2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benimde cuma var kontrolüm bugün 3.cu ignemi olucam nasipse bakalim cuma bana ne diycek gelmez artik bana cuma:)insallah hayirlisi olur bebelerimizi aliriz kucamiza

Merhaba canim benimde bugun 3.gunum her sabah vuruyoruz:)pazt basladik cuma kontrolum var. Sol tarafimda bacagima kdr ara ara vuran bir agrim var sende de hic agri fln oluyor mu?

Merhaba canim benimde bugun 3.gunum her sabah vuruyoruz:)pazt basladik cuma kontrolum var. Sol tarafimda bacagima kdr ara ara vuran bir agrim var sende de hic agri fln oluyor mu?

Ayni gün baslamisik canim ozaman pazartesi basladim bende cumaya da kontrol yok bende sanki sürekli bi uyku hali var başım kalkmiyo ama dün vardi biraz agrimda bugün yok canım bakalim cuma belli olur sanirim:)

Ayni gün baslamisik canim ozaman pazartesi basladim bende cumaya da kontrol yok bende sanki sürekli bi uyku hali var başım kalkmiyo ama dün vardi biraz agrimda bugün yok canım bakalim cuma belli olur sanirim:)

Evet ayni zamanli tedavimiz hayirlisi olur ins :) uyku hali bende hep oldugundan farkini anlayamamis olabilirim

pembedosya tesekkurler cevap icin. bu deger 3 gunde artar mi sence? ct kontrolum var

Benimde cuma var kontrolüm bugün 3.cu ignemi olucam nasipse bakalim cuma bana ne diycek gelmez artik bana cuma:)insallah hayirlisi olur bebelerimizi aliriz kucamiza

Hadi bakalim hayirlusi olsun canim insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz benim bu sefer 3. Oldugu icin 2 embriyo koyacaklar :18:

Amin canım sağolasın. Çalışıyorum maalesef hayatımın en isteksiz çalışması. Dışarlarda olasım yürüyesim var hep.

neyse sabırlı ol doğum iznine bişey kalmadı şurada :) transferden kaç gün sonra ise döndün cnm... bende masa başında çalışıyorum ama hergün 20 dk otobüsle gidip geliyorum ise..yinede tedirginim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım nasıl içimi rahatlattin.. Allahım gönlüne göre versin.. funda hemşire 3 toz 2 su verdi 3 gün böyle dvm c.tesi e2 için sabah erkenden kan verecegim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…