kontrole gittim. E2 degerim 58 ve yumurtalar sagli sollu 14 cikti. Doktor E2 degerin dusuk dedi ve dozlari degistirdi. Eger ct ye kadar yukselmezse tedaviyi kesebiliriz haberiniz olsun dedi. Ct ye kadar 150 puregon ve 4 toz 2 su menogon uygulayacagim. E2 degeri biraz canimi sikti. Moral cok onemli biliyorum. Hayirlisi olsun herseyin diyorum. Bu durumda olup da degerleri yukselen var mi acaba? Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese de bol sans diliyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kızlar sonucu öğrendim 12. Gün 468 değer sizce 2 side tutmuş mudur. 10. Gün 210 idi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar az önce lavaboda hafif pembe bi akıntı geldi dr umu aradım ilacın dozunu artır normal gününde de test yaptır diyo ağlamamak için zor duruyorum dış gebeliğim de böyle olmuştu.

kızlar hala embryolarım beni beklıo tüpüme takılcak olan essure diye bir alet var türkiye genelinde bulunamıyorrrrr

kızlar sonucu öğrendim 12. Gün 468 değer sizce 2 side tutmuş mudur. 10. Gün 210 idi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde devamını dilerim. İkisi tutmuş mu o böyle belli olmuyomuş pek ben de araştırdım ama değer yüksek ihtimal var tabi.

canım herkese dua ediyorum ama aynı acıları yaşayanlar birbirlerini çok iyi anlarlar.neler hissettiğini öyle iyi biliyorum ki..
rabbimm şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine en sevdiği hayırlı kullarının hatırına en kısa zamanda sanada hayırlı evlatlar versin...
hepimize de büyütmeyi nasip etsin hayır ile....AMİN ECMAİN

Yanlışlık yok cnm iğneyi hazırlarken dikkat et bazı hemşireler acemi olabiliyor dr.un hangi ölçüde dediyse aynısını yapsınlar ben 4 toz 2 su ile başlamıştım gün geçtikçe e2 değerlerin arttıkça dozu düşürecekler. Benim ilk iğne de bacağım tutulmuştu 2 gün meğerse iğneyi yapan kişiyle alakalıymış sonra hiç öyle birşey yaşamadım ilerleyen günlerde bide göbekten iğne eklenecek ama hiç korkma kesinlikle acıtmıyor acıyor diyenin canı çook tatlıdır ben hissetmedim bile sadece kan vermek artık ciddi acı vermeye başlamıştı son zamanlarda ama o da geldi geçti çok şükür hiçbir acı sıkıntı kalıcı deil neyseki

Günaydın canım benim ya bende şimdi kan testine gidiyorum öğlende ultrason var . İnş bol bol yumurtladık :) uyuyamadım bende

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Aynen canim sabahi sabah ettim ama sonucum iyi cok sukur bayagi cok yumurtan var dedi en buyugu 15 cok sukur kasiklarimda batma agri vardi meger sebebi yumurtalarimmis bugun dahil 3 gun gonal-f arti lucrine devam 4.gun sadece lucrin ve ayni aksam catlatma ignesi veeee pazartesi sabah yumurtalarim toplanacak Allahim nasip ederse insallah simdiden iyice korku ve heyecan basladi cok fenayim insallah senin sonuclarinda iyi cikar birlikte sonuca gideriz :18:

Benimde cuma var kontrolüm bugün 3.cu ignemi olucam nasipse bakalim cuma bana ne diycek gelmez artik bana cuma:)insallah hayirlisi olur bebelerimizi aliriz kucamiza

baslangic degeri degil kastettigim. Tedaviden sonraki 6. gundeki E2 degeri ne olmali?

Benim bildigim kadariyla e2 belli bir sevyeye gelince catlatma ignesini yapiyorlar. Bu sevyede senin yumurta sayina bagli. Yumurta basina sanirim 200 kadar bi deger istiyorlar. Diyelim benim 5 yumurtam vardi 1000 in üstünü görmemiz gerekiyor demisti doktorum ve 1000 in üstüne cikinca catlatma ignesini yaptirdi ban.

Kizlar benim dondurulmus transferim ins. Cuma gunu olacak .pazartesi endometrium kalinligim 12mm idi cumaya transfer dedi.okuyorum da eskiler hep 10 mm de transfer yazmislar .kafama takildi bilgisi olan var mi

Benim bildigim kalinlik en az 7 mm olmasi gerekiyorki transfer yapsinlar. Endlmetrium kalinligi az oldumu cocugun tutunmasi zorlasiyor. Kalin olmasinda fayda var ama sanirim cok kalin oluncada ayri problem. Üst siniri bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…