Benimde cuma var kontrolüm bugün 3.cu ignemi olucam nasipse bakalim cuma bana ne diycek gelmez artik bana cuma:)insallah hayirlisi olur bebelerimizi aliriz kucamiza
Merhaba canim benimde bugun 3.gunum her sabah vuruyoruz:)pazt basladik cuma kontrolum var. Sol tarafimda bacagima kdr ara ara vuran bir agrim var sende de hic agri fln oluyor mu?
Ayni gün baslamisik canim ozaman pazartesi basladim bende cumaya da kontrol yok bende sanki sürekli bi uyku hali var başım kalkmiyo ama dün vardi biraz agrimda bugün yok canım bakalim cuma belli olur sanirim:)
Evet ayni zamanli tedavimiz hayirlisi olur ins :) uyku hali bende hep oldugundan farkini anlayamamis olabilirim
:))))))))doğrudur canim inşallah hayırlı olur bizim için kucamiza almayida nasip etsin rabbim
tesekkur ederim cevabin icin peki bu deger 3 gunde artar mikiE2 değeri kişinin yumurta sayısına göre değişiyor diye biliyorum. Ama benim E2 değerim 1500 civarındaydı en son, 3 gün sonrada toplama yapıldı. En az 2000i bulmuştur.
pembedosya tesekkurler cevap icin. bu deger 3 gunde artar mi sence? ct kontrolum varBenim bildigim kadariyla e2 belli bir sevyeye gelince catlatma ignesini yapiyorlar. Bu sevyede senin yumurta sayina bagli. Yumurta basina sanirim 200 kadar bi deger istiyorlar. Diyelim benim 5 yumurtam vardi 1000 in üstünü görmemiz gerekiyor demisti doktorum ve 1000 in üstüne cikinca catlatma ignesini yaptirdi ban.
:))))))))doğrudur canim inşallah hayırlı olur bizim için kucamiza almayida nasip etsin rabbim
pembedosya tesekkurler cevap icin. bu deger 3 gunde artar mi sence? ct kontrolum var
tesekkur ederim cevabin icin peki bu deger 3 gunde artar miki
tesekkur ederim cevabin icin peki bu deger 3 gunde artar miki
Benimde cuma var kontrolüm bugün 3.cu ignemi olucam nasipse bakalim cuma bana ne diycek gelmez artik bana cuma:)insallah hayirlisi olur bebelerimizi aliriz kucamiza
Canim peki hangi ilaci verdi. Bana gonal f verdi. Eşimle kullanmak icin antibiyotik verdi neden sormadım. Birde folbiol verdi.
Hadi bakalim hayirlusi olsun canim insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz benim bu sefer 3. Oldugu icin 2 embriyo koyacaklar :18:
Merhaba benimde 7. günüm ne zaman yumurta toplanacak ?
Amin canım sağolasın. Çalışıyorum maalesef hayatımın en isteksiz çalışması. Dışarlarda olasım yürüyesim var hep.
Banada ayni verdi 2 ben 2 esim icti antibiyotik den gonal-f verdi merionel verdi 2 igne kullaniyorum bende
Yanlışlık yok cnm iğneyi hazırlarken dikkat et bazı hemşireler acemi olabiliyor dr.un hangi ölçüde dediyse aynısını yapsınlar ben 4 toz 2 su ile başlamıştım gün geçtikçe e2 değerlerin arttıkça dozu düşürecekler. Benim ilk iğne de bacağım tutulmuştu 2 gün meğerse iğneyi yapan kişiyle alakalıymış sonra hiç öyle birşey yaşamadım ilerleyen günlerde bide göbekten iğne eklenecek ama hiç korkma kesinlikle acıtmıyor acıyor diyenin canı çook tatlıdır ben hissetmedim bile sadece kan vermek artık ciddi acı vermeye başlamıştı son zamanlarda ama o da geldi geçti çok şükür hiçbir acı sıkıntı kalıcı deil neyseki
Ohooo hemen ümitsizliğe kapılmakötü şeyler getirme aklına.. Birde ne ilacı kullanıyorsun sen ki?
Anladım tskler cvbin icin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?