sağol canım benim.. seninde bebeişini rabbim korusun sende benim gibi çalışıyorsun sanırım..
kızlar sonucu öğrendim 12. Gün 468 değer sizce 2 side tutmuş mudur. 10. Gün 210 idi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah gozun aydin canim
kızlar sonucu öğrendim 12. Gün 468 değer sizce 2 side tutmuş mudur. 10. Gün 210 idi.
canım inşallah bu sefer yüzün güler :) ben de geçen yıl 31 haftalık kızımı erekn doğurdum 10 gün sonra malesef kaybettiminşallah bu yıl hersey güzel olur herkes için :)
canım ben erken doğum yaptığım için biraz bekledim sonra ocakta donmuş nisanda sıfırdan denedim olmadı inşallah bu ay ve gelecek ay tekrardan deneyeceğim :) dua et tatlım olur muuuuuu
Kızlar doktor 3 günlük menagon verdi..3 toz 2 su var 1 dozda....birde 3 günlük bu igneyi kalçadan yaptir dedi.. bir yanlışlık yoktur değil mi
Günaydın canım benim ya bende şimdi kan testine gidiyorum öğlende ultrason var . İnş bol bol yumurtladık :) uyuyamadım bende
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
E2 degeri hakkinda bilgisi olan yok mu
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
baslangic degeri degil kastettigim. Tedaviden sonraki 6. gundeki E2 degeri ne olmali?50nin altinda olmasi gerekiyor dedi benim doktorumm
Aynen canim sabahi sabah ettim ama sonucum iyi cok sukur bayagi cok yumurtan var dedi en buyugu 15 cok sukur kasiklarimda batma agri vardi meger sebebi yumurtalarimmis bugun dahil 3 gun gonal-f arti lucrine devam 4.gun sadece lucrin ve ayni aksam catlatma ignesi veeee pazartesi sabah yumurtalarim toplanacak Allahim nasip ederse insallah simdiden iyice korku ve heyecan basladi cok fenayim insallah senin sonuclarinda iyi cikar birlikte sonuca gideriz :18:
baslangic degeri degil kastettigim. Tedaviden sonraki 6. gundeki E2 degeri ne olmali?
kızlar az önce lavaboda hafif pembe bi akıntı geldi dr umu aradım ilacın dozunu artır normal gününde de test yaptır diyo ağlamamak için zor duruyorum dış gebeliğim de böyle olmuştu.
baslangic degeri degil kastettigim. Tedaviden sonraki 6. gundeki E2 degeri ne olmali?
E2 degeri hakkinda bilgisi olan yok mu
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kizlar benim dondurulmus transferim ins. Cuma gunu olacak .pazartesi endometrium kalinligim 12mm idi cumaya transfer dedi.okuyorum da eskiler hep 10 mm de transfer yazmislar .kafama takildi bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?